Gebeliğe Hazırlık yumurtaaa takibi yardım edin kızlaaaarrrrrr,hikayemi okuyun lütfen !!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben diğerleri küçülmüş diyince dedim acaba daha artık yumurtam çatlamıyor mu? cünkü zaten 3 tane büyüyen vardı iki tane de yolda büyüyen vardı öyle dedi doktor ama en son gittiğimde yumurtlamışsın ama diğerleri kücülmeye başlamış rahim duvarın da güzel bi kalınlığa gelmiş dedi.
Rahim duvarının kalınlaşması da çok iyi rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş o zaman bilemezsin ki hangisinin çatlayıp dölleneceğini adetimin 28.Günü sol yumurta 15.9 du sağda kist vardı zaten son gitmem olmuştu takibe yeterli değildi çünkü artık adetim iki gün geçince kasıklarım ağrımaya başlamıştı kistten sanırım dedim ve tekrar gittim bu sefer sol yumrta çatlamış gitmiş sağda 11 mmlik yumurta oluşmuştu ve kistte görünmüyordu beta yine negatif çıkmıştı şu bir ay içinde o kadar garip şeyler yaşadım ki herşey bir mucize oldu benim için inşallah bundan sonrası da güzel gelir diyorum

BAKALIM NELER OLACAK..:KK43: ben cok ümitli değilim bu ay da. şimdi bu aydan sonra klomene başlıcam olmazsa dedi yumurtam çatlıyorsa neden klomene başlasın ki? demekki çatlama problemim yok demek değil mi?
Klomen yumurtayı geliştirmek için canım klomenden sonra çatlatma problemi varsa çatlatma iğnesi kullanılıyor

canım benim işte yumurta takibi yapıldığı içn doktora göre davrandım ilk gititğimde büyümüş dedi çatlama sorunun var ama sen yine de değerlendir bugünleri dedi değerlendirdik sonra iki gün sonra gittiğimde yumurtlamışsın dedi. şimdi ben anlamadım yumurtlamışsın derken yumurtan çatlamış mı demek istedi.???
Canim yumurtlamissin, yumurtan catlamis ayni sey, sen iliskiye devam et, ayda adet aralarında 2 güne bir ilişki yasa, rabbim nasip edecektir insallah

eee tamam işte canım benim yumurtam ilaçsız gelişti ve çatladı şimdi olmazsa bu sefer ne çıkıcak ? klomene gerek kalmıyor ki??
Öyle bir problem yoksa neden klomen dedi ki acaba bilemedim canım belki yumurtan yeterli gelişmemiştir 18 mm olması gerektiğini söylemişti en az benim doktorum yumurtayı gelişmiş saymamız için

Öyle bir problem yoksa neden klomen dedi ki acaba bilemedim canım belki yumurtan yeterli gelişmemiştir 18 mm olması gerektiğini söylemişti en az benim doktorum yumurtayı gelişmiş saymamız için
yok zaten kadın onu yumurtlamamı görmeden önce demişti şimdi bende bilmiyorum neye bakacak anlamadım..

bir de yumurtam gelişmese çatlamazdı ki? yani öyle deil mi sonuçta çatlayan yumurta gelişmiş yumurta değilmidir?

X