Bende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
Oohh çok şükür kuzulara
Allah anne babalarına bağışlasın
Çok güzel günler sizi sarsın

Hayırlı olsun transferiniz, inşallah sımsıkı tutunsunlar annelerine bizde seninle heyecanla güzel haberler bekliyoruz

canım hayirli uğurlu olsun insallaahsabrettiin ve kavustun yavrularinainsallah sonu da cok guzel olsun.günler gectikce,sonuc yaklastikca daha da heyecanlaniliyor ama söyliyimbenim aklima geldikce kalbim agzimda atiyor
Canimmmm güzel bekleyişler bu Allah'ın izniyle doğumunu da heyecanla bekleyeceğiz, inanıyorum ki o gün orada olan herkes hamile bak söylemedi deme

Bende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
Tebrik ederim gözün aydın olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ayy ne kadar güzel hem de ikiz

Hayırlısı olsun canım transferin. Bebislerin sımsıkı tutunsunlar annelerine. Biraz sabır çok güzel günler yakında sabrın sonu selamet

Oohh çok şükür kuzulara
Allah anne babalarına bağışlasın
Çok güzel günler sizi sarsın
Canım zazam benim daha güzel haberler senin olsun senin güzel kalbin bu sefer hak ettiği mükafatı kat ve kat alacak inş bütün kalbi dualarım seninle

Tebrik ederim gözün aydın olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ayy ne kadar güzel hem de ikiz
Çok teşekkür ederim güzel kalpli insan inş en kısa zaman da sana olsun dört gözle o haberi bekliyorum

Evet artık olan oldu ama yeni katılıp hit düşünen arkadaşlarımız görsün istiyorum bu mesajları açıkcası ona göre karar alsınlar
Rabbim hepimize tattırsın o muhteşem duyguyu ablacım

Tmm canım hemen listeye ekledim kahvemi koymuştum ilk bavula birde cezvemi neyse eşime yaparım artık
Super fikir vallahi senin makina sigmis yine ben isi bir tik oteye götür meye düşünmüştüm koca kahve makinasi bavula sığmadi beni görende diyecekki hayatinda makina gormemis

Cok gecmis olsun Rabbim hepinizin yuzune gulsun inş
Biliyorum bu sitede dini icerik yazmak yasak ama yazmadan duramicam ban yesem bile. hic muska okuma yaptirdinizmi kendinize? Musallat veya subyan olabilir bu kadar sebebsiz dusuk varken lutfen yazdigimi es gecmeyin transfeden once bi arastirin derim.
Bi arkadasim 7 defa dusuk ypti hic kalp atisi olmuyirdu serum uyguladilar bi oglu oldu darusi hepinizin basına ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…