Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon kiti ile yumurtlamani takip et ve o zamanları degerlendir. Malesef pcos olarak biraz zor hamile kalinabiliyor. Öncelikle ne zaman yumurtladigini öğrenmen lazım. Bu şekilde deneyip gebelik elde edemiyorsan doktora görün belki yumurtlayamiyosundur ilaç tedavisi başlaması lazım o zaman.Merabalar kızlar. Düzenli adet olan biriydim. Korunmayı bıraktıktan sonra 4 aydır ilaçsız adet olamıyorum. Doktora gittim yumurta tembelliği var dedi. Ama yumurtaların fazla dedi. Sizce hamile kalmak için me yapmalıyım. Öyle olup hamile kalan var mu aranjzda
Ayy çok sevindim yaa bana da hormonlara bakıp ilaçlara başlıcak. İnşallah bende hamile kalabilirim ya. Geçici birşeye benziyor dedi ama genede korkuyorum. Kilo verdiniz miBendede yumurta tembelligi vardı kilomdan dolayi olustugunu soylemisti doktorum bana bazı ilaclar yazdı 1 haftaya kalmaz gebe kalmistim su an 8 bucuk aylik olucak oglum insallah
İlaçlara başlıcak yumurta fazla ama tembel dedi. Büyümüyolar bakalım umarım hemen hamile kalabilirimOvulasyon kiti ile yumurtlamani takip et ve o zamanları degerlendir. Malesef pcos olarak biraz zor hamile kalinabiliyor. Öncelikle ne zaman yumurtladigini öğrenmen lazım. Bu şekilde deneyip gebelik elde edemiyorsan doktora görün belki yumurtlayamiyosundur ilaç tedavisi başlaması lazım o zaman.
Tamam işte ona polikistikover sendromu diyorlar :) benimde adetlerim çok duzenliydi korunduktan sonra duzensizlesti. Sana dediklerinin aynısını bana da dediler. Yumurta tembelliği, yumurta çokluğu, ultrasonda inci gibi dizili yumurtalar vs. Adetlerim önce 40 günde sonra 45 sonra bildiğin 3 ay gelmediği oluyordu mecbur ilaçla sokturuyordum her seferinde. 40 günde bir oluyorsan bile ovulasyon takibi olur ama daha uzun sürüyosa ya da olamiyorsan ilaçla tedavi baslayabilirsin. Adet olmamak gebelik için büyük problem. Kilo problemin varsa biraz verince biraz daha erken regl olabilir. O zamanlar yumurtlama görebilirsin.İlaçlara başlıcak yumurta fazla ama tembel dedi. Büyümüyolar bakalım umarım hemen hamile kalabilirim
Kilom normal . Benim düzwnliyrdi 35 günde bir olurdu ama korunmayı bırakınca gelmemeye başladı. İşte şuan 15 gün geçti hala adet olamadım. Siz kaç ay oldu teşhis konalı. Şuan hamile misinizTamam işte ona polikistikover sendromu diyorlar :) benimde adetlerim çok duzenliydi korunduktan sonra duzensizlesti. Sana dediklerinin aynısını bana da dediler. Yumurta tembelliği, yumurta çokluğu, ultrasonda inci gibi dizili yumurtalar vs. Adetlerim önce 40 günde sonra 45 sonra bildiğin 3 ay gelmediği oluyordu mecbur ilaçla sokturuyordum her seferinde. 40 günde bir oluyorsan bile ovulasyon takibi olur ama daha uzun sürüyosa ya da olamiyorsan ilaçla tedavi baslayabilirsin. Adet olmamak gebelik için büyük problem. Kilo problemin varsa biraz verince biraz daha erken regl olabilir. O zamanlar yumurtlama görebilirsin.
Hayır vermedimAyy çok sevindim yaa bana da hormonlara bakıp ilaçlara başlıcak. İnşallah bende hamile kalabilirim ya. Geçici birşeye benziyor dedi ama genede korkuyorum. Kilo verdiniz mi
3 yıl once kondu bu tanı. Bende 32 günde bir falan olurdum ne bileyim böyle bir şey olacağını hiç gecikmem olmadı o zamana kadar. Ben tüp bebekle hamile kaldım canım. Ama aşılama ile de kalan arkadasim vardı, normal şekilde de :) Nasip yaniKilom normal . Benim düzwnliyrdi 35 günde bir olurdu ama korunmayı bırakınca gelmemeye başladı. İşte şuan 15 gün geçti hala adet olamadım. Siz kaç ay oldu teşhis konalı. Şuan hamile misiniz
Haklısnız kişiden kiye değişiyor3 yıl once kondu bu tanı. Bende 32 günde bir falan olurdum ne bileyim böyle bir şey olacağını hiç gecikmem olmadı o zamana kadar. Ben tüp bebekle hamile kaldım canım. Ama aşılama ile de kalan arkadasim vardı, normal şekilde de :) Nasip yani
Merabalar bugün doktora gittim hormon testi yaptı herşey normal çıktı . Daha önce yumurta tembelliği var demişti. İlaç falan vermedi biraz kilo ver dedi hamile kalırsın sizinde öyle miydiBendede yumurta tembelligi vardı kilomdan dolayi olustugunu soylemisti doktorum bana bazı ilaclar yazdı 1 haftaya kalmaz gebe kalmistim su an 8 bucuk aylik olucak oglum insallah
Merabalar hormonlar normal çıkımca doktor ilaç tedavisine başlamadı herşey normal gözüküyor dedi. Folikasit d viramini falan verdi. Doğal yollarla kalırsın dedi 4 5 ay dene olmazsa ilaç tedavisine başlarız dediOvulasyon kiti ile yumurtlamani takip et ve o zamanları degerlendir. Malesef pcos olarak biraz zor hamile kalinabiliyor. Öncelikle ne zaman yumurtladigini öğrenmen lazım. Bu şekilde deneyip gebelik elde edemiyorsan doktora görün belki yumurtlayamiyosundur ilaç tedavisi başlaması lazım o zaman.
Ovulasyon kiti ile yumurtlamani takip et ve o zamanları degerlendir. Malesef pcos olarak biraz zor hamile kalinabiliyor. Öncelikle ne zaman yumurtladigini öğrenmen lazım. Bu şekilde deneyip gebelik elde edemiyorsan doktora görün belki yumurtlayamiyosundur ilaç tedavisi başlaması lazım
Yumurtluyor olabilirsiniz eğer pozitif çıkıyorsa. 15 gün gecikme de oluyosa demek ki adet döngünüz uzamış. Bazı arkadaşlar adete bir kaç gün kala hamilelik öğreniyorlar bu şekilde. Öyle bir ihtimalde vardır belki bir test yapmakta fayda var :)Merhabalar ovülasyon testinin adet gecikmesi zamanı pozitif göstermesi normal mi? şunu da söylemek istiyorum ki adet düzensizliğim var 45 günde bir oluyorum. Aslında adetim düzene girmişti 3.04 gün gecikmeyle oluyordu ama son üç ayda 10-15 gün gecikiyor.
2 gun önce test yapmisim ama negatif cikmisti.((Yumurtluyor olabilirsiniz eğer pozitif çıkıyorsa. 15 gün gecikme de oluyosa demek ki adet döngünüz uzamış. Bazı arkadaşlar adete bir kaç gün kala hamilelik öğreniyorlar bu şekilde. Öyle bir ihtimalde vardır belki bir test yapmakta fayda var :)
O zaman yumurtluyorsunuzdur değerlendirmekte fayda var :)2 gun önce test yapmisim ama negatif cikmisti.((