yumurta rezervi düşüklüğü

useeer_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
4
0
1
24
Merhaba ben 19 yaşındayım kadın hastalıklarından çok fazla sorunum vardı 13 yaşında iken overimde 2 adet kist vardı ve acil ameliyata alındım daha sonrasında da reglim çok düzensizdi hala da öyle 3 4 ay olmuyorum sonra olduğumda ise çok uzun sürüyor ve çok kansız düşüyorum yürüyemeyecek hale geliyorum ve kendimi toparlamam çok uzun sürüyor genetik testlerim yapıldı çok fazla araştırıldı ve yumurta rezervimin yaşıma göre düşük olduğu söylendi ve doktorum yumurta dondurma işlemini önerdi fakat maddi açısından çok fazla birde tutma olasılığı %100 değil diye biliyorum her kadın gibi ven de anne olmak istiyorum yapanlar var mı lütfen bir şeyler diyin

Devlette yapılmıyorum mu yumurta dondurma işlemi.?

Senin kendini riske atacak bir yanın yok kesinlikle yumurtalarını dondur.

Tabi ki hersey de risk var.

Devlette yapılmıyorum mu yumurta dondurma işlemi.?

Senin kendini riske atacak bir yanın yok kesinlikle yumurtalarını dondur.

Tabi ki hersey de risk var.
Devlette yapılıyor ama orada da ücretlii araştırıyorum olayın nasıl olduğu konusunda bilgin varsa paylaşabilirmisin

Devlette yapılıyor ama orada da ücretlii araştırıyorum olayın nasıl olduğu konusunda bilgin varsa paylaşabilirmisin
Cok pahali degil benim bildigim.
Sen hangi ilde isen o ilde olan kadin dogum bölümü tüp bebek ünitesi olan hastaneye git.
Raporlarını sonuclarini götür.

Araştır.

Sigara asla icme, hareketli ol hareket dedigim günde bi saat tempolu yürüyüş gibi, a d c b12 e folik asit takviyeleri yumurta kalitesi icin cok önemli.
Toplatmaya karar versiginde 2 ay bu vitaminleri kullan sonra toplat.
Kaliteli yumurta toplat.

Devlet hastanesinde yumurta dondurmak için amh değerinin 1 altında olması gerekiyor.

İstanbul Kartal lütfi kırdar şehir hastanesine sordum

İşlem 8.500 TL , yumurta kimliği çıkartılıyormuş yaklaşık 2.000 TL Dediler. Yani toplam 11.000 TL hastaneye ödeme yapmak gerekiyormuş.

Ayrıca ilaçları da sgk karşılamıyor artık ne kadar tutuyorda bilmiyorum.

İlk yıldan sonra yıllık 3.500 TL KİRA parası ödeniyormuş .

Bu fiyatı 2024 yılında almıştım zamlanmış mıdır bilemiyorum. Ben yaptırmadım amh değerim o kadar düşmedi diye.

sigara kullabmıyorum zaten dikkate alacağım teşekkürler

ben de istanbulda yaşıyorum zeynep kamil kadın doğum hastanesine gittim oraya bağlı tüp bebek merkezi var ben de 2024 yılında gitmiştim ama ilaçlarla baya fiyat vermişlerdi bana o hastaneyi de duymuştum araştıracağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…