Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hulya1993

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
163
122
103
32
Slm kızlar artık neden hamile kalamadigimi biliyorum yumurta tembelliği varmış bende kendiliğinden catlamiyormus doktor adetin 1.gününden say 10. Gün gel dedi bakalım nasip ona göre tedaviye başlayacam dedi ama ben özel hastahaneye gittim aylardır devlet hastahanesinden bir sonuç alamamıştım sizce düzelir mi onun dışında rahmin çok temiz dedi

Son düzenleme:
benimkide yumurta tembelligi hatta konum var bu konuda canım pco lu hanımlar diye. hatta bazen yumurtlamıyorum falan

yumurtlama için geliştirici ilaçlar var doktor kontrolünde kullanıp çatlatma iğnesi ile de çatlatılabilir ileri derecede değilse yada bitkisel kürler uygulayabilirsiniz evde kendiniz

Bugün gittim doktora klomen verdi sol yumurtaligim çok gerideymis sağ da yumurtaların var yanlız istediğim büyüklükte değil dedi

Bugün gittim doktora klomen verdi sol yumurtaligim çok gerideymis sağ da yumurtaların var yanlız istediğim büyüklükte değil dedi

Canım benimde öyle. Hem tembellik hem pco var. Doktorum klomen başlamıştı. Çok az yumurtam gelişti ve geç gelişti ona rağmen gebe kaldım. Geç yumurtladım. Sonra 2. Bebek içinde çok uğraşıcam derken ilk kızım 16 aylıkken 2.ye süpriz bir şekilde gebe kaldım. Yani benim çok zordu 2 tane yumurtam gelişti sağda solda da küçük 1 tane gelişti ona rağmen tuttu 2. Nasıl oldu hiç anlamadım vakti gelince imkansız dediğin şeyler gerçekleşiyor. İnsallah sağlıkla hayırlısıyla gebe kalırsın sende.

Benimde yumurtlama tembelliği vardı bitkisel ilaçlarla ve klomenle hamile kaldım
Darısı size inşallah

Herkese merhaba arkadaşlar
Yumurta tembelliği ne oluyor pco ne oluyor ben tam olarak anlamadim bunları aynı şey değil mi

Herkese merhaba arkadaşlar
Yumurta tembelliği ne oluyor pco ne oluyor ben tam olarak anlamadim bunları aynı şey değil mi

aynı şey değil yumurta tembelliği yumurta yavaş çalışıyor bazen gelişmiyor bazen çatlamıyor sayısı az oluyor

pco yani polikistik over sendromu üst üste uzun süre yumurtlama olmaması sonucu çok sayıda kist içeren over dokusu oluşuyor ergenlik zamanında başlar genellikle ve kadın 30 35 gün civarında hasta olur

İncir kürü nasıl oluyor acaba

Ikı veya üç tane inciri bölüp bir su bardağına denk suya atıp karıştırıyorum kaynadıktan sonra kenara alıyorum bir tane havuç. Doğrayıp onuda suda kaynatıyorum sonra ikisini ayrı ayrı yapıp bitlestiriyorum ılık duruma gelincede içiyorum yumurtalık canlandırıyor diye Saraçoğlu hocadan duymustum

Dr bana yumurta tembelliği var dedi
Tahlil sonucunda taniya polikistik over sendromu olarak kaydolmus bende sanırım aynı şey diye düşündüm burda yazılanları görünce şaşırdım yani benim hormonlarim tsh fh dan düşük tam tersi fazla olması lazimmiş

Teşekkür ederim bunuda denemek istiyorum. Aspir setini kullaniyorum bu ay 3. Ayim olacak ama halen daha bir olumlu sonuç alamadim

pco daha ciddi bir boyut ikiside yumutalıkla alakalı ama ayrı şeyler diye biliyorum bende de yaşıma göre yumurtlamam az doktor yumurtlama zayıflığı var dedi mesela ama pco tanısı konulmadı bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…