Aiglem seni göremedim,ama sevgili Az şekerim seni anlatı ve çok severek seni anlatıyordu
İnşallah seninde tedavin başarıyla bitsin
Gece partide gözüm seni gezdi
Çok yorgundun anlıyorum
Kalbim seninle
simdi de seni aigleye anlata anlata bitiremiyoruz esimle coook tatlisin cok guzelsin,harika kadin keskee kalsaydiniz

Abla hergun dualarimdasininiz çok gusel haberler gelecek inşallah
Bluemomumda tedavisi hayırlı olsun
Inşallah gönlünce olur

Ah bu arada kizlar,
Yine asisizlar icin bir uyarı.
Kiev havalimaninda bir form dolduruluyor. Formu doldurmada problem yok fakat kalem problemi yaşanıyor. Havalimaninda sanirim sadece tek kalem var. Ve o kalemin peşinde kuyruk oluşmuştu .
Form doldurmak isteyenler doldurani bekliyor ki doldurmak isteyenler bayagi fazla. .
Ne yapiyoruz!
Çantamiza kesinlikle bir kalem atiyoruz.

Ay zirkam canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almak da nasip etsin inşallah

Sibracim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu. Darısı Zirkacigimin da başına

Selamlar,
Kalbinden geçenin karşılığını mutlaka ki alacaksın.
tez zamanda sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah meleklerini
Sevgiler,

Hayır olsun rüyan, erkek çocuk iyidir
Kısa zamanda güzel bir haber alacaksın ,
Naçizane yorumlayayım istedim
Sevgiler

Selamlar,
Kalbinden geçenin karşılığını mutlaka ki alacaksın.
tez zamanda sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah meleklerini
Sevgiler,
Aminnn canım buradaki tum arkadaslarimizla her birimize dualarim, cumlemizin kucagini rabbim bos bırakmasın

Sibracim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu. Darısı Zirkacigimin da başına
Çok teşekkür ederim, Tamaracım darısı sana Zazacığııma, Zirkaya ve buradaki tüm güzel yürekli arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin

canım çok sevindim. sende oğlan anası olacaksın allahımın izniyle. darısı öncelikle zirkamın sonra zazamın sonra tamarama en son da isteyen herkesin başına. hayırlısıyla doğum habarlerinide alırız inşallah

Güzel içten dileklerin için çok çook sağolCanımmm Zumrom Evet, darısı dileyen isteyen herkesin başınaaRabbimin izniyle inşaallah bu süreci sağlıkla atlatırız benim gönlümden geçen o güzel yürekli kadınlardan biri de sensin Zamanı var, farkındayım amaaa hissediyorum senin bedeninde de minik bir beden yakın bir zamanda nefes bulacak çok çok isterim sevgiyle kal, arkadaşım

Zazanin son 1 saati
Aynen cnm süperdiii valla insallah birdahaki karsilasmamiz bebislerimizle olur
Komedi film halt etmis yanimiza

Zumronum Rabbim madi ve manevi sana güç versin evladına kavuşasın
Kuzum hiç gebe kaldınmı?

Amin canimRabbim herkesin yüzünü güldürsün insallahhh . Bizim cogu gitti azi kaldi nasipse pazartesi Sira sende Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…