- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
10 aydır bebek için uğraşıyoruz ilk başlarda bi sorun yoktur bende diyerek ilk olarak eşimden başladık spermleri gayet düzgün çıktı ben hala kendimde bi problem yoktur diye düşünürken daha sonrasında 7 ay sonra ilk olarak kistim olduğunu öğrendim 5 cm di 2 hafta içinde küçüldü gitti doktor direk hormonlarıma bakmak istedi bi baktık ki prolaktinim yüksek ve fsh lh değerlerim dengesiz,doktor polikistik oversin dedi (ama benim adetlerim düzenli,kilo ve tüylenme problemim de yok ve daha önce gittiğim doktorlar yumurtamın çatladığını söylemişti)ve bana dostinex,miyositol ve folic asit verdi 1 ay sonra gittiğimde doktor prolaktinimin düştüğünü söyledi,şimdi sıra yumurta takibinde dedi,ilk olarak ilaçsız tedavi yapmaya karar verdi 2 gün aralıklarla gitmeye başladım adetimn 13. günü sağ yumurtalığım da 3 sol da da 3 yumurta vardı doktor sağ taraftaki 15mm dedi ama sağlıklı göremiyorum ben zaten bu ay ilaçsız takip yaptığımız için ümitli değilim dedi,ama yumurtan büyüdüğü için bugün ve yarını değerlendir dedi,ben de dediğini yaptım,2 gün sonra tekrar gittiğimde,rahim duvarıma baktı kalınlaşmış çok güzel olmuş dedi,ve soldaki yumurtalarımın kücüldüğünü söyledi tam sağ tarafa baktığında kendiside cok mutlu oldu ve YUMURTLAMIŞSIN dedi,tabi ben anlamadım benim yumurtlaarımın çatlamadığını söyleyen doktor yumurtlamışsın dedi.ben sevinçle çıktım ve o günü de ne olur ne olmaz diye değerlendirdim.hee ben yine ümitli değilim ama sizce gebe kalabilir miyim? o kadar ay regl günümde kırmızıları görünce hüsran yaşayan ben yine olanlara rağmen ümitli değilim acaba olur mu?
cok mutsuzum aslında hiç ümiytlenemiyorum.. bu tarz olayları yaşayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen fikirlerinize ihtiyacım var adet olmama 13 gün var...
cok mutsuzum aslında hiç ümiytlenemiyorum.. bu tarz olayları yaşayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen fikirlerinize ihtiyacım var adet olmama 13 gün var...