• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalarımın büyüklükleri iyi mi?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
yumurta buyukluklerim sağ ve solda olmak üzere
5 tane 19
2 tane 18
2 tane 17
2 tane 15 toplamda 11 yapıyor ama doktor bey toplamına 10 yazmıştı.
normalde c.tesi toplanacaktı ama iki gun daha ilaç verdi henuz gelişmesi tamamlanmamış var dedi pazartesi toplanacakmış. 10 tane bana az geldi kötu mu arkadaşlar, buyuklukleri nasıl lütfen yardım. c.tesi çatlama iğnesini olucakmışım. mafoldumben

hayatım bunlar önemli değil....önemli olan kalitesi....takılma bunlara....10 tane yumurta çok iyi...yeter ki kaliteli olup döllenebilsinler...

hayatım bunlar önemli değil....önemli olan kalitesi....takılma bunlara....10 tane yumurta çok iyi...yeter ki kaliteli olup döllenebilsinler...

ay ben o konuda doktora hiç bişey sormadım
herşey yolunda ama bak burda gelişmeyenlerde var dedi iki gun daha ilaç vericem onları kullan gel dedi
offff şimdi
ama iş bana kalmıyor değil mi yani yumurta kalitesinin yanında erkekteki spermde önemli

ay ben o konuda doktora hiç bişey sormadım
herşey yolunda ama bak burda gelişmeyenlerde var dedi iki gun daha ilaç vericem onları kullan gel dedi
offff şimdi
ama iş bana kalmıyor değil mi yani yumurta kalitesinin yanında erkekteki spermde önemli

ya eşinde problem yoksa sperm döller merak etme....zaten problem olsaydı dr derdi
doktora güven gelişmemişse ilaca devam....rahat ol....kalitesi yumurta toplandıktan sonra döllemede belli olur....önemli olan olgun yumurta elde etmek....delikafadulden

merak etme. küçükler de büyüsün diye pazartesiye demiştir. 10 tane sayı çok iyi. ama herhalde artar da. inşallah hepsi döllenir.

10 taneden fazla olacagını sanmıyorum
hepsini gösterdi çünkü bunlar bunlar diye.
arada gelişmesi yavaş olanlar için tekrar iğne verdi. ama göbeğim delik deşik oldu birde ben kendim yapıyorum ama elim hafifmiş:) sadece iğneden sonra çok ağrıyor
ultrasonla muane ederken bile canım acıdı ya çok hassaslaştı

10 taneden fazla çıkabilir canım toplanırken. Ama bu sayı da çok iyi zaten. Boyutları da gayet iyi. ınşallah kalite embriyoların olur ve bebişine kavuşursun

canım güzel bencede.............Rabbimin izniyle güzelce döllenir ve sana sımsıkı tutunurlar inşaallah.............

arkadaşlrım ama bizde erkek infertilitesi var
100 geçmez sperm sayısı ve morfoloji %4
belki o gun hiç saglıklı bulamazlarsa birde tese yaparlarsa biz battık
tedavi 3000 tl
ilaçlar 2,500 tl
tesede 1000 tl civarı
tahlillere 1000 tl civarı verdik biz bir aydır göçtuk
hem maddi hem manevi çöküyor insan
inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

evet canım maalesef bu tedavi her yönüyle sıkıntılı......................sen yine bizden az hastane parası vermişsin.........bizden 1900 euro istediler..............ama ben testlere ve ilaçlara seninki kadar vermem gibime geliyor............

sen memorial dasın
ama bende fazla ilaç almıyorum hem bir kontrolden diğer kontrole ilaç yazıyor açıkta hiç ilacım kalmadı
her kontrole gittiğimde ilacım kalmamış oluyor
bugun inşallah sonuncuları almış oldum 2,550 oldu toplamı
çatlatma iğnesi ne kadar biliyor musunuz
birde transferden sonrada ilaç alıyorsun galiba onlar ne kadar tutar
:(

sen memorial dasın
ama bende fazla ilaç almıyorum hem bir kontrolden diğer kontrole ilaç yazıyor açıkta hiç ilacım kalmadı

1000 liralık tahlilde ne varki? sperm testi paket içinde oluyor. ilk kan tahlilleri de taş catlasa 200-300 lira.
ilaç 2500 normal. ucuz marka ile 1500 e de halleden var. markaya ve doza göre değişiyor.
transfer sonrası daha ucuz ama sanırım 500-700 tutar

dua edelim ilk sefer de tutsun daha bunun sperm araması ve dondurması var. olmazsa 2. 3. kez denemesi var. inşşşaaallah gerek kalmayacak kaydirigubbakcemile5

ah denizcim daha dur bakalım yeni başladın şimdi ben sana söyliyim ne kadar harcadığımızı....
4.500 ilaçlar içinde......
polip ameliyatı olum 1.250 verdik....
dışarda yaptırdığım tahliller sigorta karşılıyo ama hemen lazım olduğu için mecbur özelde yaptık..500 ü geçti......transferden sonra aldığım ilaçlar 200....300civarı ve sonuç negatif.......
şimdi yeni rahim filmi 250.....
ikinci denemeye dondurulmuş olduğu için 1.500 vericez
transferden sonrada ilaçlar..... yaaaaaaaaaaa güzel arkadaşım bak neler harcanıyo unuttuğum şeylerde olabilir yani.......
eminim benden daha fazla harcayanda vardır......inanki giden paralara acımıyorumda manevi olarak yıkılıyo insan....zaten bu seferde olmazsa maddi olarakta yıkılıcaz.........inşallah seninde sonucun çok iyi olur...10 tane yumurtada gayet iyi zaten sayısı önemli değil döllenmeleri önemli...benim 24 tane toplandı ama 16 tanesi döllendi....inşallah hepside döllenir sen rahat ol canım......inanki kafam karman çorman ne düşüneceğimi bile bilmiyorum artık.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum....

1000 liralık tahlilde ne varki? sperm testi paket içinde oluyor. ilk kan tahlilleri de taş catlasa 200-300 lira.
ilaç 2500 normal. ucuz marka ile 1500 e de halleden var. markaya ve doza göre değişiyor.
transfer sonrası daha ucuz ama sanırım 500-700 tutar

dua edelim ilk sefer de tutsun daha bunun sperm araması ve dondurması var. olmazsa 2. 3. kez denemesi var. inşşşaaallah gerek kalmayacak kaydirigubbakcemile5

canım benim ben 240 rahim filmi çektirdim
650 benim testler tuttu hıvden rubella toxoplazma vs.
eşimin 165 tuttu
ilaçlar galiba en pahalılarını kullanıyorum 2,550 tuttu
transfer sonrasının da baya varmış ilaç tutarı ya
ne yapıcaz bilmem
bu ay maaşların hepsini sonuna kadar yatırarak ancak zaten ucu ucuna kapatıyoruz herşeyi
kısmet
inşallah bir daha gerek kalmaz

ah denizcim daha dur bakalım yeni başladın şimdi ben sana söyliyim ne kadar harcadığımızı....
4.500 ilaçlar içinde......
polip ameliyatı olum 1.250 verdik....
dışarda yaptırdığım tahliller sigorta karşılıyo ama hemen lazım olduğu için mecbur özelde yaptık..500 ü geçti......transferden sonra aldığım ilaçlar 200....300civarı ve sonuç negatif.......
şimdi yeni rahim filmi 250.....
ikinci denemeye dondurulmuş olduğu için 1.500 vericez
transferden sonrada ilaçlar..... yaaaaaaaaaaa güzel arkadaşım bak neler harcanıyo unuttuğum şeylerde olabilir yani.......
eminim benden daha fazla harcayanda vardır......inanki giden paralara acımıyorumda manevi olarak yıkılıyo insan....zaten bu seferde olmazsa maddi olarakta yıkılıcaz.........inşallah seninde sonucun çok iyi olur...10 tane yumurtada gayet iyi zaten sayısı önemli değil döllenmeleri önemli...benim 24 tane toplandı ama 16 tanesi döllendi....inşallah hepside döllenir sen rahat ol canım......inanki kafam karman çorman ne düşüneceğimi bile bilmiyorum artık.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum....

canım benim 8,500 civarı harcamıs olucaksın iki tedavin için ve inşallah bebeklerin kucagına konacak
mini mini bir bebiş donmuştuuu, karnıma konmuştuuuu
alıcan onu içeriye, ınga ınga diye ağlasın diye :) opuyorumnanaktan
saçma oldu ama seni güldürmek istedim
benim ilk tedavim neredeyse 8,000 olucak transferden sonra kullanacagım ilaçlarla
ama en kötusu manevi yönu
erkekler çok etkilenmiyor gözüküyorlar ama kadınlar çok yıpranıyor
sorun erkekte de olsa kadın yıpranıyor bizde de olsa.
ben bilerek iğnelerimi eşimin önunde yapıyorum ki onunda canı acısın nelere katlandığımı görsun diye ona göre bana karşı ayagını denk alsın diye.
dun yine işten stersli geldi bana bir iki sesini yukselttin bende vurdum kafayı yattım
yataga gelince kuzu gibi ezildi buzuldu herşey onlara ders olsun

denizcim endişelenmene gerek yok canım.yumoşlarının kalitesi ve sayısı çok iyi.
benim bir arkadaşımın sadece 2 yumoşu vardı ve tek embriyo transferiyle hamile kaldı.
ayrıca benim eşimin de morfoloji %3 tü.zaten alınan spermleri kaçbin kat büyütecekler o yüzden kafana takma ve rahat ol bence yerimseniben

sen memorial dasın

canım catlama ignesini sormussun o yanıtsız kalmış galiba. preglyn diye bir ilac var 5000IU dan x2 kullanılıyor. 12 kusur Tl tanesi 25tlyi geçmez ikisi...
en ucuz ilacimiz o oluyor zaten ondan korkmana gerek yok canım....

canım catlama ignesini sormussun o yanıtsız kalmış galiba. preglyn diye bir ilac var 5000IU dan x2 kullanılıyor. 12 kusur Tl tanesi 25tlyi geçmez ikisi...
en ucuz ilacimiz o oluyor zaten ondan korkmana gerek yok canım....

çok saol canım benimmmmmmm
ya başka daha pahalı bişey verir mi acaba

denizcim endişelenmene gerek yok canım.yumoşlarının kalitesi ve sayısı çok iyi.
benim bir arkadaşımın sadece 2 yumoşu vardı ve tek embriyo transferiyle hamile kaldı.
ayrıca benim eşimin de morfoloji %3 tü.zaten alınan spermleri kaçbin kat büyütecekler o yüzden kafana takma ve rahat ol bence yerimseniben

inşallah yuce rabbim hepimizin gönlüne göre versin
her iğneyi yaptığımda boşuna oluyormuşum gibi geliyor bana ama
kısmet
daha öteye geçemeyiz

Canım büyüklük hç önemli değil, bak benim tüm ultrason görüntülerimde hep dr lar gülerek süper diyorlardı hem büyük hemde çoktu. Nitekim ilk tüp bebek denememde çok umutluydum tam 25 adet yumurtam çıktı. Ama sadece2 olgun vardı ve döllenmedi. Keşke 5 tane çıkaydıda hepsi döllenip yerleştirilseydi.

Back