- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 103
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanimlar merhaba yumurta takibi nasil yapiliyor calisiyorum ayni zamanda iki de bir nasil izin alcam diye düşünüyorum canim çok skkin nedir bu yumurta takibi kaç gün yada kaç ay yapilir bilenler lütfen yazabilir mi
Kizlar çokmmoralim bozuk bogazim düğüm düğüm paraya ihtiyacimiz var eğer boyle SK SK doktora gidiceksem işyerinde de izin vermezlerse mecbur isten cikicam ben de doktora dedim ovulasyon testinden aliyim dedim alma onlar pahali dedi biz alttan bakariz dedi iyide bu daha pahaliya denk gelmiyomu
canım benim biraz önce geldi.40 tane 45 tl.yarın da gittigidiyordan gelecek orada 50 tane 36 tl ye aldımEczanede çok pahalı ben 10 tanesine 90lira verdim, buradaki kızlar söyledi internette acayip ucuz olduğunu
canım ben de doktora gittim detimin 7. günüydü.doktor hormon 3. günü ypılır dedi ve ypmadı.ben devlete gittim.Evet gittigidiyorda daha ucuz oluyo alan arkadaslarum var bide ben ozele gittim dun calistigim yer özel sagkik sigortami yapmisti din adetimin 8.günü doktor bi test yapti kan testi hormonla ilgili sanirsan 105 lirda para verdim ne testi acaba bu ya benim bildiğim hormon testleri adetin ucungu gününde yapliylmus ama bu ret zaten geç cikicakmis sitede yapildimi böle bi test
Allah hepimizin gönlüne göre versin :)Evet bende istiyorum insalah
canım seninle aynı tarhte evlenmişiz.be de bir aydır çok istiyorum ve çok sabırsızım.olacak inşallah.dua edin.manevi reçeteniz olsun :)Bir yil iki aylik evliyim beşaydir istiyoz olmadi cçok sabirsizim dun doktora gittim adetinin sekizinci günüydü ayni zamanda test yaptik hormon sanirsam biraz geç cikiyomus adetinin yirmidorduncu günüde gidicem progesterenomuna bakcakmis ona gore yumurta takibi yapilicakmis özele gittim simdi her takibe gitmemde ayrıca parami vericem ya
Bir yil iki aylik evliyim beşaydir istiyoz olmadi cçok sabirsizim dun doktora gittim adetinin sekizinci günüydü ayni zamanda test yaptik hormon sanirsam biraz geç cikiyomus adetinin yirmidorduncu günüde gidicem progesterenomuna bakcakmis ona gore yumurta takibi yapilicakmis özele gittim simdi her takibe gitmemde ayrıca parami vericem ya
arzucuk, yumi takibi yaptırdığın ay sonuç pozitif olmazsa sonraki ay bunu tekrarlamak senin kararın. şart değil elbette üst üste gitmek. ayrıca pozitif olursa bebeğin rutin kontrolleri için de masraf etmen gerekecek. asıl ekonomik sorunlar o zmn baş gösterecek sanıyorum sizin için. hakkınızda hayırlısı olsun.Tesekkur ederim kumsal hanim peki bu her aymi devam ediyor bu yyumurtlama takibini yapmak