Yumurta tembelliği mi?

Cucuthecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
1.090
2.070
29
Herkese merhabalar.
28 yaşındayım ve dört yıllık evliyim. Pkos geçmişim var. Prezervatif yoluyla korunuyoruz. Son dört aydır adetlerim çok düzensizdi. Yirmi gün geciktiği bile oldu. Kadın doğum uzmanına gittim ve ultrasondan sonra yumurta tembelliği olabileceğini, test yapmamız gerektiğini söyledi. Gerçekten çok üzüldüm çünkü seneye hamile kalmayı planlıyordum. O gün hormon testi verdim. Adetimin üçüncü günü tekrar kan vermemi istedi ama adetim iki hafta gecikti testi henüz veremedim. Adetimin başlaması gereken günden bu yana her gün kahverengi akıntı geliyor. Bazen de çok az kanama oluyor. Bu şekilde daha önce olmamıştı. Geciktiğinde çok gergin oluyordum ve kasıklarıma kramp giriyordu ama bu sefer hiç öyle birşey yok. Geçen ay iki kez korunmasız birliktelik yaşadık. Bu yüzden hamile kalmış olabilir miyim diye de düşündüm ama doğurgan olmadığım ortada bu yüzden umutlanmak istemiyorum. Haftaya tekrar randevum var kan testi verip ultrasonla bakmasını rica edeceğim doktordan.
Benzer durumu yaşayanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Tembellik dışında ciddi bir rahatsızlık olabilir mi? Gerçekten endişeliyim.

merhaba ben pkosum anlattiklarinizi ilk regli oldugumdan beri yaşıyorum benimde yumurtalarım gelişmiyor

İki hafta lekenmeniz oldu mu hiç regl yerine
evet oldu hiç zamanında regli olmuyorum zaten ben kafasına göre gelir yada gelmez leke olur geçer sonra kanama olur kimi zaman 2 3 gün sürer kimi zaman 1 hafta yada 2 hafta çok düzensiz yani zamanı belli değil benim bu son ayımda sadece geçen ayın 18 inde oldum diye bu ayın 17 si oldum oda femara kullandık çatlama iğnesi oldum gebelik icin oda tutmadı zamanında regli oldum yumurtam geliştiği için o da
bundan bir önceki ay femara kullandigim halde yumurtam gelişmedi ve son reglinden 55 gün sonra regli oldum ve ara kanama geçirdim

Çok geçmiş olsun. Umarım tedaviler işe yarar. Pkos olmasına rağmen bu seneye kadar hep düzenli regl oluyordum. O yüzden panik oldum biraz

Çok geçmiş olsun. Umarım tedaviler işe yarar. Pkos olmasına rağmen bu seneye kadar hep düzenli regl oluyordum. O yüzden panik oldum biraz
stres te yapiyo düzeni bozuyor ben şehir degistirdim 3 ay regli olmadim çocuk istiyorsanız tedaviye yönelin çünkü bu durumlarda hemen çocuk olmaya biliyor

Merhaba, kendimi bildim bilebi pcosum. Adetlerim hep düzensizdi. Sonra bi de tiroid hastalığı olduğu çıktı tiroid ilacına başlayınca 45 günde 1 adet olmaya başladım. 6 ay kadar denedik bebiş gelmedi ama ovulasyon testi kullanıyordum yumurtlama vardı. Sonra femara+ovitrelle kullandım. Femara:yumurta geliştirici ilaç, ovitrelle:çatlama iğnesi. Ve Allaha şükür ilk ayda tuttu. Umut olsun diye anlattım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…