• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalama günü hesaplama

cnm normalde ateşin 36 çıkıyor diyelim o dönemde 36.50 yada 37 oluyor herhangi bir ateş ölçerle yapabilirsin. diyelim doğru zamanı saptadın ilişkiye girdikten sonra belinin altına yastık koy ve o gün duş alma. farklı bir sorun olmadığı sürece bu şekilde hamile kalmama gibi bi ihtimal yok. hayırlısı bakalım olunca paylaş mutlaka cnm bu arada iyi dileklerin için ben teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim dmtokan:) Hele bir olsun tüm siteye haykırıcam Allahın izniyle ....

Gerçi evet gün aşırı ilişkiye girilebilir fakat bu durumdada erkeğin sperm kalitesi düşüyor deniyor:S yani ne yapacağımı bilemedim:(

spermler 48 saat ozellıgını koruyomus dıye duydum ama bende de bır garıp bır durum var bende 1.5 yıldır evlıyım 2 aydır korunmuyorum ama bebıs yok hasta oldum artık umudumuz 3.aya da bende kı garıp olan ne ılıskılerımden sonra bende bagırsak duzenszılıgı basaladı normalde bagırsak tembellı olan bırıyım ama su ıkı aydır bende bagırsak duzenszılıgı ve de gaz bırıkıntısı oluyo yanı karnımdan farklı faklı sesler gelıyo bır ortam paylasamaz oldum ınsanlar faklı anlayack dıye acaba normal mı yoksa bır anormallık mı var bende bılmıyorum:(

spermler 48 saat ozellıgını koruyomus dıye duydum ama bende de bır garıp bır durum var bende 1.5 yıldır evlıyım 2 aydır korunmuyorum ama bebıs yok hasta oldum artık umudumuz 3.aya da bende kı garıp olan ne ılıskılerımden sonra bende bagırsak duzenszılıgı basaladı normalde bagırsak tembellı olan bırıyım ama su ıkı aydır bende bagırsak duzenszılıgı ve de gaz bırıkıntısı oluyo yanı karnımdan farklı faklı sesler gelıyo bır ortam paylasamaz oldum ınsanlar faklı anlayack dıye acaba normal mı yoksa bır anormallık mı var bende bılmıyorum:(

evet benimde acayip gazım var:S Hatta daha doğrusu karnım şiş:S millet ilk görüşte karnıma bakıyor. 1,63 boyundaym ve 55 kiloym anlıcanz kilom normal :S fakat karnımda o kdar şişlik varki kayınpederim ve kayınvalidem geçen gün hamile sanmışlar:D:D Hatta kayınpederim sanırım bizim kızda bebek var demiş:D adamın dikkatini bile çekiyr:S Ama bebiş falan yok bende:/

evet benimde acayip gazım var:S Hatta daha doğrusu karnım şiş:S millet ilk görüşte karnıma bakıyor. 1,63 boyundaym ve 55 kiloym anlıcanz kilom normal :S fakat karnımda o kdar şişlik varki kayınpederim ve kayınvalidem geçen gün hamile sanmışlar:D:D Hatta kayınpederim sanırım bizim kızda bebek var demiş:D adamın dikkatini bile çekiyr:S Ama bebiş falan yok bende:/

allah hayırlısını versın hepmıze ama bu ıs normal mı degılmı bılmıyorum walla...

amin inşallah Allahım istiyen herkese eli ayağı sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin

Back