Bebek Beslenmesi Yumurta sevmeyen bebeklere önerileriniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cilekliekler7

Hakediyorum her milimini bu dik gülüşün..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
967
1.687
63
Kızım 15 aylık. Ek gıda süreci benim için baya zorlu oldu. Hala çok iyi yiyen bir çocuk değil ama günün diğer öğünlerini nispeten daha iyi yiyor. Gelgelelim kahvaltı namına ağzına bişey sürmüyor. Yediği tek şey fırın patates ya da sigara böreği. İnek sütü içiyor birde. Yumurta oldum olası sevmedi. Pankek, krep vs yemiyor. Zeytin, peynir, bal yemiyor. Yumurtayı sevdirsem diğerleri de gelir diye düşünüyorum ama denemediğim yol kalmadı gibi. Siz neler yapıyorsunuz bunu için?

Kızım 15 aylık. Ek gıda süreci benim için baya zorlu oldu. Hala çok iyi yiyen bir çocuk değil ama günün diğer öğünlerini nispeten daha iyi yiyor. Gelgelelim kahvaltı namına ağzına bişey sürmüyor. Yediği tek şey fırın patates ya da sigara böreği. İnek sütü içiyor birde. Yumurta oldum olası sevmedi. Pankek, krep vs yemiyor. Zeytin, peynir, bal yemiyor. Yumurtayı sevdirsem diğerleri de gelir diye düşünüyorum ama denemediğim yol kalmadı gibi. Siz neler yapıyorsunuz bunu için?
Siz kendi yaptiklarinizdan verin.Mesela menemen,patates kızartmasi,avakado,labne peyniri ekmege sürüp verin.Veya kaşarlı tost yapın.

Back