- 26 Mayıs 2014
- 35
- 2
- 13
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
arkadaşlar ben klomen kulandım ilk defa yarın kontrolüm var fakat yumurta takibini nasıl yapıyolar merak ediyorum bilen varsa yardımcınolabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ultrason ıle karından yada vajınadan bakılır yumurta takınınde. klomen vs türevlerınden ılaç kullandysan bakılır. kacıncı gunundesın adet sonrasındaarkadaşlar ben klomen kulandım ilk defa yarın kontrolüm var fakat yumurta takibini nasıl yapıyolar merak ediyorum bilen varsa yardımcınolabilirmi
ben ilk defa yaptıracağımdan geçiniyorum ben adet sancısıbdan gittim o zaman çocuk düşünmüyorum yeni evliydim yumırtalarn çok iyi demişti doktor ilaç falan bile vermedi düşünüyorum dedğim halde ona daha sonra kilo aldıkça olmamaya başladm polikistik overım en son adetin 3.gittim iyi sonuçlar dedi klomen verdifarketmez kı ben defalarca yaptrdım . karından gorremezse yumurta gelısımını vajınadan bakılır. hemsıreyım bende zaten klomen oncesınde yumrtlaman olmyomuydu. bende klomenle hamıle kaldım gunde bır ıcıyodum fakt ıse yaramadı kalamadım ve 3 ay sonunda kendım gunde 2 ye cıkardım ve o ay hamıle kaldım ama gelısım gerılıgı vrdı ve fıtıllle dusuk yaptrdılar
klomen kulllanmanın sebebı polkıstık olman. hormonların normlse korkma.kısa zamnda rrabbım verıcektır melegını kucagına[/QUOTE
amin Allahm isteyen herkese nasip etsin
canım ultrasyonla vajinadan bakılıyor ona göre yumurta gelişimine bakıyor.arkadaşlar ben klomen kulandım ilk defa yarın kontrolüm var fakat yumurta takibini nasıl yapıyolar merak ediyorum bilen varsa yardımcınolabilirmi
klomen kulllanmanın sebebı polkıstık olman. hormonların normlse korkma.kısa zamnda rrabbım verıcektır melegını kucagına
Hayırrrrr ben bu ay hiç yumurtlamamışım galba çünkü progesteronum 1,08 çıktı 21,günde.sen naptın cnmmerhaba kızlar hiç kimse gelişmeleri yazmamış neler yaptınız gebe olan varmı :)
hoppacuppa K kediiiiiiiiii POWERHACK
bende birkaç gelişmiş yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptı dr, çalışmalara devam bakalım bugün tekrar gidiyorum kontrole ama bat 14 kasım beklemedeyimHayırrrrr ben bu ay hiç yumurtlamamışım galba çünkü progesteronum 1,08 çıktı 21,günde.sen naptın cnm
Ben iki kez klomen kullandım cnm ikisinde de büyüdü ve kendiliğinden çatladı iğnesiz ama tüpümün biri tıkalı olduğundan tutmadı.Bidaha da kullanmadım.benimde bat 11 kasım beklemedeyimbende birkaç gelişmiş yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptı dr, çalışmalara devam bakalım bugün tekrar gidiyorum kontrole ama bat 14 kasım beklemedeyim
kaçıncı deneme senin?
Bu ay hiç bşy kullanmadım maydonoz süt kürü ve adı adaçayı yağı kullandım ama bu seferde 21.gün baktırdığımda çatlamamıştı bakalım hayırlısıBen iki kez klomen kullandım cnm ikisinde de büyüdü ve kendiliğinden çatladı iğnesiz ama tüpümün biri tıkalı olduğundan tutmadı.Bidaha da kullanmadım.benimde bat 11 kasım beklemedeyim
bende hiç klomen kullanmadım kendiğinden büyüyor 7 aydır çalışıyoruz ilk defa çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı :)Bu ay hiç bşy kullanmadım maydonoz süt kürü ve adı adaçayı yağı kullandım ama bu seferde 21.gün baktırdığımda çatlamamıştı bakalım hayırlısı