Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seda sayanda izliyorum şu anda kuru inciri kaynatım 25 gün boyunca sabah kahvaltısından sonra ve öğleden sonra içildiğinde yumurta sayısını arttırıyormuş bilginize bide bunu deneyelim bakalım
seda sayanda izliyorum şu anda kuru inciri kaynatım 25 gün boyunca sabah kahvaltısından sonra ve öğleden sonra içildiğinde yumurta sayısını arttırıyormuş bilginize bide bunu deneyelim bakalım
Arkadaşlar bende pko var, zaten yumurtalığımda birsürü yumurtacıklar var gelişememiş. Acaba ben içsem zararı olur mu? Yumurta sayısı zaten pkolularda çok oluyo ama gelişemeden kalıyolar. İçssem mi ki acaba?
bende de yumurtlama problemi var kızlar inciri kaynatıp bendemi içsemki acaba nasıl bi faydası olur şuanda ben ganaphone kullanıyorum yumurtalıkları geliştirsin diye ama sanırsam hiç yumurtlamam olmuki napcam şaşırdım.........