Yumurtalarım toplandı.Sayı 6,olgun olan 2. Ne olur yardım .Desteğinize ihtiyacım var.

gxuxlsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
201
0
Merhaba Arkadaşlar
Dün merkezdeydim .6 yumurta topladılar. Bugün aradılar 2 olgun yumurta oluşmuş.Sordum.Yarın kaliteleri belli olur dediler.Ne olacak bilmiyorum. Yarın trasfer yapabiliriz dediler. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çok korkuyorum. Lütfen bu konuyla ilgili bilgileriniz varsa paylaşalım. Desteğinize ihtiyacım var.

gülşencim neden bukadar tedirginsin anlamadım sonuçta 20 tanede toplansa ya 2 ya 3 tane veriyorlar zaten hücreleri 4veya 8 olması lasım trasnfer için olmazsa zaten iptal ediiyor.yarın trasfer dediklerine göre sorun yok sanırım

:1rolleyes:CANIM KALBİNİ FERAH TUT HERŞEYDEN ÖNCE SENİNİ SAĞLIĞIN.YARIN OLSUN BAKALIM ŞİMDİDEN ÜZÜLME BENCE.BENCE 2 TANE TRANSFERİN OLUR.ANKARADASIN SANIRIM BENDE ANKARADAYIM CANIM.NERDE YAPTIRDIN TÜP BEBEĞİBENİMDE 3.CÜ OLACAK BAKALIM CANIM TEDAVİ.

bir taneye bile can veriyor rabbim eger kaderinde anne olmak varsa üzülme korkma hastasın ve tedavi olmaya gidiyormuş gibi git hastaneye muayene olup geleceksin bu kadar

Merhaba Kızlar.
Sizlerin sayesinde keyfim yerine geliyor. Hepinizi çok seviyorum. Sorularınızı burdan yanıtlayacam.
Nesrin'cim
Bugün sabah aradılar. 2 olgun yumurta dediler. Kalitelerini sordum yarın belli olur dediler. Transfer işlemi için tekrara arayacaz dediler.Hayırlısı bakalım.

Özloş Ben daha önceden Ankarada yaşıyordum.Şimdi başka şehirdeyim. Buradan doktorum beni hazırlayıp İstanbul Brüksel Kadın Sağlığı ve tüp bebek merkezine gönderdi.Doktoruma sordum hangi doktor işlemimi yapacak dedim. Bu ekip işi önemli değil dedi. hayırlısı diyorum.
Korkum 2 olgun yumurtadan kaliteli embryo elde edecekler mi.Yarabbim sen yardım et. Neler çekiyoruz buralara kadar gelmek için. Hem maddi hem manevi yönden yıkılıyoruz.
Dualarınızı eksik etmeyin.İlginize teşekkür edrim. İyiki varsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Vezikülcüm, eğer buraya geleceksen. Transfer yapılmaması durumunda ne kadar ödeme yapmanız gerekecek, Herşeyi ayrıntılı olarak konuşun.,Doktorum başka şehirde takipleri mi yaptığı için burda sadece yumurta toplma sırasında doktorları gördüm. Selam verip işlerine başladılar. Nezih bir orta mı vardı. Sizi bulunduğunuz yerden gelip alıyorlar, ve bırakıyorlar.Ama para konusunda çok temkinliler.Peşin peşin ücretlerini talep ediyorlar canım.

Hiç merak etme sen 2 tanesi kaliteli yumurtaymış işte.Kaliteli embriyo kaliteli yumurtayla olur zaten içini ferah tut.

bencede içini ferah tut arkadaşım...inşallah hayırlısıyla tranferinde olacak 12. gün bizlere müjdeli haberide vereceksin...birazcık sabır..

Slm canim Allah yardimcin olsun...............................................................................................

Canım üzülme,biride aynı 20 tane olasada aynı değil mi,önemli olan hayırlı haberler vermen,bende bu işe başta çok bozuluyordum,ama zaten 3 taneden fazla verilmiyor,moralini bozma sakın....
Hayırlı haberlerini bekliyoruz....

canım içini ferah tutu dua et canım dualarımız seninle sen takma hiç yumurta sayısımna veren mevlam yoktan var eder veriir bak örnek benim gecen ay 3 yumurtam vardı asılma için ve arkaadan gelişenlerde vardı ama olmadı kısmet degilmiş hiç takma kafana bunları iyidüsün iyi olsun bol bol şanslar canım allah kalbindekini nail etsin canım......

gülşen şimdi bana 3150 ytl tüp bebek parası dediler ilaçlarda bana ait1850 ilaç tutsa toplam 5 milyar olur eger embriyo dondurulursa ek para isterler ben hemşire oldugum için ellerinden geldiğince yardım etmek istiyorlar gülsen bulunduğumuz yerden aldılar derken ne demek istedin istanbul içinden alıyorlar galiba onu anlatmak istedin

Gülsencim inşallah kaliteli yumurtalardır hayırlısı olsun üzme kendini

Canım benim.
Benden 1750 dolar artı uyutma parası 150 YTL. aldılar.Birde yumurta toplama işleminden sonra bazı ilaçlar verdiler 48 ytl de onlara ödedik.Valla senden biraz fazla istemişler gibi geldi bana. Normalde 2750 dolar diye biliyorum ben, iyi araştır ve sor güzelim.Beni kendi doktorum hazırladığı için ücret bu kadar.İlaçlarımı memur olduğum için doktorum reçete etti canım. Evet İstanbulda bulunduğun yerden alıyorlar.Başka kafana takılan birşey varsa yardımcı olmaya hazırım. Allah yardımcın olsun güzelim, hepimizin.

canım sen rahat ol.inşallah herşey güzel olacak.
allah yardımcın olsun.

Bir tane sağlam yumurta yeterli canım.Bebek için...Bebeğinin kısmeti varsa geliyor zaten dünyaya.Gerisi bahane.

canım öncelikle gözün aydın diyorum.... çünkü 2 tane yumurtan olmuş... ya hiç olmasaydı.. böyle birşeyde olabilirdi biliyorsun... bir tane dahi olsa yeterli transfer için canım, kaliteli olsun yeterki.... canı veren rabbim inşallah senin yavrunada can verir ve sana sımsıkı tutunur.... a.s.

Canlarım benim
Dün transferim yapıldı. Herşey yolunda gitti. 2tane 1. kaliteli embyo 2 tanede sonradan olgulaşan yumurtalarımı döllemişler onlarıda transfer ettiler . Kısaca sonradan da 3 yumurtam olgunlaşmış. İçim çok rahat. Herşey yolunda gitti. Yarabbim inşallah tamanına erdirir. Hep birlikte ama. Geri sayım başladı güzeller. 11. Dualarınızı eksik etmeyin. Hafif ağrolarım. Taransferden sonra öksürdüm çok korktum. Dokorum ve hemşirem rahatlattı. Hiçbirşey olmaz dedi. Bol sıvı. Kabız olmak yok 3 gün istirahat. Hepinize iyi şanslar.

hadi canım gözün aydın.... göreceksin bak bebişlerin sana sıkmsıkı tutunacak... ben eminim sende burda hamişim diye yazı açacaksın inşallah..... a.s. sizin böyle yazılarınızı görünce bende çok heyecanlanıyorum... bende şuan gonaf iğnelerimi vuruluyorum...son gitgide yaklaşıyorum....

canım gözün aydın inşallah mutlu haberlerini de alırız,içini ferah tut,olumsuz düşünme ,bol bol dinlen ve dua et,Rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey önünde duramaz,yumurtan ister 1 olsun ister 5 dediğim gibi Rabbim istedikten sonra her şey olur merak etme a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…