Arkadaşlar bende amh düşüklüğü ve sol yumurtalıkta tıkanıklık var. Doktorum klomen kullan 6 ay dedi 1 ay arayla kullan kist olmasın dedi. Ama yumurta takibi yapılmıyor. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Amh 0.56 canım. Yok etmeyecek. Kist olmaması için 1 ay arayla kullanacakmışım sadece. Toplamda 6 ay ama 3 ay kullanmış olcam klomeni.amh kaç? Hiç takip etmeyecek mi 6 ay boyunca?
Doktorunu değiştir öyle şey mi olurmuş kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz ona göre fikir verelimArkadaşlar bende amh düşüklüğü ve sol yumurtalıkta tıkanıklık var. Doktorum klomen kullan 6 ay dedi 1 ay arayla kullan kist olmasın dedi. Ama yumurta takibi yapılmıyor. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Hiç mantıklı gelmedi söylediği süreç. Başka doktora da mı danışsanızbAmh 0.56 canım. Yok etmeyecek. Kist olmaması için 1 ay arayla kullanacakmışım sadece. Toplamda 6 ay ama 3 ay kullanmış olcam klomeni.
4 yıllık evliyim 25 yaşındayım.Doktorunu değiştir öyle şey mi olurmuş kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz ona göre fikir verelim
Öyle yapayım o zamanHiç mantıklı gelmedi söylediği süreç. Başka doktora da mı danışsanızb
1 ay klomen kullandım adetim bugünle birlikte 3 gün gecikti. Göğüsler de şişlik hassasiyet var kasıklarda ağrı da oldu ama kist mi hamilelik mi bilemedim. Pazartesi yi beklicem artık o zamana kadar olmazsam test yaptırırımHiç mantıklı gelmedi söylediği süreç. Başka doktora da mı danışsanızb
İnşallah pozitif olsun1 ay klomen kullandım adetim bugünle birlikte 3 gün gecikti. Göğüsler de şişlik hassasiyet var kasıklarda ağrı da oldu ama kist mi hamilelik mi bilemedim. Pazartesi yi beklicem artık o zamana kadar olmazsam test yaptırırım
İnşallah sonucun pozitif olur fakat klomen femara gibi ilaçlar adet gecikmesi yapabilir kist de yapabilir tavsiyem bu ilaçların doktor kontrolünde olması. Eğer aşılama denemediysen herkese bunu yazıyorum ama üniversite hastaneleri şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor rahim filmini çektirmediysen çektir eşin spermiyogram vermediyse versin zaten 4 yıllık evliliğe kesin aşılama başlatırlar daha sonra inşallah ki tutar tutmazsa 2 aşılama sonrası tüp bebek raporu çıkar yazık bekleyip de sinirlerini harap etme4 yıllık evliyim 25 yaşındayım.
Evet kistte olmuş olabilir düzensizlik de olabilir. Hepsi yapıldı canım eşimin testi iyi. Benim AMH düşük rahim filmi çekildi ve sağ tüpte tıkanıklık var. Doktor tüp bebek dedi ama öncesinde klomen verdi işte. Daha sonra da aşılama yapmış gibi gösterip rapor verecek. Bende o raporla heyet raporu çıkarıcam inşallah özelde uygun fiyat olması için.İnşallah sonucun pozitif olur fakat klomen femara gibi ilaçlar adet gecikmesi yapabilir kist de yapabilir tavsiyem bu ilaçların doktor kontrolünde olması. Eğer aşılama denemediysen herkese bunu yazıyorum ama üniversite hastaneleri şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor rahim filmini çektirmediysen çektir eşin spermiyogram vermediyse versin zaten 4 yıllık evliliğe kesin aşılama başlatırlar daha sonra inşallah ki tutar tutmazsa 2 aşılama sonrası tüp bebek raporu çıkar yazık bekleyip de sinirlerini harap etme
Bakalım artık şimdilik beklemedeyim. Hayırlısı olsunYerinde olsam direk tüp bebeğe başlardim
Merhaba bu ay bende klomen tedavisine ve provames hapına başladım bendede yumurta takibi olmuyor. Herkesin tedavisi farklı oluyor bence hemen doktorunu değiştirme ben yurt dışanda yasıyorum burda genelde klomen verilince yumurtlama takibi yapılmıyorArkadaşlar bende amh düşüklüğü ve sol yumurtalıkta tıkanıklık var. Doktorum klomen kullan 6 ay dedi 1 ay arayla kullan kist olmasın dedi. Ama yumurta takibi yapılmıyor. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Ben doktoruma açık açık sordum yumurta takibi yapılması gerekmiyor mu diye gerekmiyor dedi söylediğim tarihlerde birliktelik olsun 1 ay da ara vererek kullan kist olmasın diye dedi. Muayene ücreti verme hiç dedi. Provames ne için?Merhaba bu ay bende klomen tedavisine ve provames hapına başladım bendede yumurta takibi olmuyor. Herkesin tedavisi farklı oluyor bence hemen doktorunu değiştirme ben yurt dışanda yasıyorum burda genelde klomen verilince yumurtlama takibi yapılmıyor
Bana 6 ay kullanıcaksın dedi hiç ara ver felan demedi yurt dışında klomen verince genelde yanında o hapıda veriyolarmıs nedenini bilmiyorum( dediğim hap türkiyede yok)Ben doktoruma açık açık sordum yumurta takibi yapılması gerekmiyor mu diye gerekmiyor dedi söylediğim tarihlerde birliktelik olsun 1 ay da ara vererek kullan kist olmasın diye dedi. Muayene ücreti verme hiç dedi. Provames ne için?
Kist iin olabilir belki. Kist olmasını engellemek içinBana 6 ay kullanıcaksın dedi hiç ara ver felan demedi yurt dışında klomen verince genelde yanında o hapıda veriyolarmıs nedenini bilmiyorum( dediğim hap türkiyede yok)
Bana 6 ay kullanıcaksın dedi hiç ara ver felan demedi yurt dışında klomen verince genelde yanında o hapıda veriyolarmıs nedenini bilmiyorum( dediğim hap türkiyede yok)
Prowames canım (fransada yaşıyorum hap sadece fransa üretimi oldugu için fransada var diye biliyorum)Katılıyorum sana. Ben de yurtdışında yaşıyorum, yumurtlama takibi yapılmıyor burda da. Nedenini anlamış değilim.
Yanında hangi ilacı verdi? Ismini verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?