Benim rahim ince kaliyor , ustune bir de sivi birikmesi oluyor. Cidden bezdimFlaster(climara forte) yapmıştım geçen
Hiç etkilemedi
Bu jel bence daha iyi
Yada bana iyi geldi
Hayır olsun canım inşallah, rüyada hamilelik görülmesi iyidirAyyyyy kizlar ben size anlatmayi unuttum ben dun gece bir ruya gördüm normalde rüya goren bir insan değilim dir hamile gördüm kendimi nasil agliyorum ruyamda bir suru ses var ben bagiriyorum dogru demi diye karnim birden büyüyor ve icimde hareket ediyor bisey olur diye saga sola hareket edemiyorum biliyomusunuz gercek sandim bu ruyayisicrayarak uyandim ilk karnima bakmisim esim korktu kalkti ben nasil agliyorum elimi karnimi koydum esime surekli hareket etmiyor diyorum adam beni delirdi sandi rüya olduğunu 3 dakika sonra anladim boylede garip bir olay yasadim.
Kuzum sen keselerini gördünmüÇok teşekkürler tahmini bir hesaplama yaptım dr uma da sorar düzenlerim daha sonra
Günde 3 helBenim rahim ince kaliyor , ustune bir de sivi birikmesi oluyor. Cidden bezdim
Climara forte ve estrofem ikilisi fayda saglamiyor.
Ama cyclo kullanip (icerik 2mg estradiol valeratt)folikulun oldugu ay 8mm goruluyor. Cyclonun icindeki estradiol valerat ile hazirlansam diyorum onu da doktor kabul etmiyor. Estrofem icindeki daha dogal ve embriyo tutunmasi icin daha uygun dedi..Bir garip dongunun icindeyim..
Divigel jeli getirebilirim yurtdisindan , sanirim 1mg her sase icerik olan. Gunde 3 kere kullanip 3 mg kullanip yaninda oral estrofem var mi?
Amiiiiiiinnnnn cumlemizin canim insallahhhhRabbim rüyalarını en kisa sürede gerçeğe çevirsin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum canım
Benim ruyayi gercek sanip uyanmamda cabasi insallahhhhhh canim tamaramHayır olsun canım inşallah, rüyada hamilelik görülmesi iyidir
Ne guzel cevap vermis senin rahim.Günde 3 hel
3 estrofem
Senin tedavin nerde?
Embriyoların donduruldumu
Canım çok teşekkürler evet iki kese gördük ama dr haftaya cuma tekrar bakalım dedi aslında biz ekranda bi karartı gördük , tabi dr işaretleyip işte bu kese demese ki hala ben bişi görmedimKuzum sen keselerini gördünmü
Bugün doktor kontrolun vardı
Merhabalar, benim yumurta değil sperm donasyonu ve kıbrısta oldu. Kievde tedavi olan ve başarı yakalayan pek çok arkadaş var. Biraz eski sayfaları okursanız ya da başlığın ilk sayfasına giderseniz ordan kievde tedavi olan kişileri görebilirsniz..Ben kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Maşallah , sağlıkla kucağına al inşallahCanım çok teşekkürler evet iki kese gördük ama dr haftaya cuma tekrar bakalım dedi aslında biz ekranda bi karartı gördük , tabi dr işaretleyip işte bu kese demese ki hala ben bişi görmedimhiç bilemezdim neye baktığımı
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar..
Yıllar önce bende burda tüp bebek forumda yazıyordum..
Allah'a şükürler olsun ki 8 inci İCSİ de kızım oldu.
Şu an 9 yaşında..
Kardeşi olması için gene Cokkk uğraştık..benim yumurtalar ile Malesef olmadı..
Malum artık 42 yaşındayım..
Son çare donör yumurta..
5 kez Prag da denedik..
Sonra Kiew e geçtik..
Burda 4 üncü denemem de ilk kez gene pozitif sonuç aldım Allah'a şükür ler olsun..
Herkese Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum..
Çok zor bir his..
Bizi bizden başka kimse anlamaz..
Size bir sorum olacaktı..
Donör bebeğinize geldiği yeri söylemek istiyormusunuz?
Hani, ilerde internet üzeri DNA Bilgisi almak çok kolay olacak gibi..
Kendisi başka şekilde öğrenirse diye korkuyormusunuz?
İşte koyu alan hızla büyüyorCanım çok teşekkürler evet iki kese gördük ama dr haftaya cuma tekrar bakalım dedi aslında biz ekranda bi karartı gördük , tabi dr işaretleyip işte bu kese demese ki hala ben bişi görmedimhiç bilemezdim neye baktığımı
Allah evladinizi bağışlasın ok özel değilse yumurta donasyonu yaptirdoginizda sorun sadece yumurta problemiydi yoksa başka sıkıntı varmıydı? Sadece yumurtaysa 4.üncü dememe çok uzun sürmüş sankiMerhaba arkadaşlar..
Yıllar önce bende burda tüp bebek forumda yazıyordum..
Allah'a şükürler olsun ki 8 inci İCSİ de kızım oldu.
Şu an 9 yaşında..
Kardeşi olması için gene Cokkk uğraştık..benim yumurtalar ile Malesef olmadı..
Malum artık 42 yaşındayım..
Son çare donör yumurta..
5 kez Prag da denedik..
Sonra Kiew e geçtik..
Burda 4 üncü denemem de ilk kez gene pozitif sonuç aldım Allah'a şükür ler olsun..
Herkese Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum..
Çok zor bir his..
Bizi bizden başka kimse anlamaz..
Size bir sorum olacaktı..
Donör bebeğinize geldiği yeri söylemek istiyormusunuz?
Hani, ilerde internet üzeri DNA Bilgisi almak çok kolay olacak gibi..
Kendisi başka şekilde öğrenirse diye korkuyormusunuz?
Hayırlısı olsun canım benim inşalalh sorunsuz gider tedavine başlarsınKızlar demin pasaportum geldi.
İlk defa çıkardım kievde kimlikle geçiliyor biliyorum ama
Sorun çıkmasın beklemeyeyim vs diye çıkarttım
İnşallah şu işlerimi hallederim de bir an önce tedavi için adım atarım.
4. Deneme kiev de olmus. 5 deneme prag da mi olmus acaba?Allah evladinizi bağışlasın ok özel değilse yumurta donasyonu yaptirdoginizda sorun sadece yumurta problemiydi yoksa başka sıkıntı varmıydı? Sadece yumurtaysa 4.üncü dememe çok uzun sürmüş sanki
4 denemede kiewdemi oldu diye sormak istemiştim aslında..yoksa 4.ümü sadece kiewde denemiş anliyamadim4. Deneme kiev de olmus. 5 deneme prag da mi olmus acaba?
9. Deneme sonrasi mi olustu gebelik..
Saglikla gelsin bebissevgilerimle
Ben sanki 9 denem yapilmis donasyon ile.4 denemede kiewdemi oldu diye sormak istemiştim aslında..yoksa 4.ümü sadece kiewde denemiş anliyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?