Merhabalar, polikistik over tanım var yumurta tembelliği ...
Saraçoğlunun kürleri var soğan kürü ve incir kürü. Bunlardan birini uygulayıp hamile kalan var mı?
Yani yumurta tembelliği olupta bu kürlerden birini uygulayıp hamile kalan var mı?
Hamile kalmak istiyorum lütfen acil yardım edin.
Merhabalar, polikistik over tanım var yumurta tembelliği ...
Saraçoğlunun kürleri var soğan kürü ve incir kürü. Bunlardan birini uygulayıp hamile kalan var mı?
Yani yumurta tembelliği olupta bu kürlerden birini uygulayıp hamile kalan var mı?
Hamile kalmak istiyorum lütfen acil yardım edin.
merhaba.. doktorum bana pco var demedi ama çatlayamayan yumurtaların var dedi bu pco mudur???? ben pco sanırım diye düşündüm eve geldikten sonra ve sonra önümüzdeki ay soğan kürü yapmaya karar vermiştim. bu ay geç kaldım diye. ama bu gün geç meç diyip yine de başladım bakalım... herkes soğan kürünü övüyor. rahmi gebeliğe hazırlıyor diye. bir de incir kürü pco yu iyice arttırıyor diye duydum ve bana da mantıklı geldi. zira pco da yumurta zaten oluşuyor ama çatlayamıyor. incir kürü de zaten yumurta oluşturmak amaçlı...Konuyu yanlış yeremi açtım anlamadımki neden kimse cevap vermiyor
Merhaba canim bende de yumurta tmbelligi var bal çörek otu tarçın onermissiniz peki nasıl kullanicaz karistirarkamı ve ne kadar miktarda ne kadar süre :) teşekkürlercanım bende herhangi bir sıkıntı yok ama bende 3 ay denedik olmadı bu sitede araştırma yaparken bal çörek otu tarçına rastladım onu yedim ve hamile kaldım hemde ikiz ama 2 ay sonra kalpleri durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım geçen ayda yedim ama bu sefer olmadı bu ay tekrar yiyorum inş faydasını görürüm çünkü bayağı bir faydasını gören olmuş denemekte fayda var derim
Selam kızlar soğan kurunu nasıl hazirliyoruz acaba miktarı suyu ne kadar ve ne miktarda içiyoruz ne ladar sure baslama zamanani bilen bana anlatabilirimi lutfen çok teşekkürler
Merabalar bana da bugün doktor yumurta tembelliği var dedi. Siz ne yaptınız süreç nasıl ilerlediYardım edecek kimse yok mu?