- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Malum bu vitaminler ve tüp bebek sureci pahalı.Ve bayağı farklı antioksidan ve vitamin kullanmak istiyorum.Sizin alışveriş yaptığınız siteler oldumu?Barkot sorgulama diye birşey varmış.Rastgele birkacini denedim kiminde bilgi çıkıyor kiminde kayıt yok diyor .Hangi sorgulama ciddi ve resmi bileniniz varmı?Netten birşey bulamadim....Netten alışveriş sitelerinin ismi aratıp yorumlardan aradım.Dermoeczanem farmareyon alışveriş edenler olmuş ben de buralardan çok aldım.Gecen ayki vitamin alışverişlerim hep buradan oldu çokça sekilde..Go dermo dan ilk defa andromax sipariş ettim ama içime şüphe düştü ilk sipariş de olunca.(eczane fiyatı 370 galiba daha fazla da olabilir burda 314).Godermo yorumlari kargonun geç gelmesi üzerine orjinallikle ilgili birşey yok ve sorunlar çözülmüş şikayetvarda.
Sizler ne düşünüyorsunuz..Bir an önce vitaminleri almam lazım.Ya buralardan ya eczaneden daha minimal şekilde.İcime sinmezse sipariş iptal edeceğim..Bu firmaları bilmeseniz de orjinallik konusunda bildiğiniz şeyleri paylaşabilir misniz.
Yumurta toplamam oldu dorduncu gün embriyo gelismi nirmal şekilde dondurdu.İkimci toplama için bekleme vitamin aşamasına geçeceğim , vitaminler bittiTemmuzdan beri vitamin kullaniyorum tüp bebek tedavisi belimi büktü.
Almak istediklerim; yüksek miktarda(toplamı bin,dha si 400 un üstünde,(nutraxin 2000 mg gibi) trigserid form OMEGA,
Naturalnest 200 mg(dermoeczanemde indirimli ve bu marka fiyatı uygun,etkinmi bilmiyorum naturalnest) QH
,metilkolabamin 1000mcq b12,aktif form
metil folat,
omepa vm,
venatura aksantantin12 mg
,d vit bin unite,
e vit,
resveratro 200 mgl (suda vitamin)
,selenyum,
500 mg arjinin
.Gecen ay tam olarak bunları kullandım.Daha önce maxijune,astalife.q10,Dhae zaten hep.O da biesteron değil de önceki drun önerdiği Amerikan markası Amerikan pazarında satılıyor zaten başka yerde yok.İyimi bilmiyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz..Bir an önce vitaminleri almam lazım.Ya buralardan ya eczaneden daha minimal şekilde.İcime sinmezse sipariş iptal edeceğim..Bu firmaları bilmeseniz de orjinallik konusunda bildiğiniz şeyleri paylaşabilir misniz.
Yumurta toplamam oldu dorduncu gün embriyo gelismi nirmal şekilde dondurdu.İkimci toplama için bekleme vitamin aşamasına geçeceğim , vitaminler bittiTemmuzdan beri vitamin kullaniyorum tüp bebek tedavisi belimi büktü.
Almak istediklerim; yüksek miktarda(toplamı bin,dha si 400 un üstünde,(nutraxin 2000 mg gibi) trigserid form OMEGA,
Naturalnest 200 mg(dermoeczanemde indirimli ve bu marka fiyatı uygun,etkinmi bilmiyorum naturalnest) QH
,metilkolabamin 1000mcq b12,aktif form
metil folat,
omepa vm,
venatura aksantantin12 mg
,d vit bin unite,
e vit,
resveratro 200 mgl (suda vitamin)
,selenyum,
500 mg arjinin
.Gecen ay tam olarak bunları kullandım.Daha önce maxijune,astalife.q10,Dhae zaten hep.O da biesteron değil de önceki drun önerdiği Amerikan markası Amerikan pazarında satılıyor zaten başka yerde yok.İyimi bilmiyorum.
Son düzenleme: