Merhaba.25 yaşında 2 yıllık evliyim pcos hastasıyım daha önce özel bir hastanede 2 kez yumurta takibi yaptırdım klomen kullanmıştım negatif oldu ikisinde de.Daha sonra doktorumu değiştirdim hsg testi istedi benden öncelikle çektirdim.Polip çıktı bu şekilde hamile kalamayacağım söylendi histereskopi ameliyatı oldum hem polip alındı hem rahim genişletildi fazlalık varmış.Şimdi yumurta takibine başladık değerli doktorumla gonal f 900 iğnesi kullanıyorum ilk 75 le başladık ardından 2 gün 112.5 a yükselttik bugün kontrole gittim yumurtalarım direnç gösteriyor büyümesi çok yavaş doktorumda ilacı çok yükseltirse çok fazla yumurtanın büyüyebileceğini bununda tedaviyi iptal ettirebileceğini tüp bebeğe dönmemiz gerekeceğini söyledi.2. gonal f 900 iğnesi aldık ve doz 3 günlük 150 ye çıkarıldı.Gerektiğinde tekrar dozu düşürülecek.Gonal iğne dışında yumurtanın direncini kırabileceğim veya büyümesini destekleyebileceğim bir yol var mıdır.Kusura bakmayın uzun oldu.Bir de kendi yaşadığınız durumunuz varsa yazabilir misiniz