Eftaliosum seninçin olsun bu günler inşallahMassallahhh rabbim kucagina almayi nasip etsin zirkaciminda herkesinde❤❤❤
simdi de seni aigleye anlata anlata bitiremiyoruz esimleAiglem seni göremedim,ama sevgili Az şekerim seni anlatı ve çok severek seni anlatıyordu
İnşallah seninde tedavin başarıyla bitsin
Gece partide gözüm seni gezdi
Çok yorgundun anlıyorum
Kalbim seninle
Caaannn sizde öylesinizsimdi de seni aigleye anlata anlata bitiremiyoruz esimlecoook tatlisin cok guzelsin,harika kadin keskee kalsaydiniz
Amiiinn canim benimmmEftaliosum seninçin olsun bu günler inşallah
Abla hergun dualarimdasininiz çok gusel haberler gelecek inşallahBen bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Biz kiev 365 otelindeydik
Bluemoonda bugün öğlen dönüyor
Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar keyifli günler geçirdim kievde
Okadar güzeldiki her şey
İnşallah pazartesi beyzanurun,az şekerlinin transferi başarıyla geçsin
Benim embriyolardan güzel haber gelsin
Bluemoonumun transfer sonrası pozitif haberini duyalım
Ay zirkam canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almak da nasip etsin inşallahAmiiinnnSibram
Allah oğlunu korusun,orda duydum cinsiyetini
Çok çok sevindim
Darısı Zirkama
Oda oğlan çok istiyor
Bugün doktoru 3 kese görmüş
İnşallah sağlıkla taşısın ve doğursun
sende inşallah sağlıkla oğlunu doğur
Sibracim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahAminn arkadaşım, çok çok aminnnRabbim hepimize sağlıklı hayırlı tatlişş evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
Seni son aradığımda sen bankadaydın, hatırlıyor musunİşte bu güzel haber için aramıştım seni
Selamlar,Kızlar ben de Kieve tedaviye on gorusmeye gittim geldim.Sonucumuzun olumlu ya da olumsuz olması Allahın takdiri.Ama Kiev icin tereddut edenler gönul rahatligi ile gitmek isteyenler icin soyluyorum gitsinler.Oradaki ekip muhtesem .Andrey ve Zulfiye cok iyi insanlar ve ellerinden ne geliyorsa hatta fazlasi ile bizler icin cabalayan iki muhtesem insan.
Zazam ❤Allah seni tez zamanda sevindirsin senin vesilenle bir cok kisi gitti ,gidiyor ya da gidecek.
Gittigimde bu gruptan tanistigim cok guzel insanlar oldu ismini vermek isteyen istemeyen hic farketmez iyi ki sizleri tanıdım❤
Yuregi guzel kadinlar her daim burada yazamiyorum ama hepimiz icin duadayim insaallah seneye bebislerimizi konusmayi Allah nasip eder❤❤❤❣
Hayır olsun rüyan, erkek çocuk iyidirKızlar dün öyle tuhaf bir rüya gördüm kü demek hep aklım da ya bir erkek bebek gördün annem geliyor diyor bu çocuk size hiç benzemiyor gidiyorum gerçekten hiç benzemiyor kucağıma alıyorum bi tuhaf hissediyorum hayra çıksın
Aminnn canım buradaki tum arkadaslarimizla her birimize dualarim, cumlemizin kucagini rabbim bos bırakmasınSelamlar,
Kalbinden geçenin karşılığını mutlaka ki alacaksın.
tez zamanda sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah meleklerini
Sevgiler,
Çok teşekkür ederim, TamaracımSibracim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahoğlunu. Darısı Zirkacigimin da başına
canım çok sevindim. sende oğlan anası olacaksın allahımın izniyle. darısı öncelikle zirkamın sonra zazamın sonra tamarama en son da isteyen herkesin başına. hayırlısıyla doğum habarlerinide alırız inşallahAminn arkadaşım, çok çok aminnnRabbim hepimize sağlıklı hayırlı tatlişş evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
Seni son aradığımda sen bankadaydın, hatırlıyor musunİşte bu güzel haber için aramıştım seni
Amiinnn insallah bu son olur artik insallahEftaliosum seninçin olsun bu günler inşallah
Güzel içten dileklerin için çok çook sağolcanım çok sevindim. sende oğlan anası olacaksın allahımın izniyle. darısı öncelikle zirkamın sonra zazamın sonra tamarama en son da isteyen herkesin başına. hayırlısıyla doğum habarlerinide alırız inşallah
Aynen cnm süperdiii valla insallah birdahaki karsilasmamiz bebislerimizle olurİnşallah kuzum tedavin hayırlı olsun
Hakikaten buraya hep güzel kalpli kadınlar toplanmış
Bugün döndüm
Ama okadar özledimki arkadaşlarımı
İnanın yakın akrabalarım gibilerdi
Gece zar zor uyumaya gidiyorduk
Bahçede battanelere sarılarak çay,kahve,bira,çips,tatlılar
Benimçin çok ama çok eğlenceli oldu
Hele Beyzoşumla şehir turumuz tam bir komedi filim gibi
Zumronum Rabbim madi ve manevi sana güç versin evladına kavuşasıncanım çok sevindim. sende oğlan anası olacaksın allahımın izniyle. darısı öncelikle zirkamın sonra zazamın sonra tamarama en son da isteyen herkesin başına. hayırlısıyla doğum habarlerinide alırız inşallah
Amin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?