Herkese merhabalar.
28 yaşındayım ve dört yıllık evliyim. Pkos geçmişim var. Prezervatif yoluyla korunuyoruz. Son dört aydır adetlerim çok düzensizdi. Yirmi gün geciktiği bile oldu. Kadın doğum uzmanına gittim ve ultrasondan sonra yumurta tembelliği olabileceğini, test yapmamız gerektiğini söyledi. Gerçekten çok üzüldüm çünkü seneye hamile kalmayı planlıyordum. O gün hormon testi verdim. Adetimin üçüncü günü tekrar kan vermemi istedi ama adetim iki hafta gecikti testi henüz veremedim. Adetimin başlaması gereken günden bu yana her gün kahverengi akıntı geliyor. Bazen de çok az kanama oluyor. Bu şekilde daha önce olmamıştı. Geciktiğinde çok gergin oluyordum ve kasıklarıma kramp giriyordu ama bu sefer hiç öyle birşey yok. Geçen ay iki kez korunmasız birliktelik yaşadık. Bu yüzden hamile kalmış olabilir miyim diye de düşündüm ama doğurgan olmadığım ortada bu yüzden umutlanmak istemiyorum. Haftaya tekrar randevum var kan testi verip ultrasonla bakmasını rica edeceğim doktordan.
Benzer durumu yaşayanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Tembellik dışında ciddi bir rahatsızlık olabilir mi? Gerçekten endişeliyim.