• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta tembelliğı

Wew

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
3
2
16
27
Normalde adetim duzenli oluyodu 5 gün gecti kahve rengi kanama başladi hastaneye gittim ultrasyonla bakıldı yumurta tembelliği görüldüğünü söyledi doktor 1 ay önce gitmiştim hastaneye vajina ultrasyona girdigimde bi sorun yok denmişti çocuk istiyorum 5 aydir korumasiz ilişki ama olmuyo 😒😒😒napmaliym

Normalde adetim duzenli oluyodu 5 gün gecti kahve rengi kanama başladi hastaneye gittim ultrasyonla bakıldı yumurta tembelliği görüldüğünü söyledi doktor 1 ay önce gitmiştim hastaneye vajina ultrasyona girdigimde bi sorun yok denmişti çocuk istiyorum 5 aydir korumasiz ilişki ama olmuyo 😒😒😒napmaliym
Bende tam bu konuda başlık açmayı düşünüyordum . Benim de yumurta tembelliğim var normalde . Hatta önceden pkos teşhisi de konmuştu. Sonra soğan kürü sayesinde yumurtalarımda kist çıkmadı ultrasonlarda ama hormanel dengesizliğim vardı. Lh FSH tam yüksek çıkıyordu bu da yumurta tembelliğine işaret ediyormuş . 2 aydır ilaçsız tedaviye başladım çünkü ağrı kesici olarak bile ilaca karşı bir insanım . İbrahim Saraçoğlu nu duymuşsunuzdur. Ona bir de Canan Karatay a çok güvenirim sağlık hususunda . Neyse İbrahim Saraçoğlu hormon dengesizlikleri için testere dişli arslan pencesi bitkisini anlatıyordu durmadan. Ben gittim daha güvenilir diye Konya'da mağazası var kendisinin toplamış olduğu testere dişli arslan pencesi bitkisini aldım . Çünkü tarihi geçmiş falan olmaması gerekliymiş. Neyse bunu kullandım . İçinde 20 adet poşet çay var . Adetimden bir hafta 10 gün önce başlıyorum adet bitene kadar kullanıyorum. Geçen test yaptırıyim dedim bu kadar mucizevi olacağını beklemiyordum çünkü pkos geçmez derler . Doktor sende pkos falan yok dedi . Baktım gerçekten lh ve FSH öyle düşmüş ki . Gerçekten mucize gibi oldu . FSH, lh ve estradiol değerleriniz kaç ? Ona göre daha iyi yorumda bulunabilirim

Gece acile gittimde ogrendim kadin doguma polikinlige gidince belli olucak canm deger falan bisey demedi

Back
X