- 18 Mart 2008
- 284
- 2
- Konu Sahibi xoxzlemkrts
slm kızlar dün yumurtalarım toplandı şimdi bekliyorumm cok heyecanlıyım benim gibi arkadaşlarla konuşmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar dün yumurtalarım toplandı şimdi bekliyorumm cok heyecanlıyım benim gibi arkadaşlarla konuşmak istiyorum
Merhaba kızlar
Bende çarşamba günü gonalf lerime başladım ayın 2 sinde. Pazartesi tekrar kontrolum var. Allah izin verir, bi aksilik çıkmazsa ayın Nisan 14 gibi İstanbul'dayım, belki dahada önce.Heyecanlanmaya başlıyorum artık. Ama Allah 'a çok şükür kafam rahat. Rabbimden tek isteğim hayırlısı olsun sağlıklı sihhatli olsun. Gerisi önemli değil. Hepimiz içinde bu dileklerim geçerli.
Evet Yumurtalar Narkoz Altinda Alindi Bişey Hissetmedim Ama Sonrasinda özellikle Idrara Cikarken Cok Ağrim Oluyor :))
Ağrinin Olmasi Cok Normalmiş Toplam 11 Yumurta Alindi Bunlardan 8 Tanesi Tutmuş Yani şimdiden 8 Cocuk Annesiyim :))
Aslinda Orada Büyütüp Bana Verseler Ne Güzel Doğum Ağrisi Cekmem :))
tatlicadiarzu
allah seni nediyim emi benim en kotu animda beni guldurdunya sırnaşık şeysırnaşık şey allahda senin yuzunebakarda guldurur ins bugun eltimin hamileligini ogrendim benden kucuk kendisi hamile kaldi ben 5 senelik evliyim ve olmadi bende buay basliyorum tup tedavisine suan okdadr kotuyumki bu duyguyu yasayamiyacam diye cok korkuyorum ben diger odada duruyorum esimde diger odada korkudan yanimaz gelemiyoruz aglayip yaninda uzulecez diye ne biliym allahim herkesin gonlune gore verir ins neyse kib canim
Canlarım hiç ümidinizi kaybetmeyin "43 yaşında anne olmak" yazımı okuyun. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:1hug::1hug::1hug:canım ya aynı duyguyu bende 2 ay önce yaşadım...çok kötü oldum.... tarifi imkansız kaç gün ağladım... onun adına mutlu olmadım mı oldum... ama kendi adıma çok üzüldüm... biz 3. yılımıza girdik ve onlar daha bu yaz evlendiler.... allahın takdiri işte ne diyelim....
inşallah allah bizimde yüzümüze bakar ve bu güzel duyguyu bizlerede tattırır inşallah....a.s.
Evet Yumurtalar Narkoz Altinda Alindi Bişey Hissetmedim Ama Sonrasinda özellikle Idrara Cikarken Cok Ağrim Oluyor :))
Ağrinin Olmasi Cok Normalmiş Toplam 11 Yumurta Alindi Bunlardan 8 Tanesi Tutmuş Yani şimdiden 8 Cocuk Annesiyim :))
Aslinda Orada Büyütüp Bana Verseler Ne Güzel Doğum Ağrisi Cekmem :))
Merhaba kızlar
Bende çarşamba günü gonalf lerime başladım ayın 2 sinde. Pazartesi tekrar kontrolum var. Allah izin verir, bi aksilik çıkmazsa ayın Nisan 14 gibi İstanbul'dayım, belki dahada önce.Heyecanlanmaya başlıyorum artık. Ama Allah 'a çok şükür kafam rahat. Rabbimden tek isteğim hayırlısı olsun sağlıklı sihhatli olsun. Gerisi önemli değil. Hepimiz içinde bu dileklerim geçerli.