Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtalgnda kist olanlar yardm
- Konu Sahibi ktg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben evli değilim bekarım ama benim sol yumurtalığımda çikolata kisti çok büyük değil ama küçük şeyin bende ki acısını az çok tahmin edersiniz. bende ki belirtiler adet düzensizliği başta sorna adetimden önce kahverengi hatta bazen yoğun koyu olup siyah şeklinde akıntı daha sonra belden aşağısı tutmıcak şekilde kasıklarda ve karında ağrı mide bulantısı. sonrası malum adet olamıyorum akmıyor. karında şişlik ve acı. acile gittim ultrasonda kisti gördü ama yinede bir muayene ol dedi ve polklinikte oldum yine aynı şeyi söyledi.farklı doktorlardı ama. neyse şimdi tedavi oluyorum. allah büyük! bakalım ilacımın bitmesine 6 gün kaldı cyclo kullanıyorum. ağrı ve bulantı olcak mı. yada gününde olabilcem mi ve de tam olabilcem mi. benim kiste dair belirtilerim bunlardı. umarım önemli birşey yoktur.inş. strese bağlı yada hava şartlarına bağlı bir durumdur. yada bebiş geliodur testte çıkmamıştır.
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
bnmde sol yumurtalıgımda 2cm kist war.. benimde en büyü belirti adet gecikmesiydi we sonra cok cok koyu kahwerengi akıntılardıı... ilacla adet oldum gecen ay . ama bu ay kullanmadım we adet de olamadım =( ilaca alıstrmak istemiyorum yaa..sonra normal adet olunmuyo diyolar.. dr a gidemedim aslında hormon testi yapılması lazım kistin cinsinin ögrenilmesi için.. ama bn okulumdan dolayı gidemiyorum dr a
bnmde sol yumurtalıgımda 2cm kist war.. benimde en büyü belirti adet gecikmesiydi we sonra cok cok koyu kahwerengi akıntılardıı... ilacla adet oldum gecen ay . ama bu ay kullanmadım we adet de olamadım =( ilaca alıstrmak istemiyorum yaa..sonra normal adet olunmuyo diyolar.. dr a gidemedim aslında hormon testi yapılması lazım kistin cinsinin ögrenilmesi için.. ama bn okulumdan dolayı gidemiyorum dr a
sende benim gibi bekarsın galiba canım doktorlarda bekar olduğumuz için pek ilgilenmiyor. şahsen benim öyle oldu hormon tahlilleri temiz çıktı. kist var dedi ilaç verdi bitti olay ama bence sen ihmal etme doktora görün. bende ilaç kullanmaktan yana değilim ama ya ilerde daha kötüsü olursa ben ilacın yanında hayıt tohumuda içiorum bu ilaç bitsin yenisini alıcam ve yanında hem hayıt içicem hemde civanperçemi sonra ilaca ara verip soğan suyunu içmeye başlıcam. allah yar ve yardımcın olsun
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
sende benim gibi bekarsın galiba canım doktorlarda bekar olduğumuz için pek ilgilenmiyor. şahsen benim öyle oldu hormon tahlilleri temiz çıktı. kist var dedi ilaç verdi bitti olay ama bence sen ihmal etme doktora görün. bende ilaç kullanmaktan yana değilim ama ya ilerde daha kötüsü olursa ben ilacın yanında hayıt tohumuda içiorum bu ilaç bitsin yenisini alıcam ve yanında hem hayıt içicem hemde civanperçemi sonra ilaca ara verip soğan suyunu içmeye başlıcam. allah yar ve yardımcın olsun
ya canım hormon ilacları bünyeyi mahwediyor bn kilo almaya cok müsaidim hemen kilo yapıyo yaaa =( ama yine de mecburen gidicem dr a .. bn zaten sormasam kist war bile demicekti sinir oldum o yüzden de gitmk istemedm yanii.. baska bi dr bulup gidcem.sonucta önemli bi kısım... allah korusun ilerde cocuk için falan dikkat etmek gerekiyo.
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
bn hamilede olabilitrim suan kistte olabilir kesim bilimiyrm sadece kist olanların belirtilerini merak ediyorum bnde varm ıdie
adet öncesi kahwerengi akıntı oluyomuydu?yani başalamadan bi gün önce falan ya da bi kac saat önce?bende normaldede adet olmadan böyle kahwerengi akıntı gelirdi anlardım adet olacagımı... bu kist belirtisiymişş..
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
bende de kist war dogum kontrol hapı ya da söktürcü kullanmak istemiyorum daha da dengeyi bozuyolar.. lokman hekimi biliyosunuzdur orda adet düzensizligi için bi karısım war onu kullandım 2 aydır adet olmuyodum we dün oldum bnce bu sekilde bişey deneyin.sogan suyu pek tawsiye edilmiyo ani tansiyon düşüklügü ya da yüksekligi yapabiliyomuşşş..dikkat edin bnce
selam benım de sol yumurtalıgımda 3,00 cmlık kıst var bu yuden gebe kalamıyoum 1 yıl 3 aydır tedavı goruyorum ama bı turlu erımıyor. basıt bısey oldugunu soylemeerıne ragmen medıcıne gıttım dr bana laparoskopi dedı amelıyat adetlerım de gayet duzenlıydıtedavıye baslamadan once gecen ay sogan kuru yaptım çok koyu ve pıhtı bı sekılde oldum adetımı sogana devam edıcem ve tabı once allaha sonra sogan dan umıtlıyım tabı psıkolojık olarak bı de su beyınden sılınebılse ıbrahım saracoglu sılınmesı ıçın bana havuc kurunu uygulamamı soyledısoganı 3... 4 ay uygulamamı ve ozellıkle soganın kıste etkılı olan gunlerıADET BITTIKTEN 7 GUN SONRA ILK AY 15 GUN SONRA TEKRAR ADET BITIMINDEN 7GUN SONRA 10 GUN KULLANMA MI SOYLEDI EN ETKILI GUNLER 7 GUNUNDEN SONRAKI GUNLERMIS..3,,,4 AY BUNU KULLANDIKTAN SONRA INCIR KURU VE HAVUÇ KURU umarım bızde bebıslerımızı kucagımıza alırız o gunu hevesle ve heyecanla beklıyorummm rabbım hepımıze hakkımızın hayırlısını versın .
selam arkadaşım bendede vardı belirtisi de adetimin gecikmesiydi sol yumurtalığımda 6 cm büyüklüğünde kistim çıktı hemde birden bire canım herşey sitresten oluyo sitresten uzak dur sakın canını hiçbişe sıkma çünkü hiçbişeye değmiyo takma kafana ben öğrendiğimde şoka girdim doktorumda çook iidi en büyük destekçim oydu ozamandan sonra hiçbişiyi kafama takmamaya çalıştım rahatladım 10 gün sonra bir gittim doktora mucizevi bi şekilde koca 6 cmlik kist bir anda yok oldu....