- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi havanur-havanur
Oooff cidden çok düşmüş sayı peki öncesi bişey kullandin mi bı arkadaş burda büyüme.iğnesi kullanmış 7 tane gitti 5.güneEn sağlıklısı olsun da varsın 3 kalsın 2 kalsın. Sonucta 3.gun dondurulup bekletilmese sayı daha fazla evet ama o kalanların hangisi en sağlıklı embriyo bilinme olasılığı daha az olur. O yüzden umitsizlige kapılmamak olumlu düşünmek gerek. Ben bu şekilde kendimi rahatlatmaya çalıştım 25 taneden 3 tane kalınca
Doktorun verdigi ilaçlar dışında bir sey kullanmadım. Ya ben opudan önce cok fazla stres yaptım ne uyku uyuyabildim ne bisey yiyebildim çünkü deli gibi korkuyordum opu dan. Kendime o kadar kızıyorum kızıyorum ki şimdi. Bir de cok araştırdım neler neler yazmışlar zaten korkuyordum heptem gözüm korktu. Bence bu da etkiledi benim yumurta kalitemi stres her seyin başı.Oooff cidden çok düşmüş sayı peki öncesi bişey kullandin mi bı arkadaş burda büyüme.iğnesi kullanmış 7 tane gitti 5.güne
Tabiki stres çok etkiliyo bidaha opu olcakmisn ben 2.opu hazirlaniyrmDoktorun verdigi ilaçlar dışında bir sey kullanmadım. Ya ben opudan önce cok fazla stres yaptım ne uyku uyuyabildim ne bisey yiyebildim çünkü deli gibi korkuyordum opu dan. Kendime o kadar kızıyorum kızıyorum ki şimdi. Bir de cok araştırdım neler neler yazmışlar zaten korkuyordum heptem gözüm korktu. Bence bu da etkiledi benim yumurta kalitemi stres her seyin başı.
Yok 3 tane çok sağlıklı dondurulmus embriyom var 3 şansım var demek. Bunları degerlendirecegim zaten 3 transferde de negatif olursa (Allahim korusun) tüp bebek bir daha denememTabiki stres çok etkiliyo bidaha opu olcakmisn ben 2.opu hazirlaniyrm
Neden tekrar opu olacaksın dondurulmusun hiç yok muki ?Yok 3 tane çok sağlıklı dondurulmus embriyom var 3 şansım var demek. Bunları degerlendirecegim zaten 3 transferde de negatif olursa (Allahim korusun) tüp bebek bir daha denemem
Hayırlısıyla olsun sana güzel evlat olsunlarYok 3 tane çok sağlıklı dondurulmus embriyom var 3 şansım var demek. Bunları degerlendirecegim zaten 3 transferde de negatif olursa (Allahim korusun) tüp bebek bir daha denemem
Amin canım isteyen herkese Allahim nasip etsin anneliğiHayırlısıyla olsun sana güzel evlat olsunlar
Ben bir polisliktik hastasıyım ve malum çok yumurta olduğu için benim yumurta toplama işlemim çok zor geçti .Merhaba bendende tam 45 tane yumurta toplandı ama ben sizin anlattığıniz gibi değilde çok daha kötü bı süreç geçirdim bugün 4. Günüm ve az da olsa hala devam ediyor. Fazla yumurta toplandığı için ben yumurta toplama isleminden sonra kusma baş dönmesi mahfoldum o gün perttim zaten. Ağrım adet sancısı gibiydi ağrı dayanilmiycak birşey degildi fakat baş dönmesi kusma bunlar beni mahfetti hatta esimede soyledim böyle bı süreç yasiycagimi bilsem inan 10 kere dusunurdum diye bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın benim yaşadığım bu şeyi hastanelik oldum 2 kere serum yedim hala dengem yerinde değil toparlanamiyorum ama sonunda evlat sevinci yasatacaksa rabbim bize binada katlanilir diyorsun ama rabbim önce can sağlığı versin gerçekten çok zor bı süreçti benimkisi
Kizz keşke hepsi narkoz gibi olsa okadar güzel ki uykusuBen o narkozdan o kadar çok korkuyorum ki hayatımda hiç almadım
Sırf bu nedenden tüp bebek yaptırmaktan kaçıyorum inandıramıyorum kendimi bi türlü ödüm kopuyo ödüm
4 aydır başlamak için o anı düşünüyorum keşke beni odada bayıltsalar yada yarım anestezi falan olsa hergün tüp bebek yaptırırdım allahım şuna bi çözüm bulsunlar nolur ya
Yarım anestezi var zaten sadece belden aşagısını uyusturuyolarBen o narkozdan o kadar çok korkuyorum ki hayatımda hiç almadım
Sırf bu nedenden tüp bebek yaptırmaktan kaçıyorum inandıramıyorum kendimi bi türlü ödüm kopuyo ödüm
4 aydır başlamak için o anı düşünüyorum keşke beni odada bayıltsalar yada yarım anestezi falan olsa hergün tüp bebek yaptırırdım allahım şuna bi çözüm bulsunlar nolur ya
Gerçekten mi bilmiyodum hiç okumadımYarım anestezi var zaten sadece belden aşagısını uyusturuyolar
Evet doktorum ilk yarım anestezi önermişti banaGerçekten mi bilmiyodum hiç okumadım
yok yok değilim bizimki erkek infertilitesiEvet doktorum ilk yarım anestezi önermişti bana
pkos luyssn bilemem ama
İstanbulda benim doktorum özel bi klinik doktoruna danış bence her doktorun ilerleyişi farklı sonuçtayok yok değilim bizimki erkek infertilitesi
hangi doktordu ?
merhaba hamilelik oldu mu acaba?Benim de ultrsanda 15 yumurta saydı en son dr. opuda 8 tane toplayabilmiş gerisi boş çıkmış. Bugün de emriolog aradı. 8 in 5 i döllenmiş. Bunların da 3 ü ii kalitedeymiş. 3 tanesiyle ilerleyeceğz dediler.
Bütün umudum kırıldı o derece yani