yumurtalarım gelişmemişşşşşşşşş

OZLEMKELES

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
198
0
slm kızlar ben klomen kullanıyorum ama bu ay yumurtalarım yok dedi dr . bu ay aşılama ümitlerim bittiiiiiiiiiii

çoooook üzüldüm napacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm

üzüldümm canım pekı sebebı neymışş bu konuda konuştunuz muu inşş bi dahakı seferrr herşeyyy yolunda gıderrr umudunu taze tuttt

üzüldümm canım pekı sebebı neymışş bu konuda konuştunuz muu inşş bi dahakı seferrr herşeyyy yolunda gıderrr umudunu taze tuttt

sagol canım bilmiyorum dr sadece bu doz az dedi birdahaki ay umarım igne verir
bu ay aşılama olurum diye o kadar çok heveslenmiştim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayşenurrun formunu bul orada bitkisel destek ile ilğili bilgiler var yardımcı olacaktır.
lütfen üzülme bu alın yazısı zamanın gelince olacak ama bazılarımız için yol uzun.

slm kızlar ben klomen kullanıyorum ama bu ay yumurtalarım yok dedi dr . bu ay aşılama ümitlerim bittiiiiiiiiiii

çoooook üzüldüm napacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm

canım üzülme vardır bundada bir hayır.Allah bu emeklerimizin karşılığını bir gün verecek ben inanıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.nerede yaptırıyorsun aşılamayı.ilk aşılama denemense hele hiç üzülme herkesin bünyesi farklı sana uygun ilacı ve dozu dr bu defa daha iyi ayarlayacaktır.kocaman öpüldün canım Allaha emanet ola.s.

Canım bu kadar çok üzülme.. Kaybettiğin birşey yok. Demekki haplar sana çok tesir etmemiş. Dediğin gibi gelecek ay iğne ile denersiniz. O etkili olur. Sadece bir ay ertelediniz öyle düşün. İnşallah öbür denemeniz başarı ile sonuçlanır da meleğine kavuşursun canım..

canım benim sakın üzülme..benimde ilk ay hem de iğnelerle hiç yumurtam büyümedi..sonraki ay ancak 1 yumurtam büyüdü aşılama yaptık,tutmadı..geçen ay tekrar iğneyle denedik bu sefer 5 yumurtam gelişti,ve aşılamamın sonucunu bugün aldım hamileymişim...:)) hiç umudunu yitirme ve devam et..benim doktorum ara vermeden yaptığımız için yumurtaların gelişti demişti...haa bide adaçayını tavsiye ederim,yumurta gelişimi için çok iyi,bende kullanmıştım...Allah yüzünü güldürsün...

canım benim sakın üzülme..benimde ilk ay hem de iğnelerle hiç yumurtam büyümedi..sonraki ay ancak 1 yumurtam büyüdü aşılama yaptık,tutmadı..geçen ay tekrar iğneyle denedik bu sefer 5 yumurtam gelişti,ve aşılamamın sonucunu bugün aldım hamileymişim...:)) hiç umudunu yitirme ve devam et..benim doktorum ara vermeden yaptığımız için yumurtaların gelişti demişti...haa bide adaçayını tavsiye ederim,yumurta gelişimi için çok iyi,bende kullanmıştım...Allah yüzünü güldürsün...

sagol canım bende yalnızım sanmıştım inşallah benim sonum da seninki gibi olur sende sorun neydi canım allah kucagına almayı nasip etsin

canım demekki hayırlısı buymuş ama bu demek degildir ki öteki ay yumurtaların gelişmeyeceek sabret inanki sabreden derviş muradına eriyro sadece sabır ben o hapları kullandıgımda da hamiş olamadım sonra daha basit bir hapla ummadıgım anda hamile kaldım ve şimdi 17 günlük anneyim allahıma şükürle rolsun rabbime sizler içinde hep duacıyım kızlar ümitleirnizi sakın yitirmeyin pes etmeyin üzülmemek eşde degil ama tutun kendinizi

canım demekki hayırlısı buymuş ama bu demek degildir ki öteki ay yumurtaların gelişmeyeceek sabret inanki sabreden derviş muradına eriyro sadece sabır ben o hapları kullandıgımda da hamiş olamadım sonra daha basit bir hapla ummadıgım anda hamile kaldım ve şimdi 17 günlük anneyim allahıma şükürle rolsun rabbime sizler içinde hep duacıyım kızlar ümitleirnizi sakın yitirmeyin pes etmeyin üzülmemek eşde degil ama tutun kendinizi

ne güzel hayırlı olsun canım bebişin. sen ne kullanmıştın canım basit bi hap demişin ya

şeker hapı vermişti dr um ama benim enfeksiyonumda vardı onları tedavi etti dr um birde şeker ilacı verdi bir baktık hamileyim

özlem cim kafana takmazsan stres yapmazsan her şey yolunda gider ,moralini yüksek tut ki bir sonraki ay fazla fazla gelişsinler,inşallah canım..

sagol canım bende yalnızım sanmıştım inşallah benim sonum da seninki gibi olur sende sorun neydi canım allah kucagına almayı nasip etsin

inş canım..benim sorun pko illeti..şeker ilacı kullandım,azıcık kilo verdim ve işi bıraktım stresten uzaklaşmak için ve bebişim geldi...işte böyle...:))

inş canım..benim sorun pko illeti..şeker ilacı kullandım,azıcık kilo verdim ve işi bıraktım stresten uzaklaşmak için ve bebişim geldi...işte böyle...:))

canım bende de var kilo bugün ögrendim 3 kilo vermişim boy 152 cm kilo 77 canım istersen cevap vermeyebilirsin ben çok takıyorum da kilomu sen kaç kilo ile hamile kaldın

canım bende de var kilo bugün ögrendim 3 kilo vermişim boy 152 cm kilo 77 canım istersen cevap vermeyebilirsin ben çok takıyorum da kilomu sen kaç kilo ile hamile kaldın

benim boyum biraz uzun 172..kilomda dudak uçuklatacak cinsten..sen benim yanımda serçe gibi minik kalırsın..şaka yapmıyorum bayağı kiloluyum..bana bile engel olmadıysa kilo sana hiç engel olmaz...:))a.s.

canım benimde ilk aşılamada iğnelerle 5 yumurtam oluştu ama büyümediler.benimde moralim çok bozuk sen kaç doz kullanmıştın ilkinde ve ikincisinde kaç doz kullandın iğne günde.

canım benimde ilk aşılamada iğnelerle 5 yumurtam oluştu ama büyümediler.benimde moralim çok bozuk sen kaç doz kullanmıştın ilkinde ve ikincisinde kaç doz kullandın iğne günde.

benim pko olduğu için dozu en düşükten başlatıp artırıyordu doktorum,bi anda çok yumurta olmasın diye...ilkinde gonal f i 37,5 la başlayıp 150 ile bitirdik,20.güne kadar yumurtam en fazla 11 mm olmuştu..ikincisinde 75 le başlayıp 150 ile bitirdik,ancak 20.günde bi yumurtam 21 mm oldu,aşılama yapıldı ama tutmadı..üçüncü denemem çok tuhaftı gerçekten,umut olsun diye yazıyorum..yine 75 le başladık 150 ile bitirdik,14.güne kadar tek yumurtam vardı,16.gün tekrar gittiğimde tam 4 tane daha yumurtam büyümüştü,hatta doktor bile şaştı 'milli takım gibi son dakika golü attın demişti,2 günde bu kadar yumurtanın büyümesi imkansız' demişti..işte bu yumurtalarla aşılama yapıldı ve bugün öğrendim,hamileyim...biraz uzattım ama yardımcı olabilmek için...sen şu an devam ediyormusun tedaviye...?

bir dahaki sefere iğnelerle başlarsın canım.ilk tedavide genelde hapla başlanıyor yanılmıyorsam aşılamada.Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını.

X