• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalık döneminde ilişkiye girip hamile kalanlar

merhabalar ben yumurtlama döneminde ve sonra toplam 2kez birliktelik oldu bugun adet olmam gerekıyordu ama olmadım. gebelık belırtılerınıde tasımıyorum 28gunde adet olurum. 1tane 4yasında kızım var 2. planlayalım dedık . aranızda benım gıbı olan var mı merak edıyorum idrar test negatıf cıktı. suana kadarda adet yok belırtıde yok bılemedım
28 gunde 1 adet de olsanız yumurtlama donemı farklı olmus olabılır . yanı tahmını yumurtlamayı 10 gunle 15. gun arası dıye dusunerek test yapmıssanız ve aslında bıraz gec yumurtlama olmus ve 18. gunde yumurtlama olmussa ovulasyondan sonrakı 10. gun olur. ve normal gebelık testınde cıkmayabılır. o yuzden bı kac gun daha bekleyın ve testı yenıleyın ^^ hakkınızda hayırlısı olsun. belırtı olmak zorunda degılmıs zaten hıc kımse bırbıryle aynı degıl ^^

yanı regl takıbımde 21 yumurtlama gunum ben onun gecesı oldum tabı dedıgın gıbı farklılıklar olabılıyormus. 6gun bebek olusum surecı oldugunuda okudum . oyuzdende cıkmıyor dyede dusundum. normalde adetım geldıgınde agrım olur oncesınde falan olmaz. bu tecrubeyı yasadım ama gecen senede ıstemeden gebe kaldım ama gelısım olmadı kurtajoldum. sımdı hafıf korkum var.

Back