Rüya Yorumları Yumurtalarım kırıldı :S

Mozijiku

Editör
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
6.892
0
Kızlar günaydın. Bu gece rüyamda marketten bir koli yumurta aldım. Dinlenmek için biryere oturdum. Koliyi yanıma bıraktım. Sonra yaşlı bir teyze oturdu yanıma. Gülerek bana kolinin içine bak yumurtaların kırılmış dedi. Gerçekten bir açtım içinden 2 tane yumurta kırılmış ama kabukları yoktu sadece sarıları vardı :eek:. Şimdi bu rüyanın anlamı nedir acaba? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum..mirmirmirmir

Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder. miş canım

Rüyada Tavuğun yumurtlamasını görmek çocuk olmasıdır:) Veee fazla yumurta görmekte çocuğunuzun olacağı anlamına gelir Sarı renk ise eşinizin uysal uyumlu dönemidir.. a.s.
Eğerki istiyorsanız bebek hayırlısı ne ise o olsun a.s.

Canım rüyayı görmüştün yorumlamıştık birlikte.Şimdi görüyorum ki 7 haftalık çizelge var hamilemisin?Varmı rüyanla bir bağlantısı?

Canım rüyayı görmüştün yorumlamıştık birlikte.Şimdi görüyorum ki 7 haftalık çizelge var hamilemisin?Varmı rüyanla bir bağlantısı?

Selam Nazlıcım. Evet ben o rüyayı gördükten sonra hamile kaldım. Sanırım rüyasını gördüm :)

Selam Nazlıcım. Evet ben o rüyayı gördükten sonra hamile kaldım. Sanırım rüyasını gördüm :)

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok sevindim canım :1hug: Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallahŞenizKalbin çok temizmiş malum olmuş canım sana.:teytey::teytey:Bugün bu mutlulukla bütün işlerimi yaparım ben.Çok öptüm canım sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmen dileğimle Şeniz

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok sevindim canım :1hug: Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallahŞenizKalbin çok temizmiş malum olmuş canım sana.:teytey::teytey:Bugün bu mutlulukla bütün işlerimi yaparım ben.Çok öptüm canım sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmen dileğimle Şeniz

kaydirigubbakcemile5 Saol cnm bnm. Gerçekten malum oldu bana. Dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım. :1hug:a.s.

merhaba canım öncelıkle gebelıgın hayırlı olsun allahım tamamına erdırsın inşallahhh
ay bende aynı bur tarz gormüştüm :) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya bu ay ıkı kere gördum bırınde bır tabak yumurta haşlanmış dılımlenmiş yıroyorum am nasıl iştahla çok da severım yumurtayı :) ıkıncısınıde gecen gordum yıne soyup yıyorum elımde böyle evlet oldugunu bılıyordum yumurtanın sana çıkmış hemde benımle aynı zamnlarda görmüşsün bana cıkar inşallah 6 gun kaldı zaten bakalım

merhaba canım öncelıkle gebelıgın hayırlı olsun allahım tamamına erdırsın inşallahhh
ay bende aynı bur tarz gormüştüm :) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya bu ay ıkı kere gördum bırınde bır tabak yumurta haşlanmış dılımlenmiş yıroyorum am nasıl iştahla çok da severım yumurtayı :) ıkıncısınıde gecen gordum yıne soyup yıyorum elımde böyle evlet oldugunu bılıyordum yumurtanın sana çıkmış hemde benımle aynı zamnlarda görmüşsün bana cıkar inşallah 6 gun kaldı zaten bakalım

Saol cnm teşekkür ederim. İnşallah sendede vardır bebiş. Allah gönlüne göre versin a.s.

amin canım benım amın ama benzer ruyalar :) hatta ben işimi sağlama aldım yedım bıle :))

İNŞALLAH CANIM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM
sen nasılsın sen daha tazesın nasıl gıdıyor alıştınızmı bırbırınızee

İNŞALLAH CANIM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM
sen nasılsın sen daha tazesın nasıl gıdıyor alıştınızmı bırbırınızee

1 haftadır çok kötüyüm. Mide bulantısından. Alışmaya çalışıyoruz birbirimize valla. Ama katlanıcam artık mecburen bebişim için . İnşallah 3 aydan sonra birşey kalmaz.:Saruboceq:

inşallah canım ya ama normal şeyler.sabrın sonunda bır hedıye verılcek sana düşüncesı bıle mukemmel
sana meşu bır şey sölıycem şimdı nasıl anlmıştın gebe oldugunu :)

inşallah canım ya ama normal şeyler.sabrın sonunda bır hedıye verılcek sana düşüncesı bıle mukemmel
sana meşu bır şey sölıycem şimdı nasıl anlmıştın gebe oldugunu :)

İnşallah cnm zaten onu düşünerek kendimi daha iyi hissediyorum.

Cnm benim çok fazla baş dönmesi oldu. Regli günümden 1 hafta önce başlamıştı. Bide normalde regli günüme yakın ishal olurdum bu sefer kabız olmuştum. Bide tatlıdan tiksindim ki acaip severdim tatlıyı .

X