• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta takibi nasil yapiliyor

arzucuk44

2. Bebeğim ne zaman geliceksin
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
277
123
103
33
Hanimlar merhaba yumurta takibi nasil yapiliyor calisiyorum ayni zamanda iki de bir nasil izin alcam diye düşünüyorum canim çok skkin :( nedir bu yumurta takibi kaç gün yada kaç ay yapilir bilenler lütfen yazabilir mi

Hanimlar merhaba yumurta takibi nasil yapiliyor calisiyorum ayni zamanda iki de bir nasil izin alcam diye düşünüyorum canim çok skkin :KK43: nedir bu yumurta takibi kaç gün yada kaç ay yapilir bilenler lütfen yazabilir mi

Yumurta takibi alttan alet ile bakılıyor canım. Sağlıklı bir kadın 1 ay içinde bir kere yumurtlar. Ben eylül ayı yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. klomen kullandım eylül 1 de ve doktorum beni 7 sinde salı günü çağırmıştı yumurtalarım 2 taneydi ölçtü kaç cm unuttum şu anda çatlatma iğnesi oldum ama sonuç o ay yine adet oldum. Yani doktora bağlı. Ben devlette yaptırmıştım beni 1 kere çağırda zaten yeterli olgunluğa gelince bırakıyor. Özel de daha sık çağırabiliyorlar. 1 ayda 3-4 filan sanırım.

kızlar artık yumurtlam testi ie takip ediyorlrher ay doktora gitmek zor.onunla adetin 14. gününden itibaren yapıyorsun.ben de netten sipariş verdim.ben de çalışyorum çünkü ancak kendim takip edicem :)

Kizlar çokmmoralim bozuk bogazim düğüm düğüm paraya ihtiyacimiz var eğer boyle SK SK doktora gidiceksem işyerinde de izin vermezlerse mecbur isten cikicam ben de doktora dedim ovulasyon testinden aliyim dedim alma onlar pahali dedi biz alttan bakariz dedi iyide bu daha pahaliya denk gelmiyomu

Kizlar çokmmoralim bozuk bogazim düğüm düğüm paraya ihtiyacimiz var eğer boyle SK SK doktora gidiceksem işyerinde de izin vermezlerse mecbur isten cikicam ben de doktora dedim ovulasyon testinden aliyim dedim alma onlar pahali dedi biz alttan bakariz dedi iyide bu daha pahaliya denk gelmiyomu

Eczanede çok pahalı ben 10 tanesine 90lira verdim, buradaki kızlar söyledi internette acayip ucuz olduğunu

Evet gittigidiyorda daha ucuz oluyo alan arkadaslarum var bide ben ozele gittim dun calistigim yer özel sagkik sigortami yapmisti din adetimin 8.günü doktor bi test yapti kan testi hormonla ilgili sanirsan 105 lirda para verdim ne testi acaba bu ya benim bildiğim hormon testleri adetin ucungu gününde yapliylmus ama bu ret zaten geç cikicakmis sitede yapildimi böle bi test

Eczanede çok pahalı ben 10 tanesine 90lira verdim, buradaki kızlar söyledi internette acayip ucuz olduğunu
canım benim biraz önce geldi.40 tane 45 tl.yarın da gittigidiyordan gelecek orada 50 tane 36 tl ye aldım

Evet gittigidiyorda daha ucuz oluyo alan arkadaslarum var bide ben ozele gittim dun calistigim yer özel sagkik sigortami yapmisti din adetimin 8.günü doktor bi test yapti kan testi hormonla ilgili sanirsan 105 lirda para verdim ne testi acaba bu ya benim bildiğim hormon testleri adetin ucungu gününde yapliylmus ama bu ret zaten geç cikicakmis sitede yapildimi böle bi test
canım ben de doktora gittim detimin 7. günüydü.doktor hormon 3. günü ypılır dedi ve ypmadı.ben devlete gittim.

3 ay yumurtalık takibi yaptırdım ..

bebek mi istiyorsun cnm sende ?

her hafta gidiyordum bakıyordu yumoslar büyümüs mü diye ..

muayene ediyor , hormon testleri , sperm testi , hsg vs .. tetkikler ..

Siz ne kadardır istiyisunuz bebis benim beş aydir olmuyi

Bir yil iki aylik evliyim beşaydir istiyoz olmadi cçok sabirsizim dun doktora gittim adetinin sekizinci günüydü ayni zamanda test yaptik hormon sanirsam biraz geç cikiyomus adetinin yirmidorduncu günüde gidicem progesterenomuna bakcakmis ona gore yumurta takibi yapilicakmis özele gittim simdi her takibe gitmemde ayrıca parami vericem ya:(

canım 14 aylık evliyim.1 aydır korunmuyoruz.geçen ay tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girdim.olmadı.bakalım bu ay test aldım.Allah büyük canım :)

Bir yil iki aylik evliyim beşaydir istiyoz olmadi cçok sabirsizim dun doktora gittim adetinin sekizinci günüydü ayni zamanda test yaptik hormon sanirsam biraz geç cikiyomus adetinin yirmidorduncu günüde gidicem progesterenomuna bakcakmis ona gore yumurta takibi yapilicakmis özele gittim simdi her takibe gitmemde ayrıca parami vericem ya:KK43:
canım seninle aynı tarhte evlenmişiz.be de bir aydır çok istiyorum ve çok sabırsızım.olacak inşallah.dua edin.manevi reçeteniz olsun :)

Ben 26 ağustosta evkendim canim mayisin sonundadabiraktik kkorunmayi beşinci ayin icindeyiz iste okadar stresliydimki ilk iki ay snra stresim geçti son iki ay ama bu ay gene başladı allahim en doğru zamanda versin insalah

Bir yil iki aylik evliyim beşaydir istiyoz olmadi cçok sabirsizim dun doktora gittim adetinin sekizinci günüydü ayni zamanda test yaptik hormon sanirsam biraz geç cikiyomus adetinin yirmidorduncu günüde gidicem progesterenomuna bakcakmis ona gore yumurta takibi yapilicakmis özele gittim simdi her takibe gitmemde ayrıca parami vericem ya:KK43:

Slm canım yazdıklarını okudum ve bildiğim kadar cevap vereyim.Reglinin 10. Gününden sonra doktora gidiyorsun o regl aralığına bağlı doktorun net bir gün verir sana sadece o gün muayene ücreti ödüyorsun daha sonrası zaten 10 gün ücretsiz kontroller yapılıyor 2 günde bir yumurta gelişip gelismediğîne bakılıyor yani kısaca 10 gün sana yetiyor zaten ekstra ücret ödemiyorsun...

Son düzenleme:
Tesekkur ederim kumsal hanim peki bu her aymi devam ediyor bu yyumurtlama takibini yapmak

Tesekkur ederim kumsal hanim peki bu her aymi devam ediyor bu yyumurtlama takibini yapmak
arzucuk, yumi takibi yaptırdığın ay sonuç pozitif olmazsa sonraki ay bunu tekrarlamak senin kararın. şart değil elbette üst üste gitmek. ayrıca pozitif olursa bebeğin rutin kontrolleri için de masraf etmen gerekecek. asıl ekonomik sorunlar o zmn baş gösterecek sanıyorum sizin için. hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayyy hamile kaliyomda tek hayirlisiyla. En adindan boşa gitmesin bu cektigmiz emekler allahin izniyle bu arada folik ve nickmin kenarini çok.beğendim ya çok orijinal bence bayildim hatta :)

Back