Yumurta takibi gonalf

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
29
Merhaba yumurta takibi yaptırıyorum bu ay adetin 3 günü 6-7 gün kadar gonalf kullandım 75 olarak. Adetin 12 günü 11 mm di yumurtam ilacı kesmiştik bu gün 16 günü kontrole gittim 12 mm olmuşlar büyüme durmuş dedi domtor tekrar gonalf verdi cumaya kadar bakacağız dedi. Sizce ne olacak büyüme az oldu iptal mi olacak bu ay şansım yok mu hiç.

Bence gonalf ile buyumeye devam eder benimde bugun 8. Gunum sag ve solda 11m yumurtalarim varmis cumaya kadar 250 vurulmaya devam et dedi doktorum ancak sizde şunu anlamadim 11m ken yumurta doktor neden igneyi biraktirdi daha buyumesi gerekli biraz sacma bi durum olmus sanki yumurta buyurken ilaci kullanima durdurmak cok sacma olmus yanlis anlamayin lutfen doktorunuz sacmalamis gibi geldi bana

Bence gonalf ile buyumeye devam eder benimde bugun 8. Gunum sag ve solda 11m yumurtalarim varmis cumaya kadar 250 vurulmaya devam et dedi doktorum ancak sizde şunu anlamadim 11m ken yumurta doktor neden igneyi biraktirdi daha buyumesi gerekli biraz sacma bi durum olmus sanki yumurta buyurken ilaci kullanima durdurmak cok sacma olmus yanlis anlamayin lutfen doktorunuz sacmalamis gibi geldi bana
Tüp bebekten kalan ilaçtı gonalf 1 paketti yeterli gelir sandık 11 mm ken 3 güne tekrar çağırdı kendi büyümeyw devam edecek diye femara ile öyle olmuştu çünkü şansımıza olmadı inşallah artar 16 günümdeyim 12 mm de şuan devam ediyoeum vurmaya şimdi

Tüp bebekten kalan ilaçtı gonalf 1 paketti yeterli gelir sandık 11 mm ken 3 güne tekrar çağırdı kendi büyümeyw devam edecek diye femara ile öyle olmuştu çünkü şansımıza olmadı inşallah artar 16 günümdeyim 12 mm de şuan devam ediyoeum vurmaya şimdi
Aman saatlerini kacirma bide hareket et bol bol beslenmene dikkat et insaAllah buyur canim

Valla her gün yürüyüş yapıyorum bide eşimle argifertil kullanıyoruz tüp bebek doktoru vermişti
Bende kullandim argifertil bitince burda bulamadik muadili olan impryl kullaniyorum su an bide ben sabahlari balli hurma poleni yiyorum canim dogurganliga cok faydaliymis

X