Canım İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin havuç kürü var dene yumurtayla ilgiliMerhaba hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Doktora gittim ve yumurtalarımın gelişemediğini söyledi. İki ay femara kullandım sonuç olamadım. Soğan kürü yaptım adetim gecikti ve belirtileri olmadı. Şu an hayit kürü yapmak için adetimi bekliyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yardım edebilir mi?? Şimdiden teşekkürler
Canım İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin havuç kürü var dene yumurtayla ilgili
[/QUOTE
Saraçoğlu’nun havuç kürüne de incir kürüne de baktım ama ploraktini yükselttiği için bana uygun değil. Benim zaten sınırda
Daha önce duymamıştım onu. Araştırıcam mutlaka çok teşekkür ederimProlaktini normal seviyeye getirebilmek için İbrahim saracoglunun testere disliaslan pencesini öneriyor isterseniz onuda bir arastirin mutlaka bir çözümü vardır
Allah'ın izniyle inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla rabbim sizede ve tüm isteyenlerede ikram eder
İnnofolic duymadım hiç. Nasıl bişey açıklar mısınızYumurta gelisimi icin klomen femera kullairken innofolic icin. Gelismemesi mumkun degil benim de 2 ay bu sekilde kaybim oldu ama innofolic ile buyudu
uyumuyorMerhaba hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Doktora gittim ve yumurtalarımın gelişemediğini söyledi. İki ay femara kullandım sonuç olamadım. Soğan kürü yaptım adetim gecikti ve belirtileri olmadı. Şu an hayit kürü yapmak için adetimi bekliyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yardım edebilir mi?? Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederimGuzel bise yumurtani kaliteli hale getirip catlamasina yardimci oluyor
Benim doktorum kaç mm olduğunu bile söylemedi korona geçince gel dedi o kadar üzüldüm ki soğan kürü yaptım adetim 3 gün gecikti ama hiçbir belirti yokMeraba gecen ay basima gelen olay persembe gunu gittim dr yumurtan buyumuyor dedi taa pazartesi gel dedi oyle unutsuzdum ki ovulasyon gunum de gecmisti ustelik hala yumurtam 12 mm idi eve geldim dogal kuru incir vardi sicak suya koydum icine seker attim tadi guzel olsun diye gunde 3 bardak suyunu ictim kendini yedim pazartesi dr a gittim ama umutsuzum ya beni bi gor sanki dunya yikildi altinda ben kaldim gibi dualarla girdim odaya vajinal bakildi tabi ve dr bana cumartesi gunu olmus dedi 20 mm olup catlamis dedi ben sok oldum dr da sok oldu ne yaptin bu nasil oldu dedi incir mucizesi kesinlikle dene ve bu ay da bi sey daha duydum onu da dene ben denycem inofolic combi
uyumuyor
Dr degistit bence sana bir dostinex versinler boyle olmaz cunku prolaktin onemliymisBenim doktorum kaç mm olduğunu bile söylemedi korona geçince gel dedi o kadar üzüldüm ki soğan kürü yaptım adetim 3 gün gecikti ama hiçbir belirti yokincir mucizesini okudum ben de ama ploraktinim sınırda olduğu için kullanamıyorum
Zaten ben sen bıraktım onu şu virüs geçene kadar evde bitkisel yapıyorumDr degistit bence sana bir dostinex versinler boyle olmaz cunku prolaktin onemliymis
Evet doktor ilk olarak femara verdi iki ay gelişmedi sonra bitirdi tedaviyi haziranda gel dedi ama ben ona gitmiycemFemera tek yumurta yapıyor ama kaliteli oluyor klomen de birden çok yumurta yapabiliyor diye biliyorum. Klomen kullanmadan femera mı kullandınız?
Kist yoksa incir kürü çok güzel büyütüyor ,havuç kürü çatlama için yapılıyor.incir k+hayıt tohumu +inofolic çok güzel büyütüyor .Merhaba hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Doktora gittim ve yumurtalarımın gelişemediğini söyledi. İki ay femara kullandım sonuç olamadım. Soğan kürü yaptım adetim gecikti ve belirtileri olmadı. Şu an hayit kürü yapmak için adetimi bekliyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yardım edebilir mi?? Şimdiden teşekkürler
Kist yok çok şükür. Hayıt tohumunu yapıcam adetimi bekliyorum. İncir de bana göre değil ploraktinim sınırdaKist yoksa incir kürü çok güzel büyütüyor ,havuç kürü çatlama için yapılıyor.incir k+hayıt tohumu +inofolic çok güzel büyütüyor .
Bence baska doktora gidene kadar ıvır zıvır kür yapma. Ben bal çörekotu tarçın yaptım 2 kez ara kanamam oldu bu ayEvet doktor ilk olarak femara verdi iki ay gelişmedi sonra bitirdi tedaviyi haziranda gel dedi ama ben ona gitmiycem
Haklısın aslında doğal da olsa her kür herkese gitmiyor ama şu koronadan eve tıkılıp kaldım doktora da gidemiyorum o yüzden boş oturmak istemiyorumBence baska doktora gidene kadar ıvır zıvır kür yapma. Ben bal çörekotu tarçın yaptım 2 kez ara kanamam oldu bu ayaynısı bir arkadasa da oldu. Simdi eteklerim tutuştu ya kist olduysa filan diye.
Inofolic combi oneriyor dr lar canimHaklısın aslında doğal da olsa her kür herkese gitmiyor ama şu koronadan eve tıkılıp kaldım doktora da gidemiyorum o yüzden boş oturmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?