- 8 Aralık 2016
- 254
- 39
- 28
- Konu Sahibi alminaseyma
-
Hayır canım normal doktora yaptıra bilirsinYumurta takibi yapmak istiyorum ama illa tüp bebek merkezlerinde mi oluyor. Normel kendim devlet hastanesinden randevu alıp gitsem yumurta takibi istiyorum desem yaparlar mı ilaçsız vs yumurtluyormuyum diye
Neden yaptırmak istiyorsun?Herhangi bi bi kadın doguma gidicem ne söylemeliyim peki
Adet bittikten ertesi gün baslarsin yapmaya zaten aynı hcg testi gibi..c ve t çizgisi var.t çizgisi c den koyu olduğu zaman yumurtluyorsun demek,sonra t çizgisi açılmaya başlayınca yumurtan çatlıyor demekKasık ağrım olmuyo akıntım oluyo sadece ama o da 14 gün değil 10 gün filan
Merhabalar lütfen bana da yardımcı olurmusunuz dün doktora gittim yumurtan 20 mm dedi ovulasyon testi negatif ti bugun sabah yaptım ikinci çizgi baya çıktı bugun yaptığım testler aşağıda var kasıklarımda yanma ve ağrı var yalnız akıntım hiç yokAdet bittikten ertesi gün baslarsin yapmaya zaten aynı hcg testi gibi..c ve t çizgisi var.t çizgisi c den koyu olduğu zaman yumurtluyorsun demek,sonra t çizgisi açılmaya başlayınca yumurtan çatlıyor demek
Testlerin üstüne tarih saat yazarmısın.yumurtlama için t c den koyu olmalı,aynı Koyulukta değil..sıvı alımına dikkat ederek test yapmaya devam etMerhabalar lütfen bana da yardımcı olurmusunuz dün doktora gittim yumurtan 20 mm dedi ovulasyon testi negatif ti bugun sabah yaptım ikinci çizgi baya çıktı bugun yaptığım testler aşağıda var kasıklarımda yanma ve ağrı var yalnız akıntım hiç yok
Benim iki gündür çok ağrım oldu ama hiç akıntım olmadı ve t koyuda olmadıMerhabalar lütfen bana da yardımcı olurmusunuz dün doktora gittim yumurtan 20 mm dedi ovulasyon testi negatif ti bugun sabah yaptım ikinci çizgi baya çıktı bugun yaptığım testler aşağıda var kasıklarımda yanma ve ağrı var yalnız akıntım hiç yok
O zaman daha var yumurtlamana yada kaçırmış olabilirmisinBenim iki gündür çok ağrım oldu ama hiç akıntım olmadı ve t koyuda olmadı
Kızlar selam uzun zamandır yazan olmamış bende yumurta takibi yaptıranlar kervanına bu ay katıldım ne durumdasınız? Dün ölçüm yapıldı bir yumurtan güzel gelişiyor 16 mm dedi yarın tekrar gideceğim 20 mm olmasını bekliyoruz daha fazla büyütmek istemiyorum dedi muhtemelen çatlatma iğnesi vuracak. Rabbim cümlemizin hepimizin yardımcısı olsun
Amiiin Evet klomen kullandım 5 gün günde bir tablet içtim. Bittikten sonra 2 günde bir yumurta takibi için gittim. Perşembe günü bir yumurtam 16 mm olmuş Cumartesi 20 mm olur gel son kez ölçüm yapıp çatlatma iğnesi için konuşalım dedi. Çok olumlu konuştu rahmin ve Rahim duvarın bu ay hamile kalmak için çok elverişli falan dedi. Umarım emeklerimizin karşılığını alırızKlomen falan kullandınızmı yumurtanız yoksa kendimi oluştu bana da doktorum yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi 10 güne gel dedi hafta içi gidicem tekrar gerekirse çatlatma ignesi yaparız dedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amiiin Evet klomen kullandım 5 gün günde bir tablet içtim. Bittikten sonra 2 günde bir yumurta takibi için gittim. Perşembe günü bir yumurtam 16 mm olmuş Cumartesi 20 mm olur gel son kez ölçüm yapıp çatlatma iğnesi için konuşalım dedi. Çok olumlu konuştu rahmin ve Rahim duvarın bu ay hamile kalmak için çok elverişli falan dedi. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Kontrolden çıktım çatlatma iğnesine gerek kalmadı yumurtan çatlamak üzere dedi. 4-5 gün her gün ondan sonra gün aşırı ilişki dedi. Ay sonunda adet olsan da olmasan da gel güzel haberlerini bekliyorum dedi. Olmayız inşallah ikimizde Güzel haberler veririz inşallah burdaAminn inşallah hayırlı haberler alırız bende klomen 5 gün sabah akşam günlük 2 tane içtim bittikten 5 gün sonra gel dedi bakalım hayırlısı olsun
Kontrolden çıktım çatlatma iğnesine gerek kalmadı yumurtan çatlamak üzere dedi. 4-5 gün her gün ondan sonra gün aşırı ilişki dedi. Ay sonunda adet olsan da olmasan da gel güzel haberlerini bekliyorum dedi. Olmayız inşallah ikimizde Güzel haberler veririz inşallah burda
İnşallah. Testlerinde falan bişey çıktı mı senin ? Yoksa sadece yumurta için mi klomen başlandıİnşallah canım bende hafta içi gidicem bakalım benimkiler ne durumda güzel haberlerimizi alırız inş
İnşallah. Testlerinde falan bişey çıktı mı senin ? Yoksa sadece yumurta için mi klomen başlandı
Bende de pco var rabbim yar ve yardımcımız olsunÇikolata kisti var bende onun dışında bi sorun yok yumurta takibi yapmak için başladı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?