Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YUMURTA rezervim düşük ??
- Konu Sahibi roselovee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yumurtarezerviazligi amh tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Benim amh değerimde düşük bizde yumurta rezervi azlığından tüp bebek tedavisi görüyorum. Benimki size göre biraz daha yüksek ama yumurta sayınız bence amh değerinize göre iyi içinizi ferah tutun. Benim 0.56 olmasına rağmen 5 tane yumurta görünüyor ilaçlarla opuda 7 tane toplanıyor.hepimiz 1 yumurtadan olmadık mı önemli olan kalitesi. Çok insandan okudum yumurtası 20 tane toplanmış 1 tanesi bile 3. Güne gitmeyen. Yumurtanın fazlalığı değil kalitesi önemli. 1 tane olsun kaliteli olsun ve senin olsun hem havuz yöntemi uygulanacakmış bak şansın dahada artacak.. hiç kendini bunun için üzme kalitesi için uğraş herşey gönlünce olsum inşallahAmh 0.4 yumurtalarım 3 tane görünüyor tüp bebek aşamasındayım . Olumsuz olacak diye korkuyorum . Havuz işlemi yapılacak yani
2 ayrı yumurta toplama olacak . Benim gibi olup hamile kalan var mı umutsuz olmak istemiyorum ama iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
- 14 Ağustos 2020
- 189
- 63
- 48
- 35
a
benim de amh 0.87 havuz yaparız demişlerdi 3 yumurta toplandı gerek kalmadı 5. güne ulaştı hepsi. inşallah seninki de öyle olur canımAmh 0.4 yumurtalarım 3 tane görünüyor tüp bebek aşamasındayım . Olumsuz olacak diye korkuyorum . Havuz işlemi yapılacak yani
2 ayrı yumurta toplama olacak . Benim gibi olup hamile kalan var mı umutsuz olmak istemiyorum ama iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Çok sevindim canım inşallah benim de senin gibi olur nasıl mutlu olurum peki hangi doktora gittina
benim de amh 0.87 havuz yaparız demişlerdi 3 yumurta toplandı gerek kalmadı 5. güne ulaştı hepsi. inşallah seninki de öyle olur canım
a
benim de amh 0.87 havuz yaparız demişlerdi 3 yumurta toplandı gerek kalmadı 5. güne ulaştı hepsi. inşallah seninki de öyle olur canım
Benim amh değerimde düşük bizde yumurta rezervi azlığından tüp bebek tedavisi görüyorum. Benimki size göre biraz daha yüksek ama yumurta sayınız bence amh değerinize göre iyi içinizi ferah tutun. Benim 0.56 olmasına rağmen 5 tane yumurta görünüyor ilaçlarla opuda 7 tane toplanıyor.hepimiz 1 yumurtadan olmadık mı önemli olan kalitesi. Çok insandan okudum yumurtası 20 tane toplanmış 1 tanesi bile 3. Güne gitmeyen. Yumurtanın fazlalığı değil kalitesi önemli. 1 tane olsun kaliteli olsun ve senin olsun hem havuz yöntemi uygulanacakmış bak şansın dahada artacak.. hiç kendini bunun için üzme kalitesi için uğraş herşey gönlünce olsum inşallah
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Evet maalesef her yıl değişiyor. Yaşım 28 ve erken yaşıyorum bu durumu rabbim hayırlısıyla daha geç kalmadan yavrularımızı kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İçini ferah tut 1 tek yumurtayla bile 5 güne gidip hamile kalıp doğum yapanlar var yeterki kalitesi için takviyelerde bulun. Mesela ben orjinal bal,polen, propolis, arı sütü karışımını sabah akşam bi kaşık yedim. Geçen yıl amh değerim 0.86 iken 8 yumurta toplanıyodu bu balı kullandım bu sene 0.56 olmasına rağmen 7 yumurta toplandı bence faydasını gördüm. Zararı olmaz faydası olur denemeni tavsiye ederimAh canım bundan 1 sene öncesi 7 tane yumurtam oluyordu geç kaldım şimdi 3 oluyor . Hiç bilmiyordum kadınların yumurtaları azalıyor
Benim de amh düşük 0.634 ama yumurta sayım az 2 3 tane oluyor ve onlar da büyümüyor, havuz sistemi ile yumurta toplama yaptırdım. 1 tane 1 tane toplandı bazen boş çıktı bazen döllenmedi. 2 embriyo biriktirdim uzun Bi dönemde. Cuma günü de transferimiz oldu 2 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu olarak. Hiç üzülmeyin 1 tane olsun kaliteli olsun .hamile kalmamız için 1 tanesi de yeterli yeterli Rabbım ol desin. Sakın üzmeyin kendinizi biraz maliyetli yollardan geçiyoruz Rabbım sonunu iyi etsin inşallah. Tedaviniz de umdugunuzdan daha iyi daha güzel sonuclansin inşallah
Benim de seni giib oluyordu çikolata kistim çıkınca yumurtam azaldı. Önceden kistim falan yoktu keşke o zaman yapsaydımEvet maalesef her yıl değişiyor. Yaşım 28 ve erken yaşıyorum bu durumu rabbim hayırlısıyla daha geç kalmadan yavrularımızı kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İçini ferah tut 1 tek yumurtayla bile 5 güne gidip hamile kalıp doğum yapanlar var yeterki kalitesi için takviyelerde bulun. Mesela ben orjinal bal,polen, propolis, arı sütü karışımını sabah akşam bi kaşık yedim. Geçen yıl amh değerim 0.86 iken 8 yumurta toplanıyodu bu balı kullandım bu sene 0.56 olmasına rağmen 7 yumurta toplandı bence faydasını gördüm. Zararı olmaz faydası olur denemeni tavsiye ederim
- 14 Ağustos 2020
- 189
- 63
- 48
- 35
medikal park Hediye hnm da tedavi oluyorum canım. embriyologun başarısı doktorda şaşırdı. 3 te 3 olmasına ilk muayenede 2 yumurta görünmüştü.Çok sevindim canım inşallah benim de senin gibi olur nasıl mutlu olurum peki hangi doktora gittin
medikal park Hediye hnm da tedavi oluyorum canım. embriyologun başarısı doktorda şaşırdı. 3 te 3 olmasına ilk muayenede 2 yumurta görünmüştük
- 24 Şubat 2023
- 2.366
- 2.292
- 53
- 31
Benimde yaşım 29 amh değerim1 78 çikti kötü mü sizceEvet maalesef her yıl değişiyor. Yaşım 28 ve erken yaşıyorum bu durumu rabbim hayırlısıyla daha geç kalmadan yavrularımızı kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İçini ferah tut 1 tek yumurtayla bile 5 güne gidip hamile kalıp doğum yapanlar var yeterki kalitesi için takviyelerde bulun. Mesela ben orjinal bal,polen, propolis, arı sütü karışımını sabah akşam bi kaşık yedim. Geçen yıl amh değerim 0.86 iken 8 yumurta toplanıyodu bu balı kullandım bu sene 0.56 olmasına rağmen 7 yumurta toplandı bence faydasını gördüm. Zararı olmaz faydası olur denemeni tavsiye ederim
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
1,50 ve üstü normal kabul ediliyor. 1 ve altı düşük yumurta rezervi o yüzden içiniz rahat olsunBenimde yaşım 29 amh değerim1 78 çikti kötü mü sizce
Benimde yaşım 29 amh değerim1 78 çikti kötü mü sizce
- 24 Şubat 2023
- 2.366
- 2.292
- 53
- 31
Ohhhh içime su serptiniz çok sağ olunnn allah sizden razi olsun doktoruma göstereemeden çikti sonuclarim gösterememiştim içim içimi yiiyordu inanın1,50 ve üstü normal kabul ediliyor. 1 ve altı düşük yumurta rezervi o yüzden içiniz rahat olsun
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun kucağınızı hayırlı sonuçlar alınOhhhh içime su serptiniz çok sağ olunnn allah sizden razi olsun doktoruma göstereemeden çikti sonuclarim gösterememiştim içim içimi yiiyordu inanın
- 24 Şubat 2023
- 2.366
- 2.292
- 53
- 31
Amin isteyen herkesin şimdi hacet namazı kıldm tüm isteyen anneleride aldim namazımaRabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun kucağınızı hayırlı sonuçlar alın
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Rabbim kabul etsin Allah razı olsun sizdenAmin isteyen herkesin şimdi hacet namazı kıldm tüm isteyen anneleride aldim namazıma
Allah kabul etsin ,Allah razı olsun sizdenAmin isteyen herkesin şimdi hacet namazı kıldm tüm isteyen anneleride aldim namazıma