Yumurta takibi vajinal ultrason ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
1.932
1.365
Kızlar cahilliğimi mazur görün, femara ile yumurta takibi yapılacağı zaman yumurtlama vajinal ultrasonla mı kontrol ediliyor yoksa karından ultrasonla da bakılıyor mu ?

Son düzenleme:
Bende bunu merak ediyorum ama 7 8 mm geçince karından da görünüyor diye biliyorum ama bende ilk kez bu ay başlayacağım süreç nasıl nasıl ilerlemiyor bilmiyorum pek bir iki güne adet olurum galiba adetin 3.günü gidiliyor dimi doktora

Bende bunu merak ediyorum ama 7 8 mm geçince karından da görünüyor diye biliyorum ama bende ilk kez bu ay başlayacağım süreç nasıl nasıl ilerlemiyor bilmiyorum pek bir iki güne adet olurum galiba adetin 3.günü gidiliyor dimi doktora
Aynen kuzucum ben de bugün yarın olurum . 6 ay önce adetin 2. Günü gitmiştim hormon tesi vs vermiştim sorun çıkmadı şükür adetin 4. günü başlamam için femara ve folikasit verdi yolladı ama ben kullanmadım. Bu ay başlayım diyorum . Daha önce tahlil vs vermediysen 2. Günü git

Aynen kuzucum ben de bugün yarın olurum . 6 ay önce adetin 2. Günü gitmiştim hormon tesi vs vermiştim sorun çıkmadı şükür adetin 4. günü başlamam için femara ve folikasit verdi yolladı ama ben kullanmadım. Bu ay başlayım diyorum . Daha önce tahlil vs vermediysen 2. Günü git
Genelde 2 yada 3.gün diyorlar bende ya yarın ya çarşamba olurum çünkü bugün yumurtlamanın 12.günü testler negatif muhtemelen tutmadı tutsa çıkardı bugün inanılmaz moralim bozuldu daha önce kendiliğinden olan gebelik kayıplarım var ilaç tedavisine ilk kez başlayacam hormon değerlerime en son bir sene önce baktırdım fsh lh amh falan biliyorum iyi değerlerimde doktor kontrolünde olayım bir de dedim bakalım belki bu şekil olur yoksa aralıkta artık tüp düşünüyorum

Ben bugün gittim sıkışık misin WC dedi az dedim üstten fazla görünmedi vajinal baktı cuma çağırdı çatlama için tuvalete sıkışık gidin bana sıkışık gel üstten bakalım dedi

Ben bugün gittim sıkışık misin WC dedi az dedim üstten fazla görünmedi vajinal baktı cuma çağırdı çatlama için tuvalete sıkışık gidin bana sıkışık gel üstten bakalım dedi
Aaaa yani sıkışık olursak karından da görünme ihtimali var ? Bu iyi haber :) femara mı kullandın kuzum? Bi etki yan etki vs yaptı mı ?

Aaaa yani sıkışık olursak karından da görünme ihtimali var ? Bu iyi haber :) femara mı kullandın kuzum? Bi etki yan etki vs yaptı mı ?
Valla bana letu verdi bir hap daha sonra kürler verdi macun vs folik asit adetin 12ci günü gel dedi baktık 16ml olmuş dedi cuma gel catlayim dedi pcos tessisi konulurkende sıkışmış gel demişlerdi ozaman yumurtalik daha net gözüküyor bakalım yarın ne olacak

X