Kızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz