Yumurta rezervi

Hanımlar benim yumurta rezervim 1,157 sizce normal mi yaşım 36
Merhaba bana doktorum normalde 1.26 yı baz alınıyor ama biz dünya sağlık örgütü 1 i normal kabul ediyor dedi tam emin olmamakla beraber bence sizinki yaşınıza göre maşallah güzel bence diğer hormonlara falan baktırdınız mı ve doktorunuza gösterdiniz mi bunu

Evet bütün hormonlara bakıldı e nabızdan baktım sonuclar normal görünuyor..doktora yarın gitcem

Benim 1.71 değerim için çok ortada dediler.
Herhangi bir işlem yaptılar mı peki...bana doktor düşük çıkarsa tüp bebek tedavisine başlarız dedi..daha göstermedim sonucu..bu arada benim bir kızım var nor
Bu arada benim bir kizım var 9 yaşinda o normal yollarla olmustu simdi 2. Bebegi istiyorum bir yıla yakın olmayınca gittim doktora oda bütün hormonlara baktı eğer yumurta rezervi düşük çıkarsa tüp bebek tedavisine başlarız dedi

Lütfen umudunu kaybetme daha çok erken testi negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok insan var
Lütfen umudunu kaybetme daha çok erken testi negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok insan var
İnşallah öyledir bazilarimki 5. Günde çıkıyormuş bende bugun bir deneyim dedim öğlen yaptim arkadaşımın 5 gün embriyosu 10 günde silik çıkmış diger gunlerde negatif böyle düşünerek kendimi avutuyorum

Biraz önce okudum 11.günde çok çok silik görmüş çizgiyi şeninde pozitif Allah’ın izniyle kendini erkenden test yapıp üzmüşsün üzme

Amh düşük olunca bebeğin tutunması da mı zor oluyor? Sanki öyle anlıyorum okuduklarımdan umarım öyle bir şey yoktur yani
Ben bunu hiç duymadım bazen en kalitesiz yumurta bile tutuyor Allah isteyince inanın her şey oluyor sadece Amh düşük bizler yani biraz daha fazla uğraşıyoruz yumurtamız az ve kalitesiz olduğu için Buda bizim nasibinize düşen çok şükür olacak hepimizin yavrusu sağlıkla sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…