• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Kisti

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Arkadaşlar birşey sorcam kistler ağrı sızı filan yapar mı 52 gün gecikme var duzensizlikte var tabi ama üç gündür ağrıdan durulmuyo sürekli ağrısı beni mahvetti kasık ve karın bölgesinde afedersiizz lavaboya oturuken bile o kdr ağrı var ki ama enfeksiyon dair hiç bir şey yok sağlık ocağındaki doktor ağrı kesici iç dedi ben hamilelikten supelendim ama oda negati çıktı benim düşüncem kist değil dir diye düşündüm ama bı ablama sordum o kist olabilir dedi kistler için başka belirti filan var mı yada nasıl geçer bı bilginiz var mı
Yada Ankara'da tavsiye edebilceniz doktor var mı şimdiden teşekkür ederim

kistte kasık ve karın bölgesinde yoğun ağrı olur hatta bazen büyüklüğüne göre oturup kalkarken batma hissedebilirsin.... jinekolojik muayene olman şart kzuzum

Arkadaşlar birşey sorcam kistler ağrı sızı filan yapar mı 52 gün gecikme var duzensizlikte var tabi ama üç gündür ağrıdan durulmuyo sürekli ağrısı beni mahvetti kasık ve karın bölgesinde afedersiizz lavaboya oturuken bile o kdr ağrı var ki ama enfeksiyon dair hiç bir şey yok sağlık ocağındaki doktor ağrı kesici iç dedi ben hamilelikten supelendim ama oda negati çıktı benim düşüncem kist değil dir diye düşündüm ama bı ablama sordum o kist olabilir dedi kistler için başka belirti filan var mı yada nasıl geçer bı bilginiz var mı
Yada Ankara'da tavsiye edebilceniz doktor var mı şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar benim de dediğiniz gibi alt karın bölgemde dolgunluk ve şişlik vardı, zaman zaman ağrı da yapıyordu ama ben hep bağırsaklarla ilgili olduğunu düşünmüştüm ancak muayenede yumurtalık kisti çıktı. Sağlık ocağı bilmeyebilir, bir kadın doğum uzmanından randevu almanızı öneririm. Kistler de çeşit çeşit, hem ne tür olduğunu değerlendirecektir, belki de basit bir takip ve hapla ağrılarınız geçer. Geçmiş olsun.

Back
X