yumurta takibi süreci hakkında

dilemma_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
3.162
4
Kızlar ben 6 ay önce malesef zorunlu olarak kürtaj oldum.Bebeğim 6 haftalıkken kalp atışı duyulmadı:çok üzgünüm:
Sonrasında 4 Aydır deniyoruz ovulasyon günlerimi takip etmeye çalışıyorum,gün aşırı ilişki, ilişki sonrası bacaklarımı kaldırmak,hemen yataktan kalkmamak gibi......Bu ay da olmadı:1no2:Bugün adet oldum.Şimdi doktoruma gideyim,yumurta takibi yaptırıyım diyorum. Ama süreç nasıl başlıyor,nasıl gelişiyor? Tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum.Kaçıncı gün gidilmeli.

canım adetin 7.günü git sonrasında dr um seni yönlendircek zaten.ben direk ilaçla başlamamanı bi ay yumurtaların kendi kendine gelişip çatlıyo mu yani yumurtalıkların çalışma durumunu değerlendirmen daha iyi olur.tabi dr ilk muayene de anlayabilir bazı şeyleri,umarım iyi bi dr un vardır ve seni güzel yönlendirir.rabbim hayırlısıyla hepimize anneliği tattırsın.:Saruboceq:

canım ben adetin 3 günü gittim. ve 3 .günü başlmamam için klomen verdi. bu gün gidip çatlama iğnesi vurulcak.

Yumurta takibi yaptırmak için illaki adetli mi gitmek gerek?Adet dışında kist,vb varsa yine de gözükmez mi?Benim yarın 7. gün gideyim diyorum doktora . Tecrübeli arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum

Adetin 3.günü gitmen gerekiyor ..Daha sonra hormon tahlilleri v. isterse yönlendiriyor.Daha sonra ilacı ne zaman başlıycanızı anlatıyor.3. yada 5.günler .5 gün kullanıp kontrole çağırıyor

arkadaslar bende farlutal kullanıp bugün adet oldum cuma günü doktorum gel dedi yumurta takibi için adetin 3.günü hap verecek sanırım adetliyken muayene olmuyor değilmi bilmiyorum kusura bakmayın da

Bazı doktorlar adetliykende vajinal usg ile bakıyor.Ama benim doktorum bakmıyordu :)kasıktan bakıyordu bana

Ben o zaman geç kaldım.1 hafta oluyor adet olalı...Öf ya ne yapacağıma karar veremedim.Bu ay da denemelere devam mı etsem?

canım önceki hamilelğin doğal olarak mı olmuştu?benim öyle mesela ve dr um beni adetimim 7. gününe çağırdı ilaçsız takip yaptık bakalım nolcak adetime şu an iki üç gün var.yumurtam kendisi gayet güzel gelişti ve çatladı,ilaca gerek kalmadı yani seninde öyleyse adetliyken gitmene gerek yok yani hem bi muayeneden bişi olmaz git bi görün derim ben şu an ki durumunu öğrenirsin yumurtanın opuyorumnanaktan

Doğru diyorsun.Evet ilk gebeliğim doğal yollardan oldu çok şükür.Erken mi diyordum gitmek için ama dün artık bitti adetim ama kasık ve karın ağrıları başladı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…