yumurta kalitesini arttırmak için neler yapmalıyız

incir kürünüde beslenme aile hekimi murat berksoy önermiyor yani faydası yok diyor..netten bakabilirsiniz seda sayanın program videosunda söylemiş..
ben bugün aktara gittim bende de yanı sorun var tüp bebekte kaliteli embriyo çıkmadı..
2 kilo balın içine 50 karışım koyuluyormuş içinde ginseng macunu damla sakızı ve yumurtlamya yardımcı bitkiler varmış..
45 gün lük bir ürün günlük 50 gram bünyeye alınması gerekiyormuş sabah akşam 25 er gram..
anzer balıyla yapılıyor ama rize balıyla da yapılıyormuş ama en iyisiz pahalı olan anzer balıyla yapılmasıymış 300 lira çıkardılar hesap..ben aşılama olacağım raporum öyle çıktı ama aşılamadan ümidim yok hemen arkasaından tüp bebeğe geçmeden 45 gün önce başlayacağım allahın izniyle..
benim gittiğimk yerden alanların çoğu hamile kalmış ve teşekküre gelmişler zaten ginseng falan nette araştırırsanız üremeye yardımcı bir macun erkekte kullanabiliyor isterseniz bir araştırınn.ilaç kullanmaktansa bunlar daha faydalı

selam deniz, geçen akşam dhae' den bahsetmiştim ya onuda bana murat berksoy vermişti. Ayrıca daha neler neler verdi. Hayvansal tüm gıdalar yasak , peynir yumurta balık... hepsi hepsi. Aslanpençesi , hayıt , civanperçemi ve bilimum çay karışımı . Günde 7-8 km yürüyüş. Dhae hormonu günde 3 tane. Kolestrol hapı ve şeker hapı. Üstelik sonradan bunların uzman doktorunada gittim ve benim şeker ve kolestrol sonuçlarıma göre bana bu ilaçları içmene gerek yok , içersen bütün ömrün boyunca içmek zorunda kalabilirsin dedi. Sonrasında benim bu doktora güvenim sarsıldı ve bıraktım. Bu sitede başkalarına da birebir aynı reçeteleri yazdığını gördüm . Kararsızım işte ???

merhaba
ben bal çörekotu tarçın karışımından günde 1 dolu çay kaşığı kadar yiyorum
zaten yoğun bir karışım oluyor adetin 3. günü başladım 5 gündür sabah aç karna yiyorum
daha öncede 2 kere kullandım ilk kullandığımda 1 ay boyunca her gün çok fazla yemiştim ve
kistlerim olmuştu bir sürü 2 ay doğum kontrol hapı kullandım geçsin diğe
2 kere tüp bebek yaptırdım mayısta 3.denemem için gideceğim inşallah
2. de hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim
bu ay belki doğal yoldan olur diğe bu kürü deniyorum
inşallah faydasını görürüm yetei kadfar kullanıldığında yumurta sayısını çoğaltıp
kalitesini artırdığına inanıyorum
inşallah hepimiz doğal yolla ya da tedavilerle kavuşuruz bebeğimize

Eylül haklısın bu karışım güzel ama tüp bebek sürecinde yaparken dikkatli olmak gerekiyor , hem fazlası kiste sebep oluyomuş hemde yumurtalar 13-15 mm civarına gelince bırakmak gerekiyo , çünkü yumurtaların erken çatlamasına sebep oluyomuş . Bu arada sürecimizde benzer gidiyo , benimde 2. denememde düşük oldu bende mayısta 3. denememi yaptırcam , inşallah hamilelik haberimizide aynı günlerde paylaşırız :))

selam evet hatırladım bilmiyorum canım murat berksoyla ilgili çok deneyimim yok bende bir tavsiye üzerine gördüm ismini endometriosiz le ilgili iyi dediler beslenmede
sonra biraz araştırdım dediğin gibi hayvansal ürünler yasak yememeye çalışıyorum kaç gündür yürüyüş yapıyorum ama o kadar çok değil tabi.kiloluda değilim zaten ama incir kürüne bende takıldım acaba gerçekten faydası var mı yok mu..
ama bu karışım dan yapacağım tüp bebek öncesinde mayısta aşılama olacağı için yapmak istemiyorum..sadece bal çörek otu yapsam birşey olur mu acaba..

bala tarçını veçörek otunu ne kadar koyuyorsun biraz bahseder misin?

ben 2. denememde kullanmıştım bu karışımı ama çok fazla değil
açıkçası biraz korkmuştum erken çatlar diğe
o yüzden 5-6 gün falan kullanmıştım sanırım
2 denememdede 9 yumurta toplandı 1. de 2. gün kalitesiz 2 yumurta transfer edildi
ama tutmadı 2. de 3. gün 1 kaliteli
yumurta transfer edildi ve tuttu belki bu karışımın kalitesine etkisi oldu ama kalp atımı
olmadı ya da durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
evet seydocan aynı zamanda başlıyoruz seninle
tahminime mayısın ilk haftasında başlarım ben bu karışımdan birazda olsa o zaman da kullanmayı düşünüyorum belki yine faydası olur
inşallah bu ay hamile kalırımda hiç gerek kalmaz
allah hepimizi hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi etsin

İnşallah canım inşallah , kendiliğinden gelsin inşallah meleğin :)

inşallah canım ya ben tadviden bir önceki ay kullanmak istiyorum faydası olur mu acaba birde tüp bebekte riske atılmaz ama aşılama da sbirşey olmaz sonuçta ilişki diğer günler serbest..
inşallah bu ay olurda gerek kalmaz ama miktarlarını yazar mısın bana?

bala tarçını veçörek otunu ne kadar koyuyorsun biraz bahseder misin?

ben de net de bulup ona göre yapmıştım
1 küçük kase hakiki bala 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı tarçın kattım
adetin 3. günü başladım sabah aç karna 1 dolu çay kaşığı yiyorum
çörekotunu her seferinde toz haline getirmek daha iyi
ama ben ağzımda iyice ezip çiğniyorum
buna ben 7 gün devam edicem bugün 5. gün
fazla kullanmakda istemiyorum benim yumurtalıklarım düzenli çalışıyor
ama 35 yaşındayım ve kaliteleri azalıyordur kesin
aşılamada kullanmamak gerekli ben kullanmıştım ama bilinçsizce 1 ay kullandım
sonraki ay aşılama için gidince bir çok yumurta oluşmuş ve çatlayamadığı için kiste dönüşmüştü aşılama iptal oldu 2 ay geçsin diğe d.k.hapı kullandım
ama tüp bebek yaptırırken kullanmak sorun olmaz sanırım sonuçta oluşan bütün yumurtalar toplanıyor sadece az kullanmak gerekli 5-6-7 gün falan
herkese yarar inşallah

az öncede yazdığım gibi canım geçen yıl aşılamada kötü bir tecrübe yaşadım niye yaptım da ertelendi diğe çok ağlamıştım sinirden
ama ben 1 ay çok fazla yemiştim sabah akşam aklıma geldikçe
kasıklarımda acayip batmalar sancılar oluyordu meğersem bir sürü yumurta olmuş
ama az kullanırsan 6-7 gün faydası olur heralde
kavuşalım inşallah da doğal tedaviyle artık hiç farketmez yeterki sağlıklı hayırlı olsunlar

canım çok sağol ama bir araştırayım netten bende..
ilk sayfada yazdım ya bende bugün aktardan bir karışım önerdiler ama eğer aşılamalar olmazsa tüp bebekten önce 45 gün kullanmak istiyorum..
bence tüp bebekte daha riskli çünkü yumrta erken çatlayabilir bu karışımın etkisiyle ama..ama kistte olabilir zaten benim sorunum da kistler..
bende 28 yaşındayım ama senden daha kötü durumdayımdır 2 ameliyat yumurtalıklarıma zarar verdi ve tek yumurtalığım çalışıyor onda da kalitesiz embriyo çıktı...
aşılamadan zaten ümidim yok ta bilmiyorum..
şimdi ben bu karışımı aşılama için iğnelere başlayınca mı başlayayım mayısın ilk haftsaı başlayacak iğneler..nisan adetiyle yaparsam kist oluşabilir öyle mi ama hergün yapmazsam belki olmaz..
artık herşeye umut bağlıyoruz faydası olsun tek yapacağım yani ..çamur ye deseler onuda yiyeceğim nerdeyse o aşamaya geldim((

evet canım herşeyden medet umuyoruz ben bunu 2. denememde yaptım bir zararını görmedim ama az yaptım tam hatırlamıyorum gününü ama en fazla 5 gün olurdu heralde çünkü sabah çok erken yola çıkıyorduk kontrollerde saırım o günlerde yiyememişimdir
senin tek yumurtalığın varya tam birşeyde diyemem ama şifa niyetine birkaç güğn tedaviye başlayınca yiyebilirsin
senin o başta yazdığın aktarlarda olan karışımın içinde debir sürü şey var zaten ama ben küçük bir yerde yaşıyorum onu burda bulamam başka yerden birilerine buldurup getirtmem lazım
inşallah faydasını görürsün canım ama ne yersen ye fazlasını yeme yinede

evet haklısın canım
50 karışım varmış ama dedim ya aşılamalar olmazsa ona başlayacağım
mayısa ayında hepimiz güzel haberler alırız inşallah..
ama bu atrifini 7 gün falan yaparım nisanda sonra
tedavi için ultrasyona girince birşey çıkmazsa iğnelerle beraber 5 gün daha yaparım napıyım..bir sorun çıkarsa da öbür aya kalır aşılama..

canım slm sanırım herşeyi denemişsin çok üzüldüm bebeklerinide kaybetmene bal çörek otu tarçın yum. kalitesini arttırıyomuş bende duymuştum bende senin gibi mucadelenin içinde olan birisiyim yorucu yol evet ama yılmak yok yola devam canım inşallah sürekli hamile haberleri okuruz k.k. kulubunde herşey gönlünce olsun sevgiyle kal...

teşekkür ederim evet elimden gelen herşeyi deniyorum mücadele ediyorum bazen yoruluyorum bunalıyorum umutsuzluğa kapılıyorum ama pes etmiyorum bu mücadelemiz ne kadar sürer bilmiyorum ama dileğim isteyen herkesin en kısa zamanda bebeklerine sağlıklı bebeklerine kavuşması....

merhaba arkadşlar bende sızler gıbı hep arayış içindeyım ne yapsam ne etsem dıye incir kurunu yaptım acayıp kılo yaptı yararını gormedım sogan kuru yaptım oda kıst yaptı geçenlerde nette okudum bır bayan çayına karanfıl koyarak içmiş hamıle kamiş galıba iltıhaba ıyı gelıyormuş şimdide onu yapıyorum bal çorek otu karışımı hiç düşünmedım zaten sabahları ballı ılık su içiyorum allah yuzumuze baksın emeklerımızı boşa salmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…