yumurta tembelliği..?yasmin ilacı

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
adet düzensizliği ve hamiş olmak için dr.a gittim..yasmin verdi adet düzenlemesi için..3 ay kullanıcam yasmini bide dr.um yumurta tembelli olduğunu söyledi..yasmin düzenliyomuş sanırım..3 ay sonra gel tekrar hormon testi yapalım bakalım felan dedi..hamişlikten 3 ay daha men edildim sanırım..yumurta tembelliği ilaçla tedavi edilir mi ki..?ibu ilaç işe yarar mı..?bide yumurta tembelliği olupta anne olan arkadaşlarım varsa yazabilirler mi..

canım ben 1 sene yasmin kullandım. Evlenmeden öcne düzenimi hiç takip etmemiştim açıkcası. Ama ara döneminin uzun olduğunun farkındaydım. Yasmin kullandığım 1 sene içinde düzene girdi. İlaç bitiyordu. Ben 5 yada 6 gün sonra adet oluyordum ve yeni kutuya başlıyordum. Bu sene mayıs ayının başında ilacı bıraktım. Bebek istiyoruz artık. Mayıs adetim ve haziran adetim yine hap kullanıyormuşum gibi düzenliydi. 31. gün hastalandım. Ama hazirdan 19dan sonra bir daha hastalanmadım. Bugün 40. günüm... İlaç bitti eski düzensizlik geri geldi.

bende aynı ilaç kullanmassam 2 3 ayda bir..ne kötü bişe ya..rabbim şifa versin..şu mübarek günde dualarımız kabul etsin..çocuk istiyorum diye bağırmak istiyorum bıktım artık iyice..

bende aynı ilaç kullanmassam 2 3 ayda bir..ne kötü bişe ya..rabbim şifa versin..şu mübarek günde dualarımız kabul etsin..çocuk istiyorum diye bağırmak istiyorum bıktım artık iyice..

Ben dün akşam eve gittim. Karnım davul gibi şiş. Felaket gazım var 1 hafta 10 gündür. Bide adet olamama iyice şişirdi beni. Zaten boy kısa iyice tipsiz duruyor. Neyse girdim banyoya son 2 tane testim kalmıştı. Tamamen umutsuzca birini yaptım. Bi baktım 2. çizgi çıktı. Ama inanmadım. Daha cumartesi akşamı yaptım tek çizgiydi kesin test sıcaktan kafayı yedi dedim. 1 saat sonra 2. yaptım. Oda çift çizgi... Halaa şoktayım... Yarın doktora gideceğim. Ben mantar tedavisi görüyorum. Felaket mantarım vardı. Smear yaptırdım. yarın sonucu alıp doktora göstereceğim. Gitmişken bu durumuda anlatacağım kan testi ister büyük ihtimal.

Ayrıca başka bi konuda daha yazdım. Bizim sülalede bazı bayanların çocukları malesef ki olmuyor. Ama bi tanesi azmetti. 13 senenin üzerine bir kız çocuğu sahibi oldu. 13 senedir denemediği tüp bebek aşılama vb.yöntem kalmadı. Hatta doktor bu son deneme bedenin artık kaldırmaz tuttu tuttu, tutmazsa daha yok demiş. Ama o minik tuttu işte. Erken doğdu parmak kadardı. 10 günden fazla küvezde kaldı. 1250gramdı. Şimdi gör topaç gibi 10 aylık. Sevmeye kıyamıyo kimse o kadar güzel bi bebek. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Sakın ümitsizliğe kapılma.

Bu arada ben mayıs ayından bu yana FOlbiol kullanıyorum. Çift çizgi olayında etkisi var mıdır bilmiyorum...

inanmıyorum yaa..büyük ihtimalle hamişsindir..inş ölesindir..bence hemen sağlık ocağında felan kan testi yaptır öğren..
mantar hastalığı bendede var arada sırada tekrarlıyo.çok kötü bi hastalık ya.
13 sene sonra rabbim sen ne büyüksün..allahım isteyen kimsenin elin boş bırakmasın..
folbilolun çift çizgi çıkarcağını sanmam..
sonucunu bekliyorum arkadaşım yaz bana..çok sevindim darısı bana inş

Amiin inş. darısı seninde başına inş. YArın haberleşiriz tekrar

Amiin inş. darısı seninde başına inş. YArın haberleşiriz tekrar

herkese merhaba hanımlar farklı bi doğum kontrol hapıyla ilgili bir sorum var aktif konu olarak burayı buldum bir yardımcı olurmusunuz? yumurtalıklarımda ufak kistler olduğu için doktorum bana Qlairista adlı doğum kontrol hapını verdi. ilk kez kullanıcam bir tablette 28 hap var ilk 21ini içip 7 gün ara vermem gerekiyor kalan 7 yi de 7 gün ara verdikten sonra içiyorum değil mi? sondaki 7 hapın renkleri de farklı olduğu için ve doğal hormonlar içerdiği için kafam karıştı benim bi yardım eden var mı acaba

Son düzenleme:

Bu ilaçla ilgili hiçbir bilgim yok malesefki... Eczacıya sorabilirsin ama yardımcı olurlar

beni sormuyosundur heralde hamilemisin diye.. nyln nickli arkadaş hamile çok şükür..rabbim bizede nasip etsin..benim tekrar bi sorum olucak okuyan arkadaşlar bilginiz varsa lütfen yazın..yasmin ilacını dün içmeyi unuttum..napmam lazım..atlim mi o günü 3 5 saat sonra mı içim..?

Evet şekerim hamileymişim çok şükür Bende çooook unuttum zamanında 2 gün üst üste içmediğim bile oluyordu. Onların hepsi ay sonunda ilaç diplerine vitamin oldular Yani bişey olmuyor dün unuttun mesela bugün normal alabilirsin. Bende bi etkisi olmadı almadığım günlerin...

Rabbim bebegini saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin arkadasim ins.Ins bendede sorun olmaz ilaclar..bitsede ak koyun kara koyun ciksa..sikildim iyice..

canım unuttuğun yasmin ilacını ertesi gün içebilirsin ne zaman aklına gelirse o an iç bende 2 yıl kullandım bazen unutuyordum ertesi gün çift içiyordum ama şöyle diyim ilacı bırakınca herşey berbat oluyor ilaç kullanırken sıkıntı yok adet döngün normal bırakınca değişiyor ben ocakta bıraktım ilacı şubat ayında 2 defa adet gördüm martta da iki defa adet oldum ama hazirana kadar bir daha adet görmedim haziranda dr gittim yumurta tembelliği hormonlarda dengesizlik çıktı yani değneğin iki ucuda .... misali bilmiyorum çok zor çok Allah yardımcımız olsun

3 ay daha....dun bi kutu bitii..ayrica dun progesteron testi yaptirdim onun icinde ilac verdi dr. Onuda yasmin kullanmadigim 1 hafta icinde icicekmisim...offf off rabbim sabır

3 ay daha....dun bi kutu bitii..ayrica dun progesteron testi yaptirdim onun icinde ilac verdi dr. Onuda yasmin kullanmadigim 1 hafta icinde icicekmisim...offf off rabbim sabır

Canım ilaçlarını aksatma noolur. Herşey düzelecek takma kafana. Kafana taktığın sürecede olmaz bebek. Oluruna bırak bak nasıl oluyo. Stres yapma.

Dün eve gittim bi baktım 5-6 damla kanamam var. Hemen iğne yaptı doktor bide progestan verdi sabah akşam iç dedi. Ultrasonla bakınca bebek sağlam dedi ama gel sen bana sor onu bide.

Emin ol olupta kaybetme korkusu çok daha kötüymüş. in. miniğime bişey olmaz. Eşimin işi ile evimizin arası İstanbul trafiğinde 2,5 saat kadar. Adam eve nasıl geldim bilemedim dedi. İkimizde çok korktuk. Şimdilik sıkıntı yok dedi doktor ama beynim bunu kabul etmiyor malesef.

rabbim bebeğini sana bağışlasın..inş bişe olmaz sende içini ferah tut..bende alıştım artık ilaçlara dr. git gel bilmem ne..şu 3 aylık süreç bitsin ondan sonra sanırım dananın kuyruğu kopucak bende..hayırlısı..

Soğan kürünü yada incir kürünü denedin mi hiç? Faydasını gören çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…