Yumurta kalitesini arttırmak

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
27
Merhaba moralman olarak çok çöküşdeyim Daha yeni doktordan geldim adetim Biteli 9 gün oldu aradan 9 gün geçmesine rağmen bir tane bile yumurta göremedi hiç yok dedi.Cumartesi günü tekrar bekliyorum sabah erkenden gel tedaviye başlayalım dedi .Kızlar napmam gerekiyo yumurtalarımı geliştirmem için bitkisel bi çözümünüz varmı ?

Var ama hormonlarına gore bir kaç onerim olabilir her hormon ıcın ayrı ot var cunkü. Mesela hayıt tohumu var lh yi düşürüp yumurtlamaya yardımcı oluyor ama lh problemin yoksa Baska hormonlarını yukseltwbilir kaş yaparken göz cıkartmayalım

Merhaba moralman olarak çok çöküşdeyim Daha yeni doktordan geldim adetim Biteli 9 gün oldu aradan 9 gün geçmesine rağmen bir tane bile yumurta göremedi hiç yok dedi.Cumartesi günü tekrar bekliyorum sabah erkenden gel tedaviye başlayalım dedi .Kızlar napmam gerekiyo yumurtalarımı geliştirmem için bitkisel bi çözümünüz varmı ?
kuzum ilaç kullandı mı yumurtayı destekleyici haplar var onları denesen...

Belki yumurtalarınız çatlamıştır diye görmemiştir. Ovülasyondan sonra yumurtalar kayboluyor, ultrasonda gözükmüyor diye biliyorum.

Yada cidden hala hiç yumurtanız oluşmamışsa, bunu kürlerle halletmeye çalışmayın derim. Çünkü eğer öyleyse problem büyük demektir. Klomen, famera gibi ilaçlar kullanmanız gerekecektir.

Yada cidden hala hiç yumurtanız oluşmamışsa, bunu kürlerle halletmeye çalışmayın derim. Çünkü eğer öyleyse problem büyük demektir. Klomen, famera gibi ilaçlar kullanmanız gerekecektir.

Bekleyecem canım zaten cumartesiye kadar bakalım ne diyecek napacak

Durumunu bilmiyorum ama kendi bildiklerimi aktaraym tecrübelerimi. Eğer kg lü isen kg vermem gerek kg yumurtaları baskılar büyümesine engel olur. Kg vermekten kastım aslında saglijlinbeslenme ve spor. Hayat biçimi haline getirmelisin. Pko varsa mesela bol su ve yürüyüş lazim. Ve kendinbitkisel yaptıklarım her sabah keten tohumu yağı ve 2 günde bir corek otu yağı bir bardaknsuya bi tatlı kasigi karistiriup içiyordum ve tevafuk denk gelen bitkisel karisim macun kullandım bana çok iyi geldi

Canım doktorunla birlikte tedaviyi sürdür ilaçlarla çünkü kaş yapayım derken göz çıkar Allah muhafaza ot kür falan

Kürleri boş verin.Her gün arısütü propolis bal karışımı yeyin.Ama hiç bırakmayın.yeni hücre oluşturmada birebir.fsh kaç bu arada?eğer hormonlarda bozukluk varsa hayıt tohumu ve testeredişli aslan pençesi öneririm tabi bunu da kafanıza göre değil saraçoğluna mail atın değerlerinizi onlar size nasıl kullanacağınızı anlatır.Hatta doktorla bile vakit kaybetmeyin eğer bebek düşünayorsanız tüp bebeğe başlayıp yumurtalarınızı toplatın.

Kürleri boş verin.Her gün arısütü propolis bal karışımı yeyin.Ama hiç bırakmayın.yeni hücre oluşturmada birebir.fsh kaç bu arada?eğer hormonlarda bozukluk varsa hayıt tohumu ve testeredişli aslan pençesi öneririm tabi bunu da kafanıza göre değil saraçoğluna mail atın değerlerinizi onlar size nasıl kullanacağınızı anlatır.Hatta doktorla bile vakit kaybetmeyin eğer bebek düşünayorsanız tüp bebeğe başlayıp yumurtalarınızı toplatın.
Canım arı sütü ve polen yumurtalıllar için iyi midir ?

Bitkisel herhangi bir şey kullanmadan doktorunun tedavisi ile ilerlemenin tavsiye ederim, kullanacağın en basit bişey diğer hormonlarına zarar verebilir. Klomen ile yumurtan büyütüp çatlatır doktor. Ayrıca beslenmene çok dikkat et şekerden hamurdan uzak dur

X