• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba yumurta donasyonu için Vita altera ve ventus hakkında bilgisi olan var mı yumurta donasyonu yapan ve olumlu sonuç alan arkadaşlar birbirimize yardımcı olursak çok güzel olur 🙏 🤗
Merhaba canım ben sevinç hastanesinde tedavi gördüm ve şuan ikizlerime hamileyim çok şükür yumurta donasyonuyla 🥰

Merhaba yumurta donasyonu için Vita altera ve ventus hakkında bilgisi olan var mı yumurta donasyonu yapan ve olumlu sonuç alan arkadaşlar birbirimize yardımcı olursak çok güzel olur 🙏 🤗
Merhaba canım ben sevinç hastanesinde tedavi gördüm ve şuan ikizlerime hamileyim çok şükür yumurta donasyonuyla 🥰
Yok henüz yeni başladık Serüvene. İstenilen tahliller ve belgeler aşamasındayız. sanırım bende Ocak ayı içerisinde transfer gerçekleştireceğim.
Ne yaptın canım durumun nedir?

Düşüncelerinize saygı duyuyorum öncelikle ama ben iki kere tedavi oldum ilkinde kimyasal gebelik ile sonuçlandı hemşire beni aradı teselli etti sonrasında doktor tarafından arandım oda teselli etti ve tutmasının sebeplerini sıraladi ve tekrar bir şansımız olduğunu bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi doktorumun bunu yapmış olmasi bana tekrardan motivasyon kaynağı oldu şuan düşünüyorum doktorum ve merkez beni umursamaz bir tavırda olsaydı ben belki bir daha bu yola baskoymayacaktım herkes bu yolda maddi manevi yıpranıyor doktor tabiki açıklama yapacak yapmalı da size yapmış oldukları davranış çok yanlış genetige gitmeliydi embriyo benim ilk tedavim tutmayinca bı kaç test daha verdiler onları yaptırdık ve bebeğim şuan kucağımda Allahım hepinize yardımcı olsun kucaklarınız bebislerle dolsun☺️🥰
Siz hangi merkezde tedavi olmustunuz?

Herkese Merhaba, bu sayfadan Allah razı olsun 🙏 Tanımadığım ama okudukça onlarla ağlayıp güldüğüm canım kadınlar 🌸 umarım hepiniz Anne olmuş sağlıkla bebeklerinizi büyütüyorsunuzdur. Hala emek verenlerinde kucakları dolsun inşallah. Bende 43 yaşında sayısız tüp bebek denemeleri ameliyatlar ve operasyonlar ile sağlığını kaybetme noktasına gelmiş bir kadınım. Cerrahi menopoz ile tanışmam ile de Anne olma yolculuğum Kıbrıs’a uzandı. Rahim hazırlama aşamasındayım umarım bende meleğime kavuşurum.
Çok merak ettiklerim var ama artık hesapları pasif maalesef. Mesela Zaza şimdi nasıl, Anne oldu mu keşke tanıyan birileri yazsa
Panda, oğlu büyüdü mü neler yapıyorlar ve diğerleri.. Umarım iyisinizdir 🌸🌸
Merhaba sende benim gibi tüm platformu okuyanlardansın sanırım. Bende zazayı çok merak editorum. Çok faydalı oldu tecrübeleri bana da. Ben anne oldum bu arada♥️

Back