Yumurta tembelliğı

Wew

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
3
2
16
27
Normalde adetim duzenli oluyodu 5 gün gecti kahve rengi kanama başladi hastaneye gittim ultrasyonla bakıldı yumurta tembelliği görüldüğünü söyledi doktor 1 ay önce gitmiştim hastaneye vajina ultrasyona girdigimde bi sorun yok denmişti çocuk istiyorum 5 aydir korumasiz ilişki ama olmuyo napmaliym

Bende tam bu konuda başlık açmayı düşünüyordum . Benim de yumurta tembelliğim var normalde . Hatta önceden pkos teşhisi de konmuştu. Sonra soğan kürü sayesinde yumurtalarımda kist çıkmadı ultrasonlarda ama hormanel dengesizliğim vardı. Lh FSH tam yüksek çıkıyordu bu da yumurta tembelliğine işaret ediyormuş . 2 aydır ilaçsız tedaviye başladım çünkü ağrı kesici olarak bile ilaca karşı bir insanım . İbrahim Saraçoğlu nu duymuşsunuzdur. Ona bir de Canan Karatay a çok güvenirim sağlık hususunda . Neyse İbrahim Saraçoğlu hormon dengesizlikleri için testere dişli arslan pencesi bitkisini anlatıyordu durmadan. Ben gittim daha güvenilir diye Konya'da mağazası var kendisinin toplamış olduğu testere dişli arslan pencesi bitkisini aldım . Çünkü tarihi geçmiş falan olmaması gerekliymiş. Neyse bunu kullandım . İçinde 20 adet poşet çay var . Adetimden bir hafta 10 gün önce başlıyorum adet bitene kadar kullanıyorum. Geçen test yaptırıyim dedim bu kadar mucizevi olacağını beklemiyordum çünkü pkos geçmez derler . Doktor sende pkos falan yok dedi . Baktım gerçekten lh ve FSH öyle düşmüş ki . Gerçekten mucize gibi oldu . FSH, lh ve estradiol değerleriniz kaç ? Ona göre daha iyi yorumda bulunabilirim

Gece acile gittimde ogrendim kadin doguma polikinlige gidince belli olucak canm deger falan bisey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…