• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta takibi

kediiiiiiiiii

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
35
2
13
arkadaşlar ben klomen kulandım ilk defa yarın kontrolüm var fakat yumurta takibini nasıl yapıyolar merak ediyorum bilen varsa yardımcınolabilirmi

ultrason ıle karından yada vajınadan bakılır yumurta takınınde. klomen vs türevlerınden ılaç kullandysan bakılır. kacıncı gunundesın adet sonrasında

arkadaşlar ben klomen kulandım ilk defa yarın kontrolüm var fakat yumurta takibini nasıl yapıyolar merak ediyorum bilen varsa yardımcınolabilirmi
ultrason ıle karından yada vajınadan bakılır yumurta takınınde. klomen vs türevlerınden ılaç kullandysan bakılır. kacıncı gunundesın adet sonrasında

farketmez kı ben defalarca yaptrdım . karından gorremezse yumurta gelısımını vajınadan bakılır. hemsıreyım bende zaten klomen oncesınde yumrtlaman olmyomuydu. bende klomenle hamıle kaldım gunde bır ıcıyodum fakt ıse yaramadı kalamadım ve 3 ay sonunda kendım gunde 2 ye cıkardım ve o ay hamıle kaldım ama gelısım gerılıgı vrdı ve fıtıllle dusuk yaptrdılar

farketmez kı ben defalarca yaptrdım . karından gorremezse yumurta gelısımını vajınadan bakılır. hemsıreyım bende zaten klomen oncesınde yumrtlaman olmyomuydu. bende klomenle hamıle kaldım gunde bır ıcıyodum fakt ıse yaramadı kalamadım ve 3 ay sonunda kendım gunde 2 ye cıkardım ve o ay hamıle kaldım ama gelısım gerılıgı vrdı ve fıtıllle dusuk yaptrdılar
ben ilk defa yaptıracağımdan geçiniyorum ben adet sancısıbdan gittim o zaman çocuk düşünmüyorum yeni evliydim yumırtalarn çok iyi demişti doktor ilaç falan bile vermedi düşünüyorum dedğim halde ona daha sonra kilo aldıkça olmamaya başladm polikistik overım en son adetin 3.gittim iyi sonuçlar dedi klomen verdi

klomen kulllanmanın sebebı polkıstık olman. hormonların normlse korkma.kısa zamnda rrabbım verıcektır melegını kucagına

Canım ben bu ay ilk kez klomen ve yumurta takibi yaptirdim. Klomen den 2 gün sonra gittim 1 tane yumurta oluşmuş 14mm bu arada hep vajinal ultrasonla baktı sonra 2 gün sonra çağırdı 16mm olmuştu gene 2 gün sonra çağırdı 18.5mm 2 gün sonra yani bugün bakıldı 23.5mm bugün 11 de çatlama iğnemi oldu regl olmazsa gel bakalım dedi

klomen kulllanmanın sebebı polkıstık olman. hormonların normlse korkma.kısa zamnda rrabbım verıcektır melegını kucagına

Cnm ben pko degilim ama klomen kullandım regl 3. Günü hormonlar temiz çıktı ama hızlandırmak için klomen + yumurta takibi + çatlama iğnesi oldum

bende dun gittn karnımdan baktı istediğimiz kadar gelişmemş ama yinede olabilir cumartesiye kadar birlikte olmayın sonra bir hafta sürekli dedi eğer adet olamazaam gtcem olursam 3.gün bu sefer klomeni sabah akşam içeceksin dedi

Arkadaşlar merhaba bende bu ay klomen kullandım günde 1 tane bitiminin ertesi günü takibe gittim 4-5 tane sağda yumurta varmış ama 1 tanesi 18mm olmuş henüz sizce 18mm iyimi ilk günlere göre pazartesi yada salı bidaha baktırıcam

Hayırrrrr :KK12::KK12::KK12: ben bu ay hiç yumurtlamamışım galba çünkü progesteronum 1,08 çıktı 21,günde.sen naptın cnm
bende birkaç gelişmiş yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptı dr, çalışmalara devam bakalım bugün tekrar gidiyorum kontrole :KK17::KK17: ama bat 14 kasım beklemedeyim :KK14:
kaçıncı deneme senin?

bende birkaç gelişmiş yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptı dr, çalışmalara devam bakalım bugün tekrar gidiyorum kontrole :KK17::KK17: ama bat 14 kasım beklemedeyim :KK14:
kaçıncı deneme senin?
Ben iki kez klomen kullandım cnm ikisinde de büyüdü ve kendiliğinden çatladı iğnesiz ama tüpümün biri tıkalı olduğundan tutmadı.Bidaha da kullanmadım.benimde bat 11 kasım beklemedeyim ;)

Ben iki kez klomen kullandım cnm ikisinde de büyüdü ve kendiliğinden çatladı iğnesiz ama tüpümün biri tıkalı olduğundan tutmadı.Bidaha da kullanmadım.benimde bat 11 kasım beklemedeyim :KK66:
Bu ay hiç bşy kullanmadım maydonoz süt kürü ve adı adaçayı yağı kullandım ama bu seferde 21.gün baktırdığımda çatlamamıştı :( bakalım hayırlısı

Bu ay hiç bşy kullanmadım maydonoz süt kürü ve adı adaçayı yağı kullandım ama bu seferde 21.gün baktırdığımda çatlamamıştı :KK43: bakalım hayırlısı
bende hiç klomen kullanmadım kendiğinden büyüyor 7 aydır çalışıyoruz ilk defa çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı :)
bata bişey kalmamış inşallah güzel bi haber verirsin bana :anneadayı:

Back