Bebek Beslenmesi yumurta

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevalbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
62
1
96
Diyarbakır
merhaba oğlum 6 ıncı ayına girecek bıldırcın yumurtası bebeklere verilirmi birde fındık ceviz bekmez nezaman ve ne kadar verebilirim cevaplarınızı bekliyorum

Öncelikle Allah bağışlasın bıdırcın yumurtası 4 yumurtaya eş değer olduğu için bizim doktorumuz haftada bir verin demişti. Günde bir cevizi robottan geçirerek sabah kahvaltısına karıştırıp yedirin. Bizlere bile günde 3-4 ceviz yeterli olduğundan bebişlere bir tane yeterli. Ek gıdalara yeni başlayacağı için sabah yada öğlen 1 çay kaşığı yada kendi mama kaşığıyla pekmez yeterli olur diye düşünüyorum yani ben o şekilde veriyordum. Bazı arkadaşlarımda pekmezi suya karıştırıp içiriyorlardı. Bebeğin ne şekilde içerse ona göre verirsin.

bıldırcın yumurtası her bebel için önerilmiyor,dortorunuza sormada vermeyin derim ben. ben cevizi un haline getirip yumurtayı ufaltıp içine eklerdim içine 1 tatlı kaşığı pekmez 1 yemek kaşığı labne peynir ekleyip kahvaltı olarak yedirirdim,çok severek yerdi oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…