Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb.hanimlar bir yillik denemeden sonra şükür ikinci bebegime hamile kalabildim.Catlatma iğnesinin bile ise yaramadigi donemde Allahin izniyle tamamen dogal bitkiyle hemde..Merak edenler gelsin:)
Ben denemelerde olmayinca dr gittim hormon testi yaptirdim ve orada yumurtalarimin catlamadigini soyledi dr yumurtlama zamani gittim bir yumurta gelismisti catlatma ignesi verdi direk o gun vuruldum ama malesef o ay olmadi netten yumurta gelistirici ve catlatici kurlere bakarken BOGURTLEN KOKU nu gördüm ve faydasini gorenleri gecen ay aldım ictim ve sonuc pozitif:)cnm merak ettim bu tanıyı doktormu söylüyor ve nasıl aştın bu sorunu?
Ben denemelerde olmayinca dr gittim hormon testi yaptirdim ve orada yumurtalarimin catlamadigini soyledi dr yumurtlama zamani gittim bir yumurta gelismisti catlatma ignesi verdi direk o gun vuruldum ama malesef o ay olmadi netten yumurta gelistirici ve catlatici kurlere bakarken BOGURTLEN KOKU nu gördüm ve faydasini gorenleri gecen ay aldım ictim ve sonuc pozitif:)
çok sevindim cnm darısı başımıza tarifini anlatabilirmisin ve kullanımı nasıl acaba?[/QUOTE
Cok tsk ederim.Ben denemeye basladigimda olursa ilk kk da hanimlarla paylasirim demistim. Cok kolay ve yormayan bi tarif aktardan bogurtlen kokunu aliyorsunuz benim 80 gr lik paketti onu 2,5 klorsuz suya yarim saat kaynattim soguyunca cam surahiye kotup dolaba koydum sabah ac karnina ve aksam yatarken burer bardak ictim yumurtlama zamanida bikac incir ve bir havucu kaynatip ilik ictim Allahinda izniyle cabamiz bosa gitmedi.
çok sevindim cnm darısı başımıza tarifini anlatabilirmisin ve kullanımı nasıl acaba?[/QUOTE
Cok tsk ederim.Ben denemeye basladigimda olursa ilk kk da hanimlarla paylasirim demistim. Cok kolay ve yormayan bi tarif aktardan bogurtlen kokunu aliyorsunuz benim 80 gr lik paketti onu 2,5 klorsuz suya yarim saat kaynattim soguyunca cam surahiye kotup dolaba koydum sabah ac karnina ve aksam yatarken burer bardak ictim yumurtlama zamanida bikac incir ve bir havucu kaynatip ilik ictim Allahinda izniyle cabamiz bosa gitmedi.
cnm adet bitimimi başladın,kaç gün devam ettin bitince tekrar uyguladınmı?
Adet baslangiciyla basladim ve bir surahi bitti ikinci hazirladim sadece yumurtlama zamani incir havuc yaptim oda adetin 12-16 gun arasi bu kadar sizindemi sorun aynıcnm adet bitimimi başladın,kaç gün devam ettin bitince tekrar uyguladınmı?
Adet baslangiciyla basladim ve bir surahi bitti ikinci hazirladim sadece yumurtlama zamani incir havuc yaptim oda adetin 12-16 gun arasi bu kadar sizindemi sorun aynı
canım benim sorun yok gibi gözüküyor herşey normal sadece tek tüpüm var ama işte 3 yılda bir dış gebelik o da ilk yıl 2 yıldır bişey yok şubatta hsg çektirdim tüp açık şükür o yüzden kendimi bitkisel çözümlere verdim Allah nasip ederde vesile eyler inşallah sana çok teşekkürler eğer işe yararsa ilk sana yazacam adetime 3 4 gün var ilk gününden başlayacağım Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm.....
canım benim sorun yok gibi gözüküyor herşey normal sadece tek tüpüm var ama işte 3 yılda bir dış gebelik o da ilk yıl 2 yıldır bişey yok şubatta hsg çektirdim tüp açık şükür o yüzden kendimi bitkisel çözümlere verdim Allah nasip ederde vesile eyler inşallah sana çok teşekkürler eğer işe yararsa ilk sana yazacam adetime 3 4 gün var ilk gününden başlayacağım Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm.....
Cok cok tsk ederim mucdeli haberlerini bekleyecegim stres yapma hic, birde bilmiyorum etkisi olmusmudur iliski bitimi yattigim yerde kasiklarima dogru agzimdan nefes aldim sisirdim ve verdim bi kac defa bunuda dene bakalim ALLAH yardimcin olsun.
Ben dr ilk gittiğimde yumurtalarin saglikli oldugunu soylemisti hormon testini verdim yumurtlama zamaniydi dr bakti bir tek yumurta buyumustu 22ml filan gelistiriciye gerek duymadan igne verdi ama o ay kalamadim bende böğürtlen koku yumurtalarada faydali die okudum netten sizde bakin derim ins faydasini görürsünüzmerhaba tek sorununuz çatlamamasımıydı yoksa yumurta gelişiminde de sorun varmıydı benimde yumurtam büyümüyor kendiliğinden ilaçlarla bile çok zor büyüyor