E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi OZLEMKELES
evet canım bende pkosum :)) hadi darısı sana inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ben klomen kullanıyorum ama bu ay yumurtalarım yok dedi dr . bu ay aşılama ümitlerim bittiiiiiiiiiii
çoooook üzüldüm napacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar ben klomen kullanıyorum ama bu ay yumurtalarım yok dedi dr . bu ay aşılama ümitlerim bittiiiiiiiiiii
çoooook üzüldüm napacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm
benim pko olduğu için dozu en düşükten başlatıp artırıyordu doktorum,bi anda çok yumurta olmasın diye...ilkinde gonal f i 37,5 la başlayıp 150 ile bitirdik,20.güne kadar yumurtam en fazla 11 mm olmuştu..ikincisinde 75 le başlayıp 150 ile bitirdik,ancak 20.günde bi yumurtam 21 mm oldu,aşılama yapıldı ama tutmadı..üçüncü denemem çok tuhaftı gerçekten,umut olsun diye yazıyorum..yine 75 le başladık 150 ile bitirdik,14.güne kadar tek yumurtam vardı,16.gün tekrar gittiğimde tam 4 tane daha yumurtam büyümüştü,hatta doktor bile şaştı 'milli takım gibi son dakika golü attın demişti,2 günde bu kadar yumurtanın büyümesi imkansız' demişti..işte bu yumurtalarla aşılama yapıldı ve bugün öğrendim,hamileyim...biraz uzattım ama yardımcı olabilmek için...sen şu an devam ediyormusun tedaviye...?
canım benim nasıl bir umut oldun bana anlatamam. bende kafayı yiyecek konuma geldim. neden yumurtalarım iğnlere rağmen büyümüyor diye. pkosum bende sadece bir kez iğne kullandım 75 le başlayıp 150 bitirdik. dr. bana direk tüp yaptır uğraşma dedi. oysa benimde 5 yumurtam oluşmuştu ve 1 tanesi 18 mm di. diğerleri 10 küsür. neyse bende dr.umu değiştirdim zaten. şuan şeker hapı kullanıyorum inş. sonuç alırım bende 2. aşılamadan. bu arada bu ay hiç ilaç kullanmadım adetin 12. gününden itibaren sümüğümsü akıntım var. iğne kullandığımda da öyle olmuştu. bizde yumurta oluşmuştur diye umuyoruz eşimle :) inş. bu şeker hapı işe yarar. senin adına da çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
başınız sağolsun canım.
Herşeyin bir zamanı var herhalde bizim de anne olacağımız bir vakit vardır.rabbim herşeyin hayırlısını versin.benim hamilelik planı yaptığım arkadaşların çocukları 2 yaşını bitirdi nerdeyse.ama hala uğraşıyorum işte umutla.
sagol canim bencede benimle evlenenler ve bir sene çocuk yapmayanlarin bebişleri bile 1 yaşinda
inşallah o zaman çabuk gelir bizde burdan bagirirz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye