Yumurta sayim iki tup bebek yaptirilir mi lutfen yardim

Aylin42Konya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
4.295
16.721
Degerli Hocam,43 yasindayim 21 yasinda bir oglum var iki yil once ikinci bebegimiz olsun dedik ve o ay hamile kaldim.Ama maalesef bos gebelik oldu ve dustu.Bir daha da hamile kalamadim.Simdi iki yumurtam kalmis fsh 25 esradiol 35 AMH 0.25 digerleri normal.Bu degerlerle tup yaptirmak ne kadar dogru,denemeye deger mi?Ikinci tup bebek yaptirma imkanimiz da yok.Lutfen yardim edin bana ne yapayim.Simdiden tesekkurler.

Merhabalar : Yumurta sayı ve kalitesi kadının 35'li yaşlarında düşmeye başlar, 40'larının başındayken bu düşüş daha da hızlanır.Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır.fsh duzeylerı 10 mlU/ml nin üstüne cıktıkca over rezerv azalmasına işaret etmektedir.Bu baglamda 43 yaşında olmanız , fsh ve amh hormon göstergeleriniz nedenı ıle zaman sızın ıcın oldukça onem kazanmaktadır.Bu bağlamda adetınızın 2. veya 3. gunu gelmenız halınde yapılacak usg ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul (yumurta kesecıklerı)varlıgına göre tedavıye baslanıp baslanamıyacagı veya antral folıkul varlıgına gore tedavıye baslar ısek gebelık oranı ve eve canlı bebek ıle gıtme oranı % kac olucagı sorularına yanıt bulacaksınız. Şayet muayene ve usg ıle baslamaya uygun ıse tekrar eden denemelerde embrıo saklanması yontemı ıle ılerı tup bebek yontemınden genetık taramalı tüp bebek yöntem secımıne karar verılebılir. (bu yöntemle embrıolar genetık ayıklama yontemı ıle saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.)

Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…