Flaster(climara forte) yapmıştım geçen
Hiç etkilemedi
Bu jel bence daha iyi
Yada bana iyi geldi
Benim rahim ince kaliyor , ustune bir de sivi birikmesi oluyor. Cidden bezdim
Climara forte ve estrofem ikilisi fayda saglamiyor.
Ama cyclo kullanip (icerik 2mg estradiol valeratt)folikulun oldugu ay 8mm goruluyor. Cyclonun icindeki estradiol valerat ile hazirlansam diyorum onu da doktor kabul etmiyor. Estrofem icindeki daha dogal ve embriyo tutunmasi icin daha uygun dedi..Bir garip dongunun icindeyim..
Divigel jeli getirebilirim yurtdisindan , sanirim 1mg her sase icerik olan. Gunde 3 kere kullanip 3 mg kullanip yaninda oral estrofem var mi?

Hayır olsun canım inşallah, rüyada hamilelik görülmesi iyidir

Günde 3 hel
3 estrofem
Senin tedavin nerde?
Embriyoların donduruldumu

Kuzum sen keselerini gördünmü
Bugün doktor kontrolun vardı
Canım çok teşekkürler evet iki kese gördük ama dr haftaya cuma tekrar bakalım dedi aslında biz ekranda bi karartı gördük , tabi dr işaretleyip işte bu kese demese ki hala ben bişi görmedim hiç bilemezdim neye baktığımı

Ben kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Merhabalar, benim yumurta değil sperm donasyonu ve kıbrısta oldu. Kievde tedavi olan ve başarı yakalayan pek çok arkadaş var. Biraz eski sayfaları okursanız ya da başlığın ilk sayfasına giderseniz ordan kievde tedavi olan kişileri görebilirsniz..
Umarım en kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız sizde..

Maşallah , sağlıkla kucağına al inşallah darısı hepimizin başına inşallah

Hoşgeldin canım

İşte koyu alan hızla büyüyor
İnşallah az bir zamana evlatlarının atan kalbini duyarsın ve zamanı gelince sağ salim doğurursun
Darısı bizlere

Allah evladinizi bağışlasın ok özel değilse yumurta donasyonu yaptirdoginizda sorun sadece yumurta problemiydi yoksa başka sıkıntı varmıydı? Sadece yumurtaysa 4.üncü dememe çok uzun sürmüş sanki

Hayırlısı olsun canım benim inşalalh sorunsuz gider tedavine başlarsın

Allah evladinizi bağışlasın ok özel değilse yumurta donasyonu yaptirdoginizda sorun sadece yumurta problemiydi yoksa başka sıkıntı varmıydı? Sadece yumurtaysa 4.üncü dememe çok uzun sürmüş sanki
4. Deneme kiev de olmus. 5 deneme prag da mi olmus acaba?
9. Deneme sonrasi mi olustu gebelik..
Saglikla gelsin bebis sevgilerimle

4 denemede kiewdemi oldu diye sormak istemiştim aslında..yoksa 4.ümü sadece kiewde denemiş anliyamadim
Ben sanki 9 denem yapilmis donasyon ile.
5 prag, 4 kiev olarak anladim.
9 denemenin hepsi de 9 farkli donor yumurtasi ile yapildiysa kendisk de esi de gercekten cok sabirliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…