Birini eşim birini ben 6aydan fazla kullandık hiçbir etkisini görmedik maalesef belki eşimin değerlerini o yükseltti biraz ama hiç hamilelik oluşmadıKacti canim e2 ?
Bazilari burda promotil yada prowomenle hamile kaldi bir bak istersen
Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun. Senin durumun da çok zor olmuş ama en azından sen hamile kalabilmissin ben 3 yıldır hiç gebelik yaşamadım. Duphoston progesteron düşükse veriliyor. Benim hormonlar normal. Dismenore için de primrose oil kullanıyorum.bKCanım bende de yumurta tembelliği var biz iki buçuk yıla yakın korunduk korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra öğrendim yumurta tembelliği olduğunu klomen çatlama iğnesi femara çatlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi çekildi ve sorun yok dendi tekrar klomen ve duphoston ile hamile kaldım tabi bu korunmayı bıraktıktan 14 ay sonra oldu 7 haftalık düşük yaptım psikolojik olarak iyi hissetmeyince doktora gitmedim iki ay spora gittim yine hamile kaldım bu kez kimsayal oldu sonra aklımdan hamileliği çıkardım yine kaldım bu da kimyasal gebelik yaşadım genetik test yaptırdım sonuç kan pıhtılaşması çıktı şimdi şükür 4.kez yine hamileyim ve sadece c-life macun kullanmıştım ilk ayda hamile kaldım 10 haftalık olduk şükürler olsun
Yapmayın ya. Sorununuz neydi?Birini eşim birini ben 6aydan fazla kullandık hiçbir etkisini görmedik maalesef belki eşimin değerlerini o yükseltti biraz ama hiç hamilelik oluşmadı
Primroseyi kaç gün kullanıyorsunuzSağlıkla kucağına almak da nasip olsun. Senin durumun da çok zor olmuş ama en azından sen hamile kalabilmissin ben 3 yıldır hiç gebelik yaşamadım. Duphoston progesteron düşükse veriliyor. Benim hormonlar normal. Dismenore için de primrose oil kullanıyorum.bK
Gebelik düşünmüyorsanız 6 ay devamlı düşünüyorsanız adetle birlikte 14gun sonra ara yeni adetle tekrar başlıyoruz.Primroseyi kaç gün kullanıyorsunuz
Ben 6gundur kullanıyorum şuan iki gündür lekelenmem var ozaman 8 gün kullanıp bırakmam gerekGebelik düşünmüyorsanız 6 ay devamlı düşünüyorsanız adetle birlikte 14gun sonra ara yeni adetle tekrar başlıyoruz.
Benim okuduğum yabancı kaynaklar böyle tavsiye etmiş, inşallah fayda görürsünüzBen 6gundur kullanıyorum şuan iki gündür lekelenmem var ozaman 8 gün kullanıp bırakmam gerek