• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalık kanseri

bukii

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
4
0
286
İstanbul
merhaba arkadaşlar ismim Buket istanbuldayım
konuyu dogru yeremı açtım bilmiyorum umarım dogru yerdedir
benim bi konuda bilginize ve desteğinize ihtiyacım var
yumurtalık kanseri ile ilgili bilgi almak istıyorum bunu yaşamış arkadaşların başından geçenleri ve aramızda doktor olan arkadaşlar varsa bilgi ve tecrubelerinizden yaralanmaya ailecek ihtiyacımız var
internetten araştırdığım kadarıyla bilimsel açıklamaların neredeyse hepsi çok moral bozucu bu yüzden insanların hikayelerini okuyarak moral bulmaya daha onemlisi yazılanlarla moral vermeye çalışıyoruz..
hasta olan kişi ablam; 29 yaşında Londrada tek başına yaşıyor 1 çocuk annesi geçen hafta evinde fenalaşarak acile kaldırılmış
ve doktorlar henüz tam sonuca ulaşamamış olsalarda ultrasondan aldıkları bilgiye gore %80 yumurtalık kanserisiniz demişler 1 haftadır hastanede ve tek başına bizler malesef yanında değiliz hepimiz zor günler geçiriyoruz... halam 2 sene once rahım kanserinden vefaat etti bunun payı olabilirmi daha üst soyumuzda boyle bi hastalık yok halam tek örnegi..
konuyla ilgili tecrube ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok minnettar olacağım
yarın sonuçlar açıklanacak biz tek yurek olduk bunu en azıyla atlatalım diye..
dualar edıyoruz Allah kimseyi çagresiz birakmasın yuzunden saglık fıskıran gunleriniz eksik olmasın
Buket DEREBAŞI

kımse konuya bişey yazmadığına göre
kimsenın başına gelmemiş sanırım
sizler adına sevındım...

Canım geçmiş olsun ablana...Acil şifalar dilerim.
Aslında konuyu yanlış yerde açmadın, ancak yumurtalık kanseri jinekolojik bir rahatsızlık olduğu için ve forumda da adım adım sağlık kısmında "jinekoloji" bölümü olduğu için, jinekoloji kısmına bakmanı tavsiye ederim.

Aşağıdaki linke bak istersen, bu konudan muzdarip bir arkadaş konu açmış:

http://www.kadinlarkulubu.com/annem-yumurtalik-kanseri-t160994/index.html

Cok uzuldum.Sifalar dilerim. Erken tehsis edilirse kanseri yenmek mumkun.yumurtalik kanserinden rahim konserinden ayaga kalkmis insanlari biliyorum. kendim www.google.com -yumurtalik kisti ve kanseri hakkinda bilgileri burdan aliyorum. Insan once kendisi ayaga kalkacagina inanmali.bu cok zor ama yapmali. Kendim uzun zamandan beri kistle ugrasiyorum.Ben de cok korkuyorum.Dua edelim ayaga kalkmasi icin

endeniz teşekkur ederım verdiğin link çok yardımcı oldu ..
ve konunun jınekolojinin altına taşınması için ne yapmam gerekiğini bilmiyorum
yardımcı olursanız sevınırım
kuka teşekkur ederım sanada acil şifalar dilerim geçmiş olsun, google den çok araştırdım ama dediğim gibi çok moral bozucu şeyler ...
Allah Herkeze şifa versin
saglık olsun kelimesi simdi daha anlamlı
Allaha dua ettiğiniz zaman saglıkda dileyin neolur tum hastalara ve kendınıze..

bukii,
sana verdiğim linke tıklayıp, o konuya cevap yazarak yaşadığın durumdan bahsederek kendini konuya dahil edebilirsin veya jinekoloji bölümünde yeni mesaj'a tıklayarak mesajını yazarak yeni konu açabilirsin (aynı başlıktan gitmek daha iyi olur)
Konunun taşınmasını istiyorsan moderatörlerden rica edebilirsin...
Başaramazsan siteyle ilgili sorunların paylaşıldığı bölümde bunu iletebilirsin, ne yapman gerektiğini sorabilirsin...
Tekrar acil şifalar dilerim...

allah acil şifalar versin canım.... ümitsizliğe düşmeyin çaresi vardır yakında her şey düzelir...içinizdeki ışığı kaybetmeyin....sevgiyle kalın....

YAŞAMA SEVİNCİ,ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELMEK DEĞİL,ZORLUKLARIN
ÜSTESİNDEN GELEBİLECEK MORALİ HİSSETMEKTİR....

Annem Yumurtalık kanseri oldu..Doktor onu oyaladı taş düşürüyosun dedi.1,5 sene böbrek tedavisi gördü..keşke o zaman ameliyat olsaydı..Çok iğrenç bi hastalık doktor 3,5 sene yaşar demiş

Back