yumurtalarım gelişmemişşşşşşşşş

slm kızlar ben klomen kullanıyorum ama bu ay yumurtalarım yok dedi dr . bu ay aşılama ümitlerim bittiiiiiiiiiii

çoooook üzüldüm napacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm

merhaba arkadaşım ümidini sakın yitirme bende bu ay tüp bebek için tedavim başladı ama yumurtalarım benimde gelişmedi dr. çatlatma iğnesinden sonra ilişki önerdi bende senin gibi çok üzüldüm ağladım ama rabbim herşeyi biliyor bizim için hayırlısı belki böyleydi onun için sakın umut kapını kapatma öptümmmmmmmm

canım üzme kendini. stres de çok etkiliyor. ben kendimden biliyorum. ben de pko luyum.gliokfen şeker ilacını ben de kullanıyorum. daha önce 2-3 ay kadar klomen kullanmıştım. ilk kullandığım ay kist oluşmuştu ve o kist gitsin diye 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. diğer ay da öyle boş geçmişti. sonra yine klomene devam ettim ama yumurtalar istenildiği gibi olmuyordu. yani 2-3 tane yumurta oluşuyor ancak 1 tanesi gelişiyordu çatlatma iğnesi falan tutmadı. sonra doktor aşılamaya geçelim dedi. ama o zamanda eşimin spermleri çok iyi çıkmadı ve bu ay bişey kullanma dinlen dedi. ve ben o ay ne klomen ne başka bir ilaç hamile kaldım. tamamen doğal yani. ama maalesef kalp atışları olmadığı için kaybettim. şimdi tekrar istiyorum. düşük yapalı yaklaşık 4 ay oldu. ilk 2 ay adetlerim çok düzensizleşti. sonra tekrar glikofen ve klomene başladık. yine 1 yumurta. 21 mm ye kadar gelişti, çatlatma iğnesi yapıldı ama tutmadı. sanırım tek yumurtayla şans çok fazla olmuyor. özellikle bizim gibi pko olanlarda. ama Allah izin verirse de tek yumurtayla da oluyor. bu ilaçların etkisi giderek artıyor canım. yani ilk denemeye göre 2.yada 3. denemelerde yumurta gelişimi de iyileşiyor ve hamilelik şansı artıyor diye düşünüyorum. doktor bana da iğne başlamayı düşünüyor, ama ben biraz çekiniyorum açıkçası. yani yumurtalar birden gelişirse, kist olursa bazılarının vücudu su falan topluyormuş o yüzden korktum açıkçası o yüzden 1-2 ay ertelemek istedim. inşallah gerek kalmaz ve en kısa zamanda hamile kalabilirim ama mecbur olursam da iğne de yaptıracağım. iğneyle hamile kalanı çok duydum çünkü. ama işte bizde pko olduğu için doz çok iyi ayarlanmalı. Allah yardımcımız olsun canı. inşallah en yakın zamanda bize de sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip eder.

slm kızlar ben klomen kullanıyorum ama bu ay yumurtalarım yok dedi dr . bu ay aşılama ümitlerim bittiiiiiiiiiii

çoooook üzüldüm napacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm

canim yaa cok uzuldum insallah birdahaki aya gelisir sen kendinmi yapmistin igneleri????

pardon canim hap kullanmissin....birdahaki sefere ignelerle olur insallah korkma....

canım benim nasıl bir umut oldun bana anlatamam. bende kafayı yiyecek konuma geldim. neden yumurtalarım iğnlere rağmen büyümüyor diye. pkosum bende sadece bir kez iğne kullandım 75 le başlayıp 150 bitirdik. dr. bana direk tüp yaptır uğraşma dedi. oysa benimde 5 yumurtam oluşmuştu ve 1 tanesi 18 mm di. diğerleri 10 küsür. neyse bende dr.umu değiştirdim zaten. şuan şeker hapı kullanıyorum inş. sonuç alırım bende 2. aşılamadan. bu arada bu ay hiç ilaç kullanmadım adetin 12. gününden itibaren sümüğümsü akıntım var. iğne kullandığımda da öyle olmuştu. bizde yumurta oluşmuştur diye umuyoruz eşimle :) inş. bu şeker hapı işe yarar. senin adına da çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

canım benim ya Rabbim ol der ve oluverir biliyosun...şeker hapını hiç aksatmadan kullan mutlaka faydasını görürsün.eğer ishal falan olursan hiç korkma çok normal..o bahsettiğin akıntı yumurta çatlayınca oluşuyor,inş kendiliğinde hamile kalırsın,çünkü benim şimdiye kadarki bütün doktorlarım şeker ilacıyla bazıları tedavisiz hamile kalıyor demişti..inş seninde öyle olur ve aşılamaya hiç gerek kalmaz...:))

canım üzülme vardır bunda bi hayır..Geç olsunda güç olmasın tatlımm
Klomen bende kullandım ama madem aşılama yapılacak iğne olursa daha iyi olurr bencee
Allah yardımcın olsun canımmm:teselli:

slm arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler yoktum iki gündür amcmız vefat etti ordaydık perşenbe tekrar gidecegim bakacak ne diyecek doktor

demin baktım elf rcp de hamileymiş yaaa biz dua ediyorduk inşallah bu ay beraber kalırız diyeeee ama olmadı çok lükür o hamiş nazar degmesin

başınız sağolsun canım.
herşeyin bir zamanı var herhalde bizim de anne olacağımız bir vakit vardır.rabbim herşeyin hayırlısını versin.benim hamilelik planı yaptığım arkadaşların çocukları 2 yaşını bitirdi nerdeyse.Ama hala uğraşıyorum işte umutla.

sagol canim bencede benimle evlenenler ve bir sene çocuk yapmayanlarin bebişleri bile 1 yaşinda
inşallah o zaman çabuk gelir bizde burdan bagirirz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…