• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta ne zaman çatlar

Melisa_04

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
206
19
18
19
Adetime 18gün kaldında yumurtalıklarımda biri 23 biri 14 olmuştü arada bı kasık ve karın ağrıları ve halsizlik var sizce adetmi olucam yoksa gebelik varmı

Adetime 18gün kaldında yumurtalıklarımda biri 23 biri 14 olmuştü arada bı kasık ve karın ağrıları ve halsizlik var sizce adetmi olucam yoksa gebelik varmı
Adetinize 18 gün varsa gebelik olacagınu sanmıyroum daha yumurtanızbyenı catlama zamanında gibi gözüküyor yumurtalarınız çatlayacagı için agrıyor olabılırler

Yumurtanın çatlayıp çatlamadını nasıl anlıya bilirim
Ovulasyon testıyle takıp ediyorum ben baska anlama seklı varmı hıc bılmkyorum yumurtalama belırtılerı kasık ağrısı akıntı falan ama ger seferınde catlamıs olmuyormus yumurta

Ovulasyon testıyle takıp ediyorum ben baska anlama seklı varmı hıc bılmkyorum yumurtalama belırtılerı kasık ağrısı akıntı falan ama ger seferınde catlamıs olmuyormus yumurta
Benim daha yumurtlama zamanım gelmeden yumurtalarımdan biri 23 biri 14 dü acaba yumurtalama gününde kasıklarımda çok ağrı vardı ozaman çatlamış ola bilirmi acabq

Back