Onlara yarın baktıracağım insallah randevu aldım kusura bakmayın cok bi bilgim yok yolunda basında oldugum için sanırımMacun tsh dusuruyor yükselme olmaz hafif dalgalanma oluyor benim dusukten sonra hafif oynama oldu stres etkiledi cok sukur duzeldi siz bu degerle bile hamile kalirsiniz ama gebelikte yukselme oldugu icin sorun oluyor o yuzden serbest t 3 ve t 4 baktirin
Helal olsun ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu yolda birbirimize destek olmalıyız kadın olarak Allah yar ve yardìmciniz olsun insallah en kisa zamanda hayirli saglikli salih saliha evlatlar nasip olsun insallahOnlara yarın baktıracağım insallah randevu aldım kusura bakmayın cok bi bilgim yok yolunda basında oldugum için sanırımHakkınızı helal edin destek olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim cok incesiniz
İnsallah isteyen herkese ve bana da nasip olsun tez zamandaHelal olsun ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu yolda birbirimize destek olmalıyız kadın olarak Allah yar ve yardìmciniz olsun insallah en kisa zamanda hayirli saglikli salih saliha evlatlar nasip olsun insallah
Benim tiroidim 4.97 yedi hamile kaldigimda dahiliye bölümüne yönlendirdiler e harfiyle başlayan ilacı aç karnıma her gün aynı saate iciyordum günde 1 kere hamileliğimin 3 ayında 2.5 lara düştü, yani demem o ki tiroid engel olmaz , yüksek olursa bebeğin zekasını engeller sadece, ama şeker veya kilo varsa o engel olabilirCevap verdiğiniz için teşekkür ederim en yakın zamanda ilaç yazdırıcam
Bu arada bnde ikinciyi düşünüyorum, yine tiroidim yükselmiş onla beraber folik asitede başladım , eğer kullanmıyorsanız folik asitede başlayın bnce vitaminleri dengelerİnsallah isteyen herkese ve bana da nasip olsun tez zamandaçok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkürler Sevgiyle kalın